Hírek

February 13, 2024

Mount Gilead lakója 229 471 dolláros jackpotot nyert a Cash 5 lottójátékban

Ádám Kovács
WriterÁdám KovácsWriter

Thiphavone Soulasinh, a Mount Gilead lakója nemrégiben 229 471 dollár főnyereményt nyert az 1 Cash 5 lottójátékkal. Nyertes jegyét a Troy Community Mart 2-ben vásárolta az Albemarle Roadon Troyban. Annak az esélye, hogy a Cash 5-ben mind az öt szám megfeleljen, 1:962 598.

Mount Gilead lakója 229 471 dolláros jackpotot nyert a Cash 5 lottójátékban

Soulasinh hétfőn ellátogatott a lottó központjába, hogy átvegye nyereményét. A szükséges állami és szövetségi adó levonása után összesen 164 072 dollárt kapott.

A Cash 5 az Észak-Karolinában elérhető hat lottójáték egyike. A játékosok dönthetnek úgy, hogy kiskereskedelmi helyeken vagy az Online Playen vásárolják meg jegyeiket a lottó honlapján vagy az NC Lottery hivatalos mobilalkalmazásában. A Cash 5 jelenlegi jackpotja 212 000 dollár.

Amellett, hogy lehetőséget biztosít a játékosoknak a nagy nyeremények elérésére, az észak-karolinai lottó a közösséghez is hozzájárul. Montgomery megye, ahol Soulasinh lakik, összesen 2,6 millió dollár támogatást kapott a lottó alapjából iskolaépítési projektek támogatására. Ha többet szeretne megtudni arról, hogy a lottó milyen előnyökkel jár Montgomery megyében és más területeken, keresse fel a lottó hivatalos webhelyét a címen www.nclottery.com és navigáljon a "Hatás" részhez.

Ha szerencsésnek érzi magát, miért nem próbálja ki magát a Cash 5-ön, és nézze meg, hogy Ön lehet-e a következő jackpot nyertes?

About the author
Ádám Kovács
Ádám Kovács
Ról ről

Ádám, aki Szegeden született és Budapesten csiszolódott, a modern magyar online kaszinó rajongók úttörője. Ötvözi a hagyományos játékokat a digitális pezsgéssel, így hidat ver a magyar szerencsejáték múltja és jelene között.

Send email
More posts by Ádám Kovács
undefined is not available in your country. Please try:

Legújabb hírek

A jövő bemutatása: A globális lottópiac 430,4 milliárd dollárra emelkedik 2031-re
2024-05-15

A jövő bemutatása: A globális lottópiac 430,4 milliárd dollárra emelkedik 2031-re

Hírek