Hírek

May 14, 2024

A Powerball Jackpot 47 millió dollárra emelkedik: Amit tudnod kell

Ádám Kovács
WriterÁdám KovácsWriter
ResearcherAishwarya NairResearcher

A Powerball főnyereményről beszéltek a városban, különösen azután, hogy valaki Floridában a múlt héten hatalmas 215 millió dollárt követelt, így a sorsolások sorozata jackpot nyertes nélkül ért véget. Most, amikor a Powerball főnyereménye 47 millió dollárra pattant vissza a hétfői sorsoláson, a nyertes nélküli sorsolást követően a várakozás ismét erősödik.

A Powerball Jackpot 47 millió dollárra emelkedik: Amit tudnod kell

Íme egy pillanatkép a május 13-i, hétfői Powerball sorsolás előtt:

  • Emelkedő jackpot: A Powerball hétfői jackpotja 47 millió dollárra duzzadt, miután a legutóbbi sorsolások miatt a főnyeremény nem vált be.
  • Rajzidő: A nyertes számokat röviddel 23:00 (ET) után sorsolják ki, az eredményeket alább frissítjük.
  • Hogyan kell játszani: Ismerje meg a Powerball jegyek megvásárlásának és a számok kiválasztásának csínját-bínját.
  • Power Play opció: Növelje nem jackpot nyereményeit a Power Play funkcióval további 1 dollárért.
  • Hol kapható: Jegyek kaphatók a helyi üzletekben, vagy bizonyos államokban online a Jackpocketen, a digitális lottófutáron keresztül.

A Powerball sorsolás egy olyan pillanat, amelyet sok lottórajongó vár, és az álmokat valóra válthatja. A részvételhez a játékosoknak hat számot kell kiválasztaniuk: öt fehér golyót 1-től 69-ig és egy piros Powerball-t 1-től 26-ig. Azok számára, akik növelni szeretnék nyerési esélyeiket, egy Power Play plusz 1 dollárért hozzáadva megsokszorozhatják a nem jackpot nyereményeket. .

A problémamentes lehetőség érdekében a játékosok választhatják a "Gyors választást", ahol a számítógép véletlenszerű számkészletet generál. A sorsolás hetente háromszor történik: hétfőn, szerdán és szombaton. Főnyeremény-nyertes nélkül a nyeremény növekszik, táplálva a potenciális nyertesek izgalmát és álmait.

Jegyek kisboltokban, benzinkutakon és élelmiszerboltokban kaphatók. Egyes helyeken a jegyek a repülőtéri terminálokon is vásárolhatók. Digitális opcióként a Jackpocket alkalmazás az USA TODAY Network hivatalos digitális lottófutáraként szolgál, kényelmes lehetőséget kínálva jegyvásárlásra, számok kiválasztására és nyeremények online gyűjtésére az Egyesült Államok egyes államaiban és területein.

Miközben a sorsolásra várunk, ne feledje, hogy a Powerball lehetőséget kínál a nagy álmokra. Akár tapasztalt játékos, akár újonc a játékban, a sorsolás izgalma összehozza az embereket, akik mindannyian reménykednek a pénzügyi szabadságban. Maradjon velünk a nyertes számokért és a hétfői Powerball sorsolás frissítéseiért.

About the author
Ádám Kovács
Ádám Kovács
About

Ádám, aki Szegeden született és Budapesten csiszolódott, a modern magyar online kaszinó rajongók úttörője. Ötvözi a hagyományos játékokat a digitális pezsgéssel, így hidat ver a magyar szerencsejáték múltja és jelene között.

Send email
More posts by Ádám Kovács
undefined is not available in your country. Please try:

Legújabb hírek

A tünetek befolyásolhatják mindennapi életünket, de a kezelés elérhető!
2024-05-20

A tünetek befolyásolhatják mindennapi életünket, de a kezelés elérhető!

Hírek