Hírek

February 15, 2024

A szívtörő férfi 1 millió dolláros lottónyereményt nyer Valentin-napon

Ádám Kovács
WriterÁdám KovácsWriter
ResearcherAishwarya NairResearcher

Bevezetés

Egy illinoisi férfi nemrégiben 1 millió dolláros lottónyereményt kapott Valentin-napon, néhány nappal azután, hogy szakításon ment keresztül. A nyertes, aki úgy döntött, hogy névtelen marad, a 'Monopoly 50X' kaparós játék nyereményét nyerte el. Ez a váratlan váratlan esemény akkor történt, amikor a győztes rosszul érezte magát a szerelmi osztályon, de kiderült, hogy csak egy szerencse.

A szívtörő férfi 1 millió dolláros lottónyereményt nyer Valentin-napon

A győztes pillanat

Az Illinois Lottery szerint a nyertes a pánik és az izgalom keverékeként írta le a nyerőszelvény megkarcolására adott reakcióját. Azonnal érezte, hogy megváltozik az élete, és még azt is fontolgatta, hogy nem fog dolgozni. A nyertes jegyet a Walmarttól vásárolták a 137 W. North Ave, Northlake címen, és a nyertes úgy döntött, hogy titokban tartja a részleteket.

Ezüst Bélés

A nyertes kifejtette, hogy a közelmúltban történt szakítása miatt nincs különleges kivel, akivel megoszthatná a hírt. Ezt azonban az események pozitív fordulatának tekintette, és kijelentette, hogy nem volt sok szerencséje a szerelmi osztályon, de most valóban megütötte a főnyereményt. A nyertes Valentin-napon vette át a nyereményét, és az adózás előtti 600 000 dolláros készpénzes opció mellett döntött.

A „Monopoly 50X” játékról

A „Monopoly 50X” egy 10 dolláros kaparós játék, amely akár 1 millió dolláros nyerési lehetőséget kínál a játékosoknak. A január 2-án indult játék már kiosztotta három fődíja egyikét. A hatból 100 000 dollár értékű másodosztályú nyereményből még öt, a 27, 5000 dollár értékű harmadik szintű díjból 21 maradt.

Nyerési esélyek

A „Monopoly 50X” játékban a nyeremény megnyerésének valószínűsége 1:3,39. A fődíj megnyerésének esélye 1:2 036 500 000.

Hol vásárolhat sorsjegyet

A sorsjegyek személyesen vásárolhatók benzinkutakon, kisboltokban, élelmiszerboltokban és egyes repülőtéri terminálokon. A nagyobb kényelem érdekében a jegyek online is rendelhetők a Jackpocketen, az USA TODAY Network hivatalos digitális lottófutárán keresztül. A Jackpocket lehetővé teszi a felhasználók számára az Egyesült Államok bizonyos államaiban és területeken, hogy kiválasszák lottójátékukat és számukat, rendeléseiket leadják, jegyeket tekintsenek meg, és nyereményeket gyűjtsenek telefonjuk vagy otthoni számítógépük segítségével.

Ne felejtsen el felelősségteljesen játszani, és csak akkor, ha nagykorú. Ha Önnek vagy egy ismerősének szerencsejáték-problémája van, kérjen segítséget a megfelelő forrásoktól.

About the author
Ádám Kovács
Ádám Kovács
About

Ádám, aki Szegeden született és Budapesten csiszolódott, a modern magyar online kaszinó rajongók úttörője. Ötvözi a hagyományos játékokat a digitális pezsgéssel, így hidat ver a magyar szerencsejáték múltja és jelene között.

Send email
More posts by Ádám Kovács

Legújabb hírek

Scratch-offtól a jackpotig: egy dél-karolinai nő 300 000 dolláros nyereménye
2024-04-15

Scratch-offtól a jackpotig: egy dél-karolinai nő 300 000 dolláros nyereménye

Hírek