Hírek

February 15, 2022

Hogyan lehet hétszer nyerni a lottón

Clara Williams
WriterClara WilliamsWriter
ResearcherAishwarya NairResearcher
LocaliserÁdám KovácsLocaliser

Azt mondják, a villám nem ér kétszer ugyanoda. Tehát hogyan lehetséges, hogy valaki nem egyszer, nem kétszer, hanem rekord HÉT alkalommal nyerhet a lottón?

Hogyan lehet hétszer nyerni a lottón

Ez valóság volt Richard Lustig floridai férfi számára. Két év alatt hétszer nyerte meg az állami lottót, összesen 1 047 060,50 dolláros nyereményalappal. Tekintettel arra, hogy a lottó sikere előtt eladósodott, nyugodtan kijelenthetjük, hogy ezek a nyeremények megváltoztatták az életét.

Ezek a győzelmek nem egyik napról a másikra születtek

Több mint húsz évig játszott, mire sikert ért el. Lustig kijelenti, hogy el kell köteleznie magát a nyerés mellett, és a lottózást munkaként kell kezelnie – ez időt és erőfeszítést igényel.

Lustig úgy döntött, hogy a nyertes stratégiáját közzéteszi a könyvében_Tanulja meg, hogyan növelheti esélyeit a lottónyerésre_. Itt bemutatja azokat az eszközöket, amelyeket az évek során kifejlesztett a lottózás során, és amelyekről azt találta, hogy melyek segítettek abban, hogy elérje nyerési céljait.

Tippek a 7-szeres lottónyeréshez

Néhány tippje, amelyeket a könyvében felvázol, és amelyek arra összpontosítanak, hogy az esélyeket az Ön javára fordítsák, a következők:

Ne vásároljon lottószelvényt olyan pénzből, amelyik nincs. Lustig kijelenti, hogy soha ne használja fel az összes pénzét, például a bérleti vagy élelmiszer-vásárlási pénzét lottószelvényekre.

Alakíts lottószövetséget. Ha néhány baráttal és családdal csoportosít, akkor nagy mennyiségű jegyet vásárolhat, és növelheti nyerési esélyeit. Ez azonban azt jelenti, hogy meg kell osztania a nyereményt, de ez olyan nyeremény, amivel nem rendelkezhet, ha nem hozta volna létre a szindikátust.

Játssz kevésbé népszerű lottójátékokat kevesebb játékossal. Ez azt jelenti, hogy kevesebb versenytársa lesz, és növeli a nyerési esélyeit. Használhat olyan webhelyet, mint például a lottoranker.com, hogy segítsen megtalálni a megfelelő játékot.

Ne kövesse a tömeget. A fenti tipphez hasonlóan a legfontosabb, hogy ügyeljen a kevésbé népszerű, kevesebb játékossal rendelkező játékokra. Ahol hatalmas jackpot van játékban, emberek ezrei játsszák ugyanazt a játékot, ami csökkenti az esélyét a jelentősebb győzelemre.

Végezzen kutatást. Ügyeljen arra, hogy alaposan utánajárjon a játszani kívánt játékoknak és a használni kívánt számoknak. Keresse meg a nyerőszámok történetét, és ez jelzi, hogy a választott számok nyerőszámok lehetnek-e. Ez időbe telik, de minden bizonnyal megtérül, és ez az egyik kulcsfontosságú út a sikerhez.

Ne válassza a gyors választást. Inkább válassza ki a számokat a korábban sikeres számok kutatása alapján, amint azt fentebb kiemeltük. A gyors választás olyan számokat ad, amelyek nem nyerési minta vagy nyerési előzmények alapján készülnek, és valószínűbb, hogy egymást követő számokat ad, amit Lustig szintén nem tanácsol.

Ragaszkodj a számaidhoz. Ne mondjon le a számokról csak azért, mert nem nyert velük az első használatkor. A türelem kulcsfontosságú. Ha sok sikeres lottónyertestől kérdezel, azt fogják mondani, hogy van egy sor számsoruk, amellyel rendszeresen játszanak. Ha minden héten más-más számot választ, a siker esélye csökken. Ha ugyanazokat a számokat használja, akkor nagyobb a siker esélye, különösen, ha kutatások alapján választotta ki őket, mivel ezeknek a számoknak végül nyerőszámoknak kell lenniük.!

Ha Ön rendszeres lottójátékos, miért ne próbálja meg kihasználni Lustig ajánlásait, és nézze meg, hogy Ön lehet-e a következő többszörös lottónyertes.

Legújabb hírek

Pocket Gamer Connects London 2024: 10 év játékipar hálózatépítés és siker
2023-11-06

Pocket Gamer Connects London 2024: 10 év játékipar hálózatépítés és siker

Hírek