Hírek

September 6, 2022

A legnagyobb lottó jackpot 2022-ben

Ádám Kovács
WriterÁdám KovácsWriter
ResearcherAishwarya NairResearcher

A legtöbb lottójátékos a nagy jackpot nyereményre van állítva. Bár mindig megvan az esély arra, hogy egyik napról a másikra milliomossá váljon, mindaddig, amíg az ember folyamatosan próbálkozik, ez az álom csak a néhány szerencsésnél nyilvánul meg.

A legnagyobb lottó jackpot 2022-ben

A lottón nyerni egy dolog, de a legnagyobb lottón eltalálni egy másik történet. A jackpotok minden formában és méretben kaphatók. Néhány online lottó magas kezdő jackpotjaikról ismertek, míg mások rekordszámokat érnek el a játékmechanika miatt, mint például az aktív játékosok száma vagy a jackpot időtartama.

A világ legnagyobb jackpotjai

Mielőtt belemerülnénk a mai legnagyobb jackpotokba, elengedhetetlen, hogy bepillantást nyerjünk a ma elérhető legnagyobb kezdő jackpotok közé.

Ideális esetben a kezdő jackpot a kezdeti jackpot összege, amelyet általában a győzelem után állítanak vissza. A legtöbb kezdeti főnyeremény-összegű lottó minden egyes feldobással növekszik, amíg a jackpot összege el nem éri a lottó felső határát.

Az évek során a legtöbb, a legnagyobb induló összeggel rendelkező lottó, amely a legnagyobbra nő, Európából és Amerikából származik. Így nem meglepő, hogy a legtöbb lottó rajongó lépést tart Európa és Amerika legnagyobb jackpotjaival. Olvasson tovább, ha többet szeretne megtudni Amerika és Európa legnagyobb jackpotjairól.

A világ legnagyobb jackpotjai

Mega Millions Jackpot

Az Mega milliók A Jackpot az egyik legnagyobb jackpot játék Amerikában. Ez a lottó hetente kétszer sorsol, így a játékosok esélyt kapnak a jackpot és egyéb pénznyeremények megszerzésére. A játékosoknak 2 dolláros jegyet kell vásárolniuk, és külön készletből kell kiválasztaniuk hat számot, öt fehér labdát és egy hatodik arany megalabdát.

2022. július 20-án a Mega Millions jackpot rekordértékre, 630 millió dollárra ugrott. A lottó erős szelvénye nagyrészt ihlette ezeket a történelmi értékeket. Ezenkívül ez a nyeremény egy 2022. április 15-én nyert 20 millió dolláros jackpotot követ, több mint 15,5 millió nyerőjeggyel ezen a területen.

Powerball

Randizni, Powerball Az Egyesült Államok tartja a 2016-ban beállított legnagyobb jackpot nyeremény rekordját. Három nyertes osztozott ezen a rekordot jelentő jackpot összegen.

Egy sor vagy jegy a Powerball lottóban általában 2 dollárba kerül. A költségek azonban 3 dollárra emelkedhetnek azoknak a játékosoknak, akik tartalmaznak néhány játékextrát, mint például a „Power Play”. A jackpot megnyeréséhez a játékosnak öt fehér golyót kell megmérnie a jegyen, plusz a piros power labdát.

Mivel a Powerball-t már egy ideje nem nyerték meg, a július 16-i sorsolás értéke 82 millió dollárra nőtt, a készpénzes opciók értéke pedig 46,6 millió.

EuroMillions

Az EuroMillions a jackpotot kilenc európai országban játsszák. A lottón a játékosok öt véletlenszerű számot választanak egy 50-es mezőből, és két extra számot, amelyeket nulla szerencsecsillagként ismernek egy 11-es mezőből.

A keddi és pénteki sorsolásokkal az EuroMillions lottó 17 millió dolláros garantált kezdő jackpotot kínál, amely lenyűgöző 240 millió dollárra nőhet. Nemrég, 2022. július 19-én egy brit játékos 230 millió dollárt nyert, ezzel felülmúlva a korábbi 220 millió dolláros rekordot. Ez azonban most azt jelenti, hogy a számlálókat visszaállították a kiindulási összegre.

SzuperEnalotto

Az SzuperEnalotto egy olasz lottó, amely leginkább a hatalmas jackpot összegeiről ismert. A jackpot kezdeti kezdőértéke 2 millió euró. Ez a lottó minden héten három sorsolást tart, kedden, csütörtökön és szombaton, ahol a játékosok megpróbálnak hat szerencsés számot kiválasztani a 90-es alapból. 2022. július 19-én a SuperEnalotto jackpot összege 241,3 millió euró volt.

És bár az itt felsorolt legnagyobb jackpotok lehetnek a legnagyobbak a világon, a dolgok elég gyorsan változnak, és minden második nap rekordokat döntenek. Ez azt jelenti, hogy a lottórajongók ne korlátozzák magukat a fent kiemelt nevekre, hanem folytassanak más lehetőségek felfedezését.

About the author
Ádám Kovács
Ádám Kovács
About

Ádám, aki Szegeden született és Budapesten csiszolódott, a modern magyar online kaszinó rajongók úttörője. Ötvözi a hagyományos játékokat a digitális pezsgéssel, így hidat ver a magyar szerencsejáték múltja és jelene között.

Send email
More posts by Ádám Kovács
undefined is not available in your country. Please try:

Legújabb hírek

A tünetek befolyásolhatják mindennapi életünket, de a kezelés elérhető!
2024-05-20

A tünetek befolyásolhatják mindennapi életünket, de a kezelés elérhető!

Hírek