Hírek

April 18, 2024

Powerball nyerőszámok április 17-én, sorsolás 78 millió dolláros jackpottal

Ádám Kovács
WriterÁdám KovácsWriter
ResearcherAishwarya NairResearcher

A várakozások tető alá kerültek, amikor a Powerball főnyeremény 78 millió dollárra emelkedett a szerdai sorsoláson, miután sorsolást nyert főnyeremény-követelő nélkül. A tetemes főnyeremény vonzereje a lottórajongókat nyüzsögi, és arról álmodoznak, mi lenne, ha kezükben lenne az április 17-i sorsolás nyerőszelvénye.

Powerball nyerőszámok április 17-én, sorsolás 78 millió dolláros jackpottal

A tervek szerint 23:00 ET, a nyerőszámok határozzák meg, hogy van-e szerencsés nyertes, vagy a jackpot még magasabbra fog emelkedni. Azok számára, akik az egyösszegű kifizetést választják, a hazavihető összeg hűvös 36,5 millió dollár adózás után, így ez egy életre szóló esemény.

  • A Powerball jackpot lenyűgöző 78 millió dollárt ért el.
  • Az április 17-i sorsolás nyertes számai a sorsolás után frissülnek.
  • A jackpot nyeremények adózás után 36,5 millió dolláros egyösszegű kifizetést is választhatnak.

Legfontosabb részletek

Amíg a leleplezésre várunk, a következőképpen szállhatsz be az akcióba, hogy esélyed legyen a nagy nyerésre a Powerball segítségével:

A mindössze 2 dollárba kerülő Powerball jegy megvásárlásához a helyi kisbolt, benzinkút vagy élelmiszerbolt a megfelelő hely. Egyes államokban a digitális korszak lehetővé teszi az online jegyvásárlást, ami további kényelmet biztosít.

A számok kiválasztásával kezdődik a móka. Választhatsz öt fehér golyót (1-től 69-ig) és egy piros Powerball-t (1-től 26-ig). Ha szerencsésnek érzi magát, de a sorsra szeretné bízni, a „Gyors választás” opcióval a számítógép kiválaszthatja a számokat.

Ne feledkezzünk meg a Power Play opcióról további 1 dollárért, amely 2-10X-re növeli a nem jackpot nyereményt. A sorsolás minden hétfőn, szerdán és szombaton este történik. Ha senki sem szerzi meg a főnyereményt, az nő, így a következő húzás még izgalmasabb lesz.

Jegyvásárlás módja

Személyes jegyvásárlás különböző helyeken lehetséges, beleértve a benzinkutakat, a kisboltokat és az élelmiszerboltokat. Egyes repülőterek még lottószelvényeket is kínálnak az úton lévőknek.

A digitális élmény érdekében a Jackpocket, az USA TODAY Network hivatalos digitális lottófutára megkönnyíti az online vásárlást az Egyesült Államok több államában és területén. Ez az alkalmazás nem csak a számok kiválasztását teszi lehetővé, hanem a rendelés leadását, a jegyek bemutatását és a nyeremények begyűjtését is, mindezt a telefon vagy a számítógép kényelméről.

Végső gondolatok

Ahogy a Powerball jackpot folyamatosan emelkedik, az álom, hogy egyik napról a másikra milliomossá válj, egyre kínzóbbá válik. Akár tapasztalt lottózó, akár úgy dönt, hogy először dobja be a kalapját a ringbe, ez a rajz lehet az, ami mindent megváltoztat. Maradjon velünk a nyerőszámokkal kapcsolatban, és nézze meg, ezúttal a szerencse kedvez-e Önnek.

About the author
Ádám Kovács
Ádám Kovács
About

Ádám, aki Szegeden született és Budapesten csiszolódott, a modern magyar online kaszinó rajongók úttörője. Ötvözi a hagyományos játékokat a digitális pezsgéssel, így hidat ver a magyar szerencsejáték múltja és jelene között.

Send email
More posts by Ádám Kovács
undefined is not available in your country. Please try:

Legújabb hírek

A tünetek befolyásolhatják mindennapi életünket, de a kezelés elérhető!
2024-05-20

A tünetek befolyásolhatják mindennapi életünket, de a kezelés elérhető!

Hírek