Hírek

November 2, 2023

Az SZRT új online sportfogadást indít az EveryMatrix-szal együttműködésben

Ádám Kovács
WriterÁdám KovácsWriter
ResearcherAishwarya NairResearcher

A magyar nemzeti lottótársaság, a Szerencsejáték Zártkörűen Részvénytársaság (SZRT) a napokban indította el új online sportfogadási és platformszolgáltatását. Ezzel a lépéssel Magyarország lakosai biztonságosan és felelősségteljesen élvezhetik a modern digitális fogadási élményeket.

Az SZRT új online sportfogadást indít az EveryMatrix-szal együttműködésben

Az EveryMatrix nyilvános pályázatot nyer

2023 januárjában az EveryMatrix elnyerte azt a nyilvános pályázatot, amely az SZRT számára fejlett digitális sportfogadási szoftvermegoldásokat és szolgáltatásokat biztosít a TippmixPro online márka számára. Ez a több évre szóló megállapodás egy 15 hónapos versenyeztetési eljárás eredménye, amelyben több mint 25 ajánlattevő vett részt.

Tulajdonságok és előnyök

A Lottó Világszövetség (WLA) tagja, Magyarország vezető sportfogadási piacának szereplője, az SZRT ezentúl izgalmas funkciók sorát kínálja ügyfeleinek. Az új OddsMatrix-alapú sportfogadó olyan népszerű funkciókat tartalmaz, mint a Cash Out és a Bet Builder, valamint olyan promóciókat, mint a Stake-Back Special. Ez az első alkalom, hogy ezek a funkciók új és meglévő ügyfelek számára is elérhetők.

Komplex integráció és felelősségteljes szerencsejáték

Az új sportfogadás integrálása összetett folyamat volt, amelyben több csapat is részt vett, köztük a GamMatrix, az EveryMatrix platformegysége. A GamMatrix az SZRT speciális követelményeinek és szabályozási szabványainak megfelelően projektkritikus működési és biztonságosabb szerencsejáték-szolgáltatásokat fejlesztett ki, mint például a gyors regisztráció és az átfogó önkizárási funkcionalitás.

Legújabb technológia

Az asztali és mobil webböngészőn, valamint natív Android- és iOS-alkalmazásokon keresztül elérhető új sportfogadó a legmodernebb technológiára épül. Tartalmaz olyan szabadalmaztatott modelleket, amelyek biztosítják az iparágban vezető piaci rendelkezésre állást, egy mesterséges intelligencia által vezérelt tartalomkezelőt, amely személyre szabott ajánlásokat ad, és egy forradalmi promóciós motort, amelyet a játékosok megtartásának és újraaktiválásának javítására terveztek.

Elkötelezettség a felelősségteljes szerencsejáték mellett

Az EveryMatrix elkötelezett a felelősségteljes szerencsejáték mellett, és megkapta a WLA Safer Gambling tanúsítványt. A cég célja, hogy ne csak egy sportfogadót hozzon létre, hanem az innováció véget nem érő történetét. A kiválóságról alkotott közös vízióval az EveryMatrix és az SZRT célja, hogy újradefiniálja a játékot, és olyan úttörő termékeket fejlesszen ki, amelyek mércét állítanak fel a sportfogadásban.

Izgalmas jövő előtt áll

Az EveryMatrix és az SZRT is izgatottan várja partnerségük jövőjét. Úgy gondolják, hogy ez az indulás csak a kezdete egy végtelen lehetőségekkel teli kapcsolatnak. Elkötelezett csapataikkal és az innováció iránti elkötelezettségükkel eltökélt szándékuk, hogy kivételes eredményeket érjenek el, és következetes növekedést hajtsanak végre az elkövetkező hónapokban és években.

Beszámolók

Ebbe Groes, az EveryMatrix vezérigazgatója örömét fejezte ki amiatt, hogy az SZRT-vel élni fog Magyarországon. Hangsúlyozta közös elképzelésüket és az innováció iránti elkötelezettségüket, és kijelentette, hogy céljuk olyan új játékok létrehozása és úttörő termékek kifejlesztése, amelyek az SZRT-t a sportfogadási kiválóság mércéjévé teszik.

Mager Andrea, az SZRT elnök-vezérigazgatója a tippmixpro.hu újraindításának jelentőségét emelte ki. Megemlítette, hogy az új oldal világszínvonalú sportfogadási lehetőségek szélesebb skáláját kínálja, miközben megtartja a felelős játékszabályokat. Mager elégedettségét fejezte ki az EveryMatrixszal való együttműködéssel kapcsolatban is, kijelentve, hogy szakmai tudást biztosítanak a TippmixPro hosszú távú fejlesztéséhez.

Összegzésképpen elmondható, hogy az SZRT új online sportfogadójának elindítása az EveryMatrix-szal együttműködésben izgalmas mérföldkő a magyar sportfogadási piacon. Fejlett funkciókkal, élvonalbeli technológiával és felelősségteljes szerencsejáték iránti elkötelezettségével ez a platform kivételes fogadási élményt kíván nyújtani a magyarországi vásárlóknak.

About the author
Ádám Kovács
Ádám Kovács
About

Ádám, aki Szegeden született és Budapesten csiszolódott, a modern magyar online kaszinó rajongók úttörője. Ötvözi a hagyományos játékokat a digitális pezsgéssel, így hidat ver a magyar szerencsejáték múltja és jelene között.

Send email
More posts by Ádám Kovács
undefined is not available in your country. Please try:

Legújabb hírek

A tünetek befolyásolhatják mindennapi életünket, de a kezelés elérhető!
2024-05-20

A tünetek befolyásolhatják mindennapi életünket, de a kezelés elérhető!

Hírek