Hírek

August 4, 2023

A Paysafe tanulmánya azt állítja, hogy az online banki szolgáltatások fellendíthetik az iLotteries játékokat

Ádám Kovács
WriterÁdám KovácsWriter

A Paysafe, a vezető online banki vállalat felfedte, hogy a modern lottójátékosok a szokásos fizetési módoktól a digitális fizetések felé mozdulnak el. Ez a tanulmány a páneurópai lottóiparról és a kapcsolódó fogyasztói magatartási trendekről készült.

A Paysafe tanulmánya azt állítja, hogy az online banki szolgáltatások fellendíthetik az iLotteries játékokat

A cég szerint új fizetési módok indulnak az e-kereskedelmi ágazatban, és ez alól az iLottery szektor sem kivétel. A kereslet kielégítése érdekében a lottószervezőknek alternatív fizetési lehetőségeket kell kínálniuk, mint például:

  • Kriptovaluták, mint a Bitcoin, Litecoin, Dogecoin, USDT stb.
  • Digitális pénztárcák mint a PayPal, a Skrill és a Neteller
  • Mobiltárcák, mint például az Apple Pay, a Google Pay és a Samsung Pay

A Paysafe szerint a fizetési lehetőségek amelyeket a modern játékosok használnak, gyorsan változnak. A jelentés azonban fenntartja, hogy a hitel- és betéti kártyák, mint például a Visa és a Mastercard továbbra is az elsődleges online fizetési formák azon játékosok számára, akik online lottón szeretnének játszani.

A Paysafe tanácsolta szabályozott lottószervezők kiaknázni az új fizetési módok adta lehetőségeket azáltal, hogy "megszakítás nélküli és könnyed" online banki élményt nyújt. A változó fizetési módok felajánlása kiváló módja annak, hogy a szolgáltatók növeljék ügyfélkörüket. A bankszámlával nem rendelkező európaiak növekvő népessége jelentős mértékben profitálhat az online készpénzes megoldásokból.

szerint a A Világbank 2021-es tanulmánya, az EU lakosságának 3,6%-a anyagilag kirekesztett. Ez ugyan előrelépés a 2017-es 8,2%-hoz képest, de legalább 13 millió bankkártyával nem rendelkező lakost jelent.

Ahogy az várható volt, az online készpénzt kedvelők vonzónak találhatják a biztonsági előnyöket. Paysafe, amely a tulajdonos Paysafecard, rámutatott, hogy a jelenlegi burjánzó kibertámadási környezetben az emberek továbbra is panaszkodnak az ellopott személyazonosságokról bankkártyák és kiürített bankszámlák. Ez vonzóbbá teszi az e-pénztárcákat és más online fizetési módokat.

A Paysafe hozzátette:

"Azt is fontos észben tartani, hogy egyesek számára még mindig megbélyegzett az online lottózás és az azonnali nyereményjátékok játszása, de a készpénzes játék anonimitást biztosít, amit keresnek, mivel az online készpénzes fizetés nem jelenik meg a bankszámlakivonaton. , lehetővé teszi számukra, hogy jobban kontrollálják online kiadásaikat, különösen, ha sorsolásról és játékról van szó. Érdemes megjegyezni azt is, hogy sok játékos továbbra is készpénzzel vásárol jegyeket kiskereskedelmi helyszíneken, ezért fontos, hogy a szolgáltatók áthidalják az iLottery kínálatuk közötti szakadékot. és lehetővé teszi ezeknek a játékosoknak, hogy készpénzzel is vásároljanak jegyeket online."

A dokumentum egy értékeléssel zárul, amelyben rávilágít öt olyan kritikus előnyre, amelyet az európai lottószervezőknek figyelembe kell venniük az online fizetési szolgáltatások elfogadásakor:

  • A vállalkozások kibővíthetik hatókörüket a készpénzes játékosokkal.
  • Csábítsa a lakossági ügyfeleket online platformjukra, és biztosítson exkluzív szolgáltatást lottójátékok és termékek.
  • Gyors, egyszerű és biztonságos fizetést biztosít az ügyfeleknek.
  • Csökkentse a visszaterhelések kockázatát, és védje meg a meglévő fizetési módokat a kannibalizálástól.
About the author
Ádám Kovács
Ádám Kovács
Ról ről

Ádám, aki Szegeden született és Budapesten csiszolódott, a modern magyar online kaszinó rajongók úttörője. Ötvözi a hagyományos játékokat a digitális pezsgéssel, így hidat ver a magyar szerencsejáték múltja és jelene között.

Send email
More posts by Ádám Kovács
undefined is not available in your country. Please try:

Legújabb hírek

A jövő bemutatása: A globális lottópiac 430,4 milliárd dollárra emelkedik 2031-re
2024-05-15

A jövő bemutatása: A globális lottópiac 430,4 milliárd dollárra emelkedik 2031-re

Hírek