AusLotto: Érdekes lottótörténet

Hírek

2022-06-28

A lottó történetének hosszú és ünnepelt története van Ausztráliában. Ennek ellenére a 12 éves AusLottoGroup korszak csak nemrég kezdődött. Az ALGMO Adminisztrációs Rendszer tervezése okos, a Lotto játékosokat szem előtt tartva. Az AusLottoGroup tagság egyedi jelentéseket, személyes help desket és ajánlásokat biztosít. A tagság a nyereményeket és a kifizetéseket is garantálja, többek között a lottójátékosok számára világszerte.

AusLotto: Érdekes lottótörténet

ausztrál A Lotto Group üzemelteti az ALGMO Adminisztrációs Rendszert, és kereskedelmi létesítménye van a Commonwealth Banknál. A szolgáltató engedélyt kapott arra, hogy CVV-szám vagy számlanév nélkül fogadjon el fizetéseket népszerű kártyákról a világ bármely részéről. Ez az engedély annak köszönhető, hogy a bankok és a szabályozó intézmények nagyra értékelik az igazgatási struktúrát és a vezetést.

A lottó története

George Adams 1881-ben találta fel az első lottójátékot. Adams tizenhat évesen Angliából ment Ausztráliába. Többek között tőzsdeügynökként és pékként dolgozott. 1881-ben Adams, aki szintén vámszedőként dolgozott Sydneyben, lófogadásokkal kezdte szerencsejátékát.

1895-ben Adams Tasmániába érkezett, éppen akkor, amikor az állam megépítette a világ első vízerőművét a Dél-Esk folyón. Az állam magánberuházások és korlátozott állami források segítségével akarta ezt az iparágat termeszteni. Adams a Tattersalls nevű állami lottó előnyeit hirdette a tasmán kormánynak.

Tattersalls

George Adams azért hozta létre a vállalatot, hogy a bevételek a tattersalli munkások családjaihoz kerüljenek. Így megjelentek a "Tattersall örökösei", és a következő generációk örökölték a cég bevételének egy részét. Mivel a legtöbben az újságokra hagyatkoztak információért, Tattersalls természetes felvevőhelye a helyi újságbolt volt. Jutalékrendszert hoztak létre a Tattersall kuponok értékesítésére.

A Tattersalls az 1960-as években összeállt egy televízióállomással, hogy közvetítse a sorsolást, amelyet Tattersall és a kormányzati hatóságok felügyeltek. Így a szolgáltató kuponjai a szerencsejátékok társadalmilag elfogadható típusaként váltak ismertté.

Tattersalls több mint hetven éven át lehetőséget adott a tasmánoknak, hogy életüket megváltoztató szerencsét nyerjenek. Ugyanakkor a szolgáltató az államnak is nagy szüksége volt bevételhez. A céget felkérték, hogy vigye el a Lotto-t Victoriába. 1972. június 24-én indult a szombati lottó Ausztrália szárazföldjén.

A melbourne-i St Kilda Roadon épült a Tattersall épülete. Ezenkívül Victoria-szerte kiskereskedelmi üzleteket hoztak létre. Mielőtt a játékos befizethetett volna, a kupon másolatot generált, amelyet az eredetivel kellett párosítani. 1979. november 5-én az új-dél-walesi kormány megkezdte saját hétfői és szerdai rajzait.

Nemzeti lottó sorsolás

A Tattersall 1994-ben, a Powerball pedig 1996-ban csütörtökön indította útjára a keddi lottót. Minden állam és terület beleegyezett abba, hogy az öt napon keresztül közösen használja a meglévő rajzokat. Így jött létre Ausztráliában a National Lotto Draws.

Az üzleteknek bérbe adott terminálokkal automatizálták a kézi kuponegyeztetési rendszert. Ezenkívül a nyertes utalványokat ésszerű időn belül kellett igényelni. Ennek elmulasztása esetén a nyertes szelvényt a nyertes szelvényt a megfelelő Kormányzati Adóhivatalhoz kellett benyújtani kifizetésre.
Tattersalls 2005-ben úgy döntött, hogy tőzsdére lép az Ausztrál Értéktőzsdére. A vállalat „örökösei” ekkor engedélyezték részvényeiket a nagyközönség számára.

Tatts Csoport

A Tatts Group a Tattersalls új neve. Az üzletek 3-5 éves licencszerződésük értelmében egyik licencidőszakról a másikra növelik lottóértékesítéseiket. Ha egy vállalkozás nem javul, az engedélyt egy másik cég kapja, amely lottót akar rendezni.

A Pick és a PowerHit Lotto bejegyzései jelentősen növelik a nyerési esélyeket. Azonban nem ösztönzik a játékosokat több pénz elköltésére. A négyezer bolttulajdonos több rendszerjátékot vásárol, és szindikátusban értékesíti a kereskedelem fellendítése érdekében.

Az üzletek különböző méretű szindikátusokat alkotnak, hogy kielégítsék a fogadók pénzügyi helyzetét érzelmileg. A szindikátusokat azért hozták létre, hogy növeljék az eladásokat és ezáltal a jutalékbevételeket, nem pedig a nyerési esélyeket. Jutalék csak az outlet terminálján keresztül történő értékesítés esetén részesülhet.

Legújabb hírek

Hogyan számítsuk ki a lottó oddsokat
2022-11-29

Hogyan számítsuk ki a lottó oddsokat

Hírek