A nemzeti lottó felfedi a legnépszerűbb számokat

Hírek

2022-08-16

2004-ben egy népszerű tévéműsor számsort adott ki, és azt állította, hogy ezek a legesélyesebbek a lottón nyerésre. Ennek a műsornak köszönhetően a mai napig emberek százai használják a számok kombinációját. Ez azonban valószínűleg változni fog, mivel a National Lottery kiadta a legnépszerűbb lottószámokat a több éve gyűjtött statisztikák szerint.

A nemzeti lottó felfedi a legnépszerűbb számokat

A National Lottery szerint a legtöbb lottójátékos általában olyan kombinációkat választ, amelyek a hét többszörösét tartalmazzák, amelyek 42, 35, 28, 21, 14 és 7. A magyarázat egy része az, hogy a hetes szám a legtöbb kultúrában szerencsés számnak tartják. Annak ellenére azonban, hogy a hét többszörösei népszerűek, ritkán sorsolják össze őket egyetlen sorsoláson. Ezekkel a számokkal valószínűleg alacsonyabb nyereményt kap a játékos, nem pedig a lottó főnyereményét.

Egyéb szerencsés számok

A National Lottery jelentés azt is jelzi, hogy az öt többszörösét a legtöbb játékos is gyakran választja, és ez a második legnépszerűbb számsorozat. A jelentés érdekes része az volt, hogy a népszerűség szerint milyen számsorok állnak a harmadik helyen a Lost című népszerű tévéműsor alapján.

A Lost című sorozat egy repülőgép-balesetben szenvedő és egy szigeten rekedt embercsoporton alapul. Az egyik áldozat a 4, 8, 15, 16, 23 és 42 szerencseszámokkal nyert a lottón a repülőbaleset előtt online lottó A játékosok ugyanazt a számsort használták, így ez a harmadik legnépszerűbb számsorozat a lottójátékok történetében.

Más kombinációk a kilenc és a tíz többszörösei, valamint egy-hat. A 7, 17, 27, 37, 47, 57 egy másik figyelemre méltó kombináció, amelyet "Mind 7-nek" neveznek

A National Lottery közvetlenül a 20 millió eurós sorsolás előtt osztotta meg ezt az információt, ami egy kötelező főnyeremény.

A nemzeti lottó vélemények

A nyertesek vezető tanácsadója, Carter Andy Camelot titoknak tartotta a népszerű szerencseszámokat, amelyekről a szervezet sokáig vitatkozott, mielőtt a kiadás mellett döntött. Legfőbb gondja az volt, hogy az információ kiadása növelné a számsorokat választó fogadók számát. Ha valamelyik sorozat szerepelne a sorsolás kimenetelében, akkor túl sok főnyeremény-nyertes osztozna a nyereményen, hogy az egyenként kapott összeg nem lenne túl sok.

Másrészt a népszerű számok és számsorok megjelenése nem befolyásolja a sorsolást. Ezenkívül a fogadók továbbra is választhatnak más számsorokat, mivel bármely számsorozat megnyerheti a jackpotot. Ez az érvelés késztette a lottószervezetet úgy, hogy megosztja az információkat a nyilvánossággal.

Népszerű Punter véleményei

Sok lottózó megosztotta véleményét a National Lottery által kiadott jelentésekkel kapcsolatban. A vélemények vegyes érzelmeket jeleznek a fogadók körében. Néhányan elégedetlenek, hogy az információkat nyilvánosan megosztották. Ez főleg azért van így, mert úgy érzik, megvan a titkuk a legszerencsésebb számkombinációkról, amelyekre támaszkodtak, és amelyet mostanra az egész világ elé tártak. Ennek azonban nincs alapja, mivel a számkombinációk soha nem jelentek meg a Nemzeti Lottó sorsolásán, és nincs garancia arra, hogy megjelennek.

Más fogadók úgy gondolják, hogy nagyszerű döntés volt nyilvánosságra hozni az információkat. Ennek az az oka, hogy a fogadók számára információkat ad arról, hogy mely számok számítanak szerencsésnek, vagy olyan számsorokat, amelyeket el kell kerülni, ha nem akarják megosztani a jackpotot sok más fogadóval, ha nyernének.

Mindent összevetve, ezeket a számokat vagy sorozatokat útmutatóként kell használni, és nem szabad összetéveszteni a lottónyeremények feloldásának kulcsával.

Legújabb hírek

A legjobb fizetési kártya üdvözlő bónuszok online lottó játékosok számára 2023 májusában
2023-05-09

A legjobb fizetési kártya üdvözlő bónuszok online lottó játékosok számára 2023 májusában

Hírek

Kaszinós promóció

1xBet
Játék most

18+ | Felelősségteljes játék | gamblingtherapy.org | ÁSZF érvényesek

TheLotter
TheLotter:Havi kaparós sorsjegyek!

18+ | Felelősségteljes játék | gamblingtherapy.org | ÁSZF érvényesek