Hírek

April 11, 2024

Powerball nyerőszámok április 10-én: nyert valaki 31 millió dolláros jackpotot?

Ádám Kovács
WriterÁdám KovácsWriter
ResearcherAishwarya NairResearcher

Legfontosabb elvitelek:

  • A Powerball jackpot 31 millió dollárra nőtt, mivel a legutóbbi sorsoláson nem derült ki nyertes.
  • Az április 10-i szerdai sorsolás nyertes számai a 23:00 ET sorsolás után frissülnek.
  • Egy adózás utáni egyösszegű nyertes 14,5 millió dollárt tehet zsebre.
  • Az utolsó jelentős Powerball-győzelem április 6-án történt, 1,326 milliárd dollár értékű jegyet adtak el az oregoni Portlandben.

A várakozások nagyok, mivel a Powerball jackpotja 31 millió dollárra nőtt, miután sorsolási sorozatot nyert főnyeremény nélkül. Szerdán lesz a legújabb lehetőség a lottórajongóknak, hogy szerencsét próbára tegyenek, a sorsolás körülbelül 23:00-ra tart. Miközben a nemzet visszatartja a lélegzetét, a nyertes számokat azonnal közöljük alább, amint megjelennek.

Powerball nyerőszámok április 10-én: nyert valaki 31 millió dolláros jackpotot?

Abban az esetben, ha egy jackpot nyertes az egyösszegű fizetési lehetőséget választja ezen a szerdán, a lottó tisztségviselői szerint a szükséges adólevonások után 14,5 millió dolláros tiszta összeget kaphat. Ez a sorsolás egy hatalmas, április 6-i nyeremény nyomán készült, ahol az oregoni Portlandben egy szerencsés szelvény a történelem negyedik legnagyobb Powerball jackpotját szerezte meg, amely 1,326 milliárd dollárt tett ki.

Hogyan kell játszani

Azok számára, akik arról álmodoznak, hogy elérjék a főnyereményt, a Powerball jegy megvásárlása az első lépés a potenciálisan életet megváltoztató gazdagság felé. A helyi kisboltokban, benzinkutakban és élelmiszerboltokban kapható normál Powerball jegy 2 dollárba kerül. A résztvevők összesen hat számot választanak ki: öt fehér golyót 1-től 69-ig, és egy piros Powerball-t 1-től 26-ig. Azok számára, akik növelni szeretnék nyerési esélyeiket, egy további "Power Play" funkció áll rendelkezésre extra 1 dollárért, amely képes a szorzásra. a nem jackpot nyereményeket akár 10-szeresére növelheti.

A rajzolási folyamat

A Powerball rajzok hetente háromszor zajlanak, minden hétfőn, szerdán és szombaton este. Főnyeremény-nyertes hiányában a nyereményalap jelentős mértékben növekszik, ami tovább fokozza a következő sorsolás izgalmát. A kényelem kedvéért a jegyek online is vásárolhatók bizonyos államokban a Jackpocketen, az USA TODAY Network hivatalos digitális lottófutárán keresztül.

Figyelmeztetés

Elengedhetetlen, hogy a résztvevők felelősségteljesen játsszanak, szem előtt tartva az esélyeket, és biztosítva, hogy a lottójáték a szórakozás, semmint pénzügyi stratégia maradjon. A Powerball 31 millió dolláros főnyereményével kézzelfogható az izgalom, de a felelősségteljes játék fontosságát nem lehet túlbecsülni.

Ahogy a szerda esti sorsolásra készülnek a várakozások, a lottórajongók országszerte alig várják, hogy valaki megszerezze-e a 31 millió dolláros főnyereményt, vagy a nyeremény tovább növekszik. Maradjon velünk a nyerőszámokért, és nézze meg, ezúttal a szerencse kedvez-e egy szerencsés jegytulajdonosnak.

About the author
Ádám Kovács
Ádám Kovács
About

Ádám, aki Szegeden született és Budapesten csiszolódott, a modern magyar online kaszinó rajongók úttörője. Ötvözi a hagyományos játékokat a digitális pezsgéssel, így hidat ver a magyar szerencsejáték múltja és jelene között.

Send email
More posts by Ádám Kovács
undefined is not available in your country. Please try:

Legújabb hírek

A tünetek befolyásolhatják mindennapi életünket, de a kezelés elérhető!
2024-05-20

A tünetek befolyásolhatják mindennapi életünket, de a kezelés elérhető!

Hírek