Hírek

February 15, 2024

Nyerj nagyot, és támogass megfizethető lakhatást a Habitat for Humanity Okanagan 50/50 lottóján

Ádám Kovács
WriterÁdám KovácsWriter
ResearcherAishwarya NairResearcher

Fotó: Hozzájárult Linda Farr, balra, megkapja a 35 550 dolláros csekket a Habitat for Humanity Okanagan vezérigazgatójától, Andrea Manifoldtól.

Nyerj nagyot, és támogass megfizethető lakhatást a Habitat for Humanity Okanagan 50/50 lottóján

Új lottójáték van a városban, és a helyi Habitat for Humanity azt szeretné, ha részese lennél.

2023-ban a Habitat for Humanity Okanagan elindította történetének legnagyobb, 50/50 arányú online lottóját. Tavaly a You Win! Építünk! Az 50/50-es lottó 65 427 dollárnyi pénznyereményt ítélt oda két szerencsés nyertesnek itt, az Okanaganben. Ez a nagyon népszerű lottó még jobb esélyekkel és nagyobb nyereményi esélyekkel tért vissza.

Több esély a nagy nyerésre

A Habitat for Humanity Okanagan fejlesztési igazgatója, Danielle Smith izgatottan várja, hogy több helyi lakosnak lesz esélye nagy pénznyeremény elnyerésére, ugyanakkor jelentős változást hoz a megfizethető lakhatásra szoruló családok számára Okanaganben.

Nemcsak maga Smith izgatja a nyerési lehetőségeket, de Andrea Manifold vezérigazgató számára ez munkája egyik legjobb része; csak néhány nappal karácsony előtt hívott fel olyan nyerteseket, mint Linda Farr, Kelowna, hogy elmondja neki, hogy most nyert 35 550 dollárt. Farr volt a mai napig a lottó legnagyobb nyertese, és december elején az Orchard Park bevásárlóközpontban vásárolta meg 50/50-es jegyeit a Habitat for Humanity Okanagan közösségi standján.

Farr örömmel fogadta a győzelmet, és megosztotta a Habitattal, hogy nyereményével az egész család most egy 2024-es karácsonyi mexikói utazást tervez. Azt is elmondta, hogy nyereményének egy részét megosztja a családjával, és egy új hálószobás lakosztályra költhetett. Arra a kérdésre, hogy miért vásárolta meg a jegyeit, csak annyit mondott: "Nagyon hiszek a Habitat for Humanity munkájában."

Nyer a megfizethető lakhatásért

Abban az időben, amikor az olyan jótékonysági szervezetek, mint a Habitat for Humanity, egyre több olyan csoport részét képezik, amelyek a megfizethető lakhatás nagyon is valós és kihívásokkal teli igényével foglalkoznak – ez az igény egyre növekszik. Ez a lottó hatalmas nyeremény a megfizethető lakhatás terén, különösen akkor, amikor a lakhatás az egyik legkritikusabb szükséglet a brit kolumbiaiak ezrei számára. A nyersz! Építünk! Az 50/50-es lottó lehetőséget kínál a jegyvásárlóknak, hogy megszerezzék a növekvő jackpot felét júliusban, majd újra decemberben, és minden jackpot akár 300 000 dollárra is nőhet, így minden sorsolás nyereménye 150 000 dollár pénznyeremény lesz a nyertes számára. A két sorsolás közül az első már el is indult, és 2024. július 2-án lesz.

Vegyél jegyet

Van néhány módja annak, hogy jegyet szerezzen a Habitat Okanagan 50/50 lottóra. Jegyet vásárolhat online a címen www.rafflebox.ca/raffle/hfh-okanagan vagy a Habitat Okanagan standon a Kelowna Spring Home Show-n, amely a következő hétvégén (február 17-18.) kerül megrendezésre a Prospera Place-ben. Az 50/50-es jegyek öt darab 25 dollárért, 20 50 dollárért vagy 100 dollár 100 dollárért.

Smith szerint ez a lottó nemcsak a jegyvásárlók számára ad hatalmat, hogy több helyi család életét megváltoztassák; nagyon jó esélyeik vannak a nagy nyerésre is.

Ezt a cikket a szponzoráló ügyfél írta vagy annak nevében írta, és nem feltétlenül tükrözi a Castanet nézeteit.

About the author
Ádám Kovács
Ádám Kovács
About

Ádám, aki Szegeden született és Budapesten csiszolódott, a modern magyar online kaszinó rajongók úttörője. Ötvözi a hagyományos játékokat a digitális pezsgéssel, így hidat ver a magyar szerencsejáték múltja és jelene között.

Send email
More posts by Ádám Kovács

Legújabb hírek

Scratch-offtól a jackpotig: egy dél-karolinai nő 300 000 dolláros nyereménye
2024-04-15

Scratch-offtól a jackpotig: egy dél-karolinai nő 300 000 dolláros nyereménye

Hírek