Hírek

April 13, 2024

A Powerball jackpotja 935 millió dollárra ugrott: a következő gazdagság

Ádám Kovács
WriterÁdám KovácsWriter
ResearcherAishwarya NairResearcher
  • Kulcs elvihető egy: A Powerball jackpot az egekbe szökött 935 millió dollárra, miután az előző sorsoláson nem adtak el nyertes jegyeket.
  • Kulcs elvihető kettő: A szombati sorsolás 449,7 millió dollár készpénzes értékű opciót kínál a szerencsés nyertesnek.
  • Kulcsátvétel három: A Powerball utolsó főnyereménye január 1-jén volt, 36 zsinórban húzott főnyeremény nélkül.

A legutóbbi 1,13 milliárd dolláros Mega Millions jackpot kicsúszott az ujjai között? Nos, porolja le ezt a csalódást, mert a Powerball itt van, hogy megfordítsa a vagyonát egy elképesztő, 935 millió dolláros jackpottal ezen a szombat estén. Így van, emberek, a gazdagság istenei újabb esélyt adnak arra, hogy obszcén gazdaggá válj!

A Powerball jackpotja 935 millió dollárra ugrott: a következő gazdagság

A múlt szerdai sorsoláson a lottózók a helyük szélén maradtak, de sajnos egyetlen szelvény sem felelt meg a nyerő számok: 37, 46, 57, 60, 66, valamint a 8-as bónusznak. Mit jelent ez az Ön számára? Egyszerűen fogalmazva, a szombati jackpot 935 millió dollárra nőtt, és 449,7 millió dolláros készpénzes opció áll rendelkezésre azok számára, akik egy hatalmas kupacban részesítik előnyben gazdagságukat.

Most, mielőtt rohanna megvenni az aranyjegyét, beszéljünk a stratégiáról és az esélyekről. A Powerball főnyereményét utoljára az idei év első napján követelték, azóta 36 egymást követő sorsolás történt jackpot nyertes nélkül. Míg a hétfő esti sorsolás nem hozott főnyereményt, két floridai és New York-i szerencsés lélek mérkőzött meg a fehér labdákkal, és egyenként 1 millió dollárt tettek zsebre. Nem túl kopott, igaz?

Itt válik érdekessé. A közelgő szerda esti sorsoláson a nyertesek választhatnak azonnali 416,1 millió dolláros átalányösszeg vagy járadék opció közül. Ez a járadék egy nagyobb kezdeti befizetéssel kezdődik, és évente 5%-kal növekszik, így a becslések szerint összesen 865 millió dollár lesz. Beszéljen egy pénzügyi fellendülésről!

De ne felejtsük el az elefántot a szobában: az esélyeket. A Powerball jackpot megnyerésének esélye ijesztő 1:292,2 millió. Mielőtt hagynád, hogy ez a szám csillapítsa a lelkedet, ne feledd, valakinek valahol győznie kell, és ki mondja meg, hogy nem te lehetsz?

Ketyeg az óra, és a következő rajzot szombaton este 23 óra előtt tervezik. Megpróbálod a következő Powerball milliomos lenni? Ne feledje, benne kell lennie, hogy megnyerje.

Addig is vágjunk bele egy kis álmodozásba. Mit tennél, ha te lennél a 935 millió dolláros jackpot szerencsés nyertese? Oszd meg legmerészebb álmaidat az alábbi megjegyzésekben – indítsuk el a beszélgetést (és az álmokat)!

(Elsőként: ABC News, dátum nincs megadva)

About the author
Ádám Kovács
Ádám Kovács
About

Ádám, aki Szegeden született és Budapesten csiszolódott, a modern magyar online kaszinó rajongók úttörője. Ötvözi a hagyományos játékokat a digitális pezsgéssel, így hidat ver a magyar szerencsejáték múltja és jelene között.

Send email
More posts by Ádám Kovács
undefined is not available in your country. Please try:

Legújabb hírek

A tünetek befolyásolhatják mindennapi életünket, de a kezelés elérhető!
2024-05-20

A tünetek befolyásolhatják mindennapi életünket, de a kezelés elérhető!

Hírek