Kerülendő dolgok a lottónyerés után

Hírek

2022-07-05

Mindenki arról álmodik, hogy egy több millió dolláros lottó főnyereményt nyerjen. A lottón nyerő egyének élete örökre felborul. A nyertesek hirtelen nagyon gazdagok lesznek. Ha azonban valaki nem figyelmes, rövid időn belül elveszítheti szerencsés ütését. Ezért minden lottó nyertesnek kerülnie kell néhány alapvető baklövést.

Kerülendő dolgok a lottónyerés után

Ha valaki nyer a lottón, ez a cikk eligazítja, mit ne tegyen. Gyakran rengeteg tanács áll a játékosok rendelkezésére, hogy mit tegyenek, ha megnyerik a lottót. Ritkán vannak azonban speciális figyelmeztető mondatok. A győztesek célpontokká válhatnak, míg mások azonnal ellenséget szereznek. Vannak azonban, akik saját maguk legrosszabb ellenségének bizonyulnak.

Jegy aláírásának elmulasztása

Ez a nyertesek egyik legtipikusabb hibája. Elönti őket az izgalom. Katasztrofális lehet, ha valaki elveszít egy sorsjegyet, amelyet nem írt alá. Valaki más veheti fel a jegyet és igényelheti. Ez feletti küzdelem nehéz feladat lesz.

Azonnali pénz felvétele

Néhány év elteltével a legtöbb lottónyertes ismét tönkrement. A játékosok soha ne vegyék fel előre a pénzt terv nélkül. Az első dolog az kell legyen kérjen tanácsot adószakértőtől és egy jó hírű pénzügyi tanácsadó egy jó hírű pénzkezelő cégnél. Ezek a szakértők segítenek a nyertesnek dönteni az egyösszegű kifizetés és a járadékfizetés között.

Előfordulhat, hogy az egyén nem rendelkezik minden szükséges eszközzel ahhoz, hogy megvédje az eszközöket minden kockázattól. Az adó- és vagyonvédelmi stratégiák szintén elengedhetetlenek a játékosok számára. A nyertesek vagyona jobban védve lesz, ha hozzáértő és megbízható személyzettel rendelkeznek.

Irigység a hírességekre

Néhány híresség számára praktikusnak tűnhet, ha kíséret vagy filmes stáb követi őket. Hasonlóképpen, a győztesek késztetést érezhetnek arra, hogy számos drága autót, sőt magánrepülőt is birtokoljanak. Ez nagyon gyorsan csődbe juttathatja a lottó nyertesét. A lottónyerteseknek ellenállniuk kell a hírességek és a sportos féltékenységnek.

Bármelyiken nyerő játékosok online lottó weboldal gyakran késztetést érezhet arra, hogy dicsekedjen vele. A kérkedés azonban számos módon veszélybe sodorhat egy személyt. Mindenki, aki valaha szívességet tett a nyertesnek, jogosultnak érzi magát a pénzdíj megosztására. Még veszélyesebb lehet az emberrablás, mert váltságdíjat kell fizetni, és néhány ember megölésével végződhet. Célszerű névtelen maradni, amíg a kormány ezt megengedi.

Az adófizetés elkerülése bizonyos naiv egyének számára még vonzó is lehet. A gazdagság lehetővé teszi az ember számára, hogy jobb ügyvédeket fogadjon, és megvédje magát a bíróság előtt. Azonban a törvényeket kevéssé figyelembe vevő meggondolatlan életvitel soha nem tart ki egy embert a börtönből. Ezért soha senki ne higgye, hogy a törvények és az illemszabályok nem vonatkoznak rájuk.

High Rollerré fejlődni

A játékosoknak el kell kerülniük, hogy az alázatos életről egy pillanat alatt több százezer dollárt költsenek minden héten. A játékosoknak előre fel kell mérniük elvárásaikat, hogy elkerüljék önmagukat. A nagy dobás költséges, és a nyeremények gyorsan mennek.

Nem tanácsos sok személygépkocsit vagy lakást vásárolni. Továbbá tartózkodni kell attól, hogy mindent megvegyen a barátok és a család számára.

A nagy összegeket kapó lottó- (és ítélet-) nyertesek visszatérő témája az, hogy barátaik és családtagjaik számos üzleti lehetőségért kezdik őket. Természetesen néhány fantasztikusan hangzik, de mások őrülten hangzanak. A nyerteseknek körültekintően kell támogatniuk a számukra bemutatott koncepciókat.

Költségvetés költségvetés nélkül

Bármely lottó nyeremény véges pénzösszeg. A játékosoknak szigorú költségvetéssel kell rendelkezniük, mielőtt jelentős vásárlásokat hajtanának végre vagy életmódjukat megváltoztatnák.

A többi nyertes dönthet úgy, hogy jótékony célra adományoz. Adományokat kezdenek jótékonysági és vallási szervezeteknek. Sajnos a jövőben jelentős válságok léphetnek fel, és hiányozhatnak az erőforrások a beavatkozáshoz.

Akár az egyösszegű kifizetést, akár a járadékot választják a nyertesek, a közeljövőben vagy a hosszú jövőben soha nem lehetnek eladósodva. A legrosszabb eset, ha ismét csődbe megy egy lejárt jelzáloghitel, autófizetés és személyi kiadások miatt.

Legújabb hírek

A BetGames elindítja első online lottójátékát, az Instant Lucky 7-et
2023-08-07

A BetGames elindítja első online lottójátékát, az Instant Lucky 7-et

Hírek