Hírek

April 2, 2024

A Powerball Jackpot 1 milliárd dollárra ugrott: Amit tudnod kell

Ádám Kovács
WriterÁdám KovácsWriter
  • Key Takeaway One: A Powerball jackpotja eléri a hatalmas 1 milliárd dollárt, ezzel az ötödik legnagyobb a játék történetében.
  • Key Takeaway Two: A hatalmas jackpot nyerőszámait nem sokkal hétfőn este 23 óra után derítik ki.
  • Key Takeaway Three: Az egyösszegű nyertes adózás után 483,8 millió dollárt vihetett haza, ha a készpénzes kifizetést választja.

A várakozás lázba lépett, mivel a Powerball főnyereménye a hétfői sorsoláson 1 milliárd dollárra emelkedett. Ezzel a megdöbbentő összeggel a nyeremény a Powerball valaha volt öt legjobb jackpotja közé került, és az elképzelhetetlen gazdagságról szóló álmokat mozgatja az egész országban.

A Powerball Jackpot 1 milliárd dollárra ugrott: Amit tudnod kell

A szertartást, amikor a számokat hétfőn este 23 óra után választják ki, milliók figyelik, lélegzetvisszafojtva, hogy életük egyik napról a másikra megváltozhat. Ígérjük, hogy az eredményeket itt közöljük, amint elérhetők lesznek.

Annak a szerencsés egyénnek vagy személyeknek, akiknek sikerül felülmúlniuk az esélyeket, az egyösszegű kifizetés melletti döntés jövedelmező. Az adózás utáni 483,8 millió dollárral ez egy életet megváltoztató összeg minden tekintetben.

Hogyan játsszon egy milliárdot

Érdekelne, hogy a ringbe dobja a kalapját? Így kapcsolódhat be az akcióba. A 2 dolláros Powerball jegy megvásárlásához fel kell keresnie a helyi helyeket, például kisboltokat, benzinkutakat vagy élelmiszerboltokat. Egyes államokban a digitális korszak lehetővé teszi az online vásárlást, ami még tovább egyszerűsíti a folyamatot.

A szerencseszámok kiválasztásához öt fehér golyót (1-től 69-ig) és egy Powerball-t (1-től 26-ig) kell kiválasztania. Azok számára, akik növelni szeretnék esélyeiket, ott van a „Power Play” opció további 1 dollárért, amely az összes nem jackpot nyeremény nyereményét megszorozza 2-szeresével, 3-szorosával, 4-szeresével, 5-szörösével vagy akár 10-szeresével.

Azok számára pedig, akik inkább a véletlenre bízzák a sorsukat, a "Gyors válogatás" opció lehetővé teszi, hogy a pénztáros számítógéppel generált számokat adjon meg, nincs muszáj, nincs felhajtás.

Jackpot álmok és hol lehet vásárolni

A minden hétfőn, szerdán és szombaton este megrendezett sorsolással a jackpot csak akkor nő, ha nincs nyertes, és minden alkalommal milliókkal növeli a nyereményt. Jegyek széles körben kaphatók benzinkutakon, kisboltokban, élelmiszerboltokban és még néhány repülőtéri terminálon is.

A digitális rajongók támaszkodhatnak a Jackpocketre, az USA TODAY Network hivatalos digitális lottófutárjára, amely az Egyesült Államok számos államában és területén elérhető. Ez az alkalmazás leegyszerűsíti a lottózás élményét, lehetővé téve a játékosoknak, hogy kiválasszák játékukat, számukat, és még nyereményeket is gyűjtsenek a telefonjuk vagy számítógépük kényelméből.

Ne feledje, a Jackpocket egy átjáró az álmok ebbe a világába, egy hivatalos partner, aki elhozza a lottót a modern korba. (Először: USA TODAY Network)

Miközben a nyerőszámok mellett állunk, a milliárdos kérdés továbbra is fennáll: ki lesz a milliárdos klub legújabb tagja? Az óra ketyeg, a nemzet vár, és csak az idő fogja eldönteni.

About the author
Ádám Kovács
Ádám Kovács
Ról ről

Ádám, aki Szegeden született és Budapesten csiszolódott, a modern magyar online kaszinó rajongók úttörője. Ötvözi a hagyományos játékokat a digitális pezsgéssel, így hidat ver a magyar szerencsejáték múltja és jelene között.

Send email
More posts by Ádám Kovács
undefined is not available in your country. Please try:

Legújabb hírek

A jövő bemutatása: A globális lottópiac 430,4 milliárd dollárra emelkedik 2031-re
2024-05-15

A jövő bemutatása: A globális lottópiac 430,4 milliárd dollárra emelkedik 2031-re

Hírek