Hírek

November 6, 2023

Pocket Gamer Connects London 2024: 10 év játékipar hálózatépítés és siker

Ádám Kovács
WriterÁdám KovácsWriter

A Pocket Gamer Connects egy konferencia, amelynek célja, hogy összehozza a játékipart tanulás, hálózatépítés és új üzleti partnerségek kialakítása céljából. 2024-ben a konferencia fennállásának 10. évfordulóját ünnepli, a Pocket Gamer Connects London 2024-vel kezdődik január 22-23.

Pocket Gamer Connects London 2024: 10 év játékipar hálózatépítés és siker

Az elmúlt 10 év elmélkedése

A konferencia az elmúlt 10 évre való visszatekintésének részeként a résztvevők megosztják a legjobb történeteiket a bemutatótérről, és arról, hogy a konferencia hogyan segítette őket üzleti és karrierjükben. A Quicksave vezérigazgatója, Elina Arponen és a Popcore vezető ASO menedzsere, Marina Roglic megosztották kedvenc PGC emlékeiket.

Kapcsolatok és ügyletek létrehozása

Elina Arponen, a Quicksave vezérigazgatója és társalapítója a PGC Londonnak köszönheti, hogy kapcsolatokat teremtett azokkal az emberekkel, akik végül megszerezték első cégét. Emlékszik, hogy találkozott a PGC London felvásárló csapatával, és az átfogó stratégiákat tárgyalta társalapítóival. Arponen több alkalommal is előadó volt a PGC rendezvényeken.

Karrier- és profilépítés

Marina Roglic, a Popcore vezető ASO menedzsere a PGC-t használta karrierje és iparági profiljának felépítéséhez. Küldetésévé tette, hogy felszólaljon a PGC Helsinki-ben, hogy a mobilmarketing területén szakértőként és előadóként bizonyíthasson. Roglic nagyra értékeli az iparági szakembereknek való kitettséget, valamint a konferencia során megosztott rengeteg betekintést és tudást.

Csatlakozz az élményhez

Akár az iparági trendek megismerése, fejlesztési betekintések megszerzése, a társaikkal való hálózatépítés, akár új partnerségek aláírása iránt érdeklődik, a PGC London mindenki számára kínál valamit. Foglalja le jegyét most a 2024. január 22-23-án esedékes eseményre.

Jegyvásárláshoz kattintson ide

About the author
Ádám Kovács
Ádám Kovács
Ról ről

Ádám, aki Szegeden született és Budapesten csiszolódott, a modern magyar online kaszinó rajongók úttörője. Ötvözi a hagyományos játékokat a digitális pezsgéssel, így hidat ver a magyar szerencsejáték múltja és jelene között.

Send email
More posts by Ádám Kovács
undefined is not available in your country. Please try:

Legújabb hírek

A jövő bemutatása: A globális lottópiac 430,4 milliárd dollárra emelkedik 2031-re
2024-05-15

A jövő bemutatása: A globális lottópiac 430,4 milliárd dollárra emelkedik 2031-re

Hírek