Hogyan változtatja meg az internet a lottójátékokat

Hírek

2022-06-21

A világ eltávolodik a fizikai játékhelyektől, és az eseményeket az internetre viszi. A trend még a lottókra is igaz. Sok lottó bezár, vagy sokkal kisebb sorokat rögzít a fizikai értékesítési pontjainál, mivel az emberek online vásárolnak jegyeket.

Hogyan változtatja meg az internet a lottójátékokat

A lelkes lottójátékos számára a változások fokozatosak voltak, és talán nem tűnnek olyan nyilvánvalónak. Aki azonban ragaszkodik a fizikai lehetőségekhez, az nagyon élesnek találhatja a különbségeket. Megnézzük, miben változtak az online platformok, és hogyan néz ki az online lottózás jövője.

Mentsd meg a fákat

Az online lottó a legpraktikusabb módja annak, hogy világszerte játékosok milliói körében előmozdítsák a környezetbarát napirendet. A virtuális kártyákkal való játék azt jelenti, hogy nem kell fát vágni ahhoz, hogy sorsolás induljon. Míg egy játékos vagy csak egy lottó nem látja a jegyek hatását a fákra, a napi jegyek összesített száma a különböző lottósorokon különbséget jelent. Az Egyesült Államokban például évente körülbelül 8,5 milliárd jegyet adnak el egyetlen lottójátékra. Az Egyesült Királyságban egy sorsoláson 15 és 45 millió közötti jegyet lehet eladni.

Mindezek online jegyekké alakítása jelentősen hozzájárul a fák megmentéséhez világszerte. A játékosoknak csak néhány kattintást kell végrehajtaniuk az eszközeiken, hogy bekapcsolódjanak az akcióba.

Kaszinó stílusú lottó

Hagyományosan a lottójátékosoknak meghatározott napokat kellett várniuk a sorsolásra. A jövő játékának azonban egy új formája van, ahol a lottójátékosok azonnali eredményeket érhetnek el, mint például a kaszinójátékosok. Az internet hatékonysága sok új kaszinó megjelenését tette lehetővé, így szinte éjjel-nappal lehet sorsolni.

Az online kaszinókhoz hasonlóan a sorsolás, amelyen a játékosok részt vehetnek sokkal nagyobb az interneten. A játékosok alacsony téttel és nagy nyereményre számíthatnak, tekintettel a főnyereményhez hozzájáruló játékosok globális állományához.

Különleges képességek

Az internet sokoldalúsága lehetővé tette, hogy egy online lottó több funkcióval rendelkezzen, mint fizikai megfelelője. Ezek közül néhány a következőket tartalmazza:

  • Lotto pontok program

Az online lottó számlával könnyen tárolhatók a játékosok adatai és pontjai az adott sorsoláson elért teljesítményétől és a játék gyakoriságától függően. Bár ez a lehetőség még mindig életképes volt a hagyományos lottójátékban, szinte lehetetlen volt kézi nyilvántartást vezetni a hatalmas mennyiségű játékosról. A játékosok ezután jutalmakat, például ingyenes jegyeket kaphatnak, ha bizonyos pontokra vonatkozó feltételek teljesülnek.

  • Ajánló barátok promóciói

A lottójátékok kódokat használhatnak annak megállapítására, hogy bizonyos személyek új játékosokat irányítottak-e az oldalra. Ez túl nehéz lett volna a kézi jegysorsolás modelljében.

  • Csomagok és versenyek

Ahelyett, hogy egyetlen jegyet vásárolnának, az online lottójátékosok kötegeket vásárolhatnak, hogy hosszabb ideig játszhassanak. Ezek mind a játékosok, mind a lottóházak számára előnyöket kínálnak. A lottók többet tudnak eladni egy csomagban. A játékosok viszont jobb árajánlatokat élvezhetnek tömeges vásárlás esetén.

A lottó versenyeket is szervezhet a játék fellendítése érdekében. Például dönthetnek úgy, hogy azok a játékosok, akik először érnek el bizonyos számú hűségpontot, jegyeket nyernek a sorsolásra vagy a fizetett szabadságra.

Személyes érintés

Az online lottójátékok közelebb hozzák a játékosokat az eseményekhez a tényleges felvételi stúdióban. A játékosok valós időben reagálhatnak az eseményekre, ahogy a lottózók eltávolodnak a tévétől, és elfogadják a sorsolások élő közvetítését. 2022. május 12-én például internetes felhajtás támadt Mega milliók A műsorvezető John Crow rossz számot olvasott fel a sorsolás során. John a 6-os helyett 9-est jelentett be, sok ember azonnali megjegyzésére késztetett. A lottó hamarosan kijavította a hibát, de ez a személyes érintés az, amit az emberek szeretni fognak a jövőben a lottókon.

Legújabb hírek

A BetGames elindítja első online lottójátékát, az Instant Lucky 7-et
2023-08-07

A BetGames elindítja első online lottójátékát, az Instant Lucky 7-et

Hírek