Hírek

October 27, 2023

Azonnali kifizetések optimalizálása: Készpénz kontra digitális módszerek a játékiparban

Clara Williams
WriterClara WilliamsWriter
ResearcherAishwarya NairResearcher
LocaliserÁdám KovácsLocaliser

Miközben a játékrajongók a jutalmaikhoz való gyors hozzáférés izgalmára vágynak, a PYMNTS Intelligence nemrégiben végzett felmérése rávilágít erre a fejlődő tájra.

Azonnali kifizetések optimalizálása: Készpénz kontra digitális módszerek a játékiparban

Készpénz: A preferált azonnali fizetési mód

A PYMNTS Intelligence és az Ingo Money együttműködésében készült "Generation Instant: Gamers and Winnings" tanulmány feltárja, hogy a készpénz a legnépszerűbb azonnali fizetési mód a játékkifizetéseknél. Valójában a készpénzt több mint kétszer olyan gyakran használják, mint a digitális azonnali fizetési módokat játékokhoz, szerencsejátékokhoz vagy lottó kifizetésekhez. A nyereménykifizetést kapó válaszadók 44%-a nyilatkozott úgy, hogy a készpénzt választotta a preferált kifizetési módnak, míg csak 18%-uk részesítette előnyben a digitális azonnali fizetést.

A növekvő kereslet a digitális azonnali fizetések iránt

A készpénz dominanciája ellenére egyre nagyobb az igény a digitális azonnali fizetési módok iránt a játékiparban. A szerencsejáték-társaságok azonban nem használják ki teljes mértékben ezt a fogyasztói igényt, és elszalasztják az azonnali kifizetések bevételszerzésének lehetőségét. Míg a fogyasztók több mint háromnegyede fejezte ki azonnali kifizetés iránti vágyát, kevesebb mint felének ajánlották fel ezt a lehetőséget. Ezen túlmenően, a nyereménykifizetésben részesülő fogyasztók mindössze 49%-a választhatott azonnali kifizetéssel, bár az azonnali kifizetést nem kínálók 76%-a választotta volna ezt a lehetőséget, ha elérhető lett volna.

Az azonnali kifizetések iránti kereslet kielégítése

Az azonnali kifizetések iránti növekvő kereslet kielégítése érdekében néhány szerencsejáték-társaság elkezdte kínálni ezt a lehetőséget. Például a Caesars Sportsbook az Ingo Money-vel együttműködve lehetővé teszi a push-to-card azonnali kifizetéseket az alkalmazásukon belül. Ez az együttműködés lehetővé teszi, hogy az ügyfelek közel valós időben kapják meg nyereményeiket, jelentősen növelve az ügyfelek elégedettségét és hűségét.

Gyors hozzáférés és kényelem

A felmérés rávilágít a pénzeszközök gyors hozzáférésének és a fogyasztók kényelmének fontosságára. Az azonnali fizetést preferálók 70%-a értékeli a gyors hozzáférést nyereményéhez, míg 66%-uk különösen kényelmesnek tartja az azonnali fizetést.

Ügyfél-elégedettség az azonnali fizetéssel

Érdekes módon azok a fogyasztók, akik készpénzzel és nem azonnali digitális módszerekkel kaptak kifizetést, általában elégedettebbek voltak, mint azok, akik digitális azonnali módszerekkel kaptak kifizetést. A készpénzes kifizetésben részesülő fogyasztók megdöbbentő 87%-a fejezte ki nagy elégedettségét, ezt követi a nem azonnali digitális kifizetésben részesülő fogyasztók 75%-a.

Megragadni a lehetőséget

Bár a készpénz továbbra is az előnyben részesített azonnali fizetési mód a játékok, szerencsejátékok vagy lottó kifizetések esetében, egyre nagyobb az igény a digitális azonnali fizetési módok iránt. A szerencsejáték-cégeknek lehetőségük van megfelelni ennek az igénynek és növelni az ügyfelek elégedettségét azáltal, hogy az azonnali kifizetéseket ingyenes szolgáltatásként kínálják leghűségesebb ügyfeleiknek. Ennek a trendnek a kihasználásával a szerencsejáték-társaságok javíthatják az általános játékélményt, és előrébb maradhatnak ezen a fejlődő környezetben.

Legújabb hírek

Lottó kiadások világszerte: trendek és hatások
2023-11-21

Lottó kiadások világszerte: trendek és hatások

Hírek