Hírek

June 14, 2022

6 egyszerű módszer a lottószámok kiválasztására

Clara Williams
WriterClara WilliamsWriter
ResearcherAishwarya NairResearcher
LocaliserÁdám KovácsLocaliser

A lottózás napjainkban népszerűvé vált. Ez azért van így, mert a játékosoknak esélyük van arra, hogy egyetlen jeggyel egyik napról a másikra milliomosokká váljanak. A nagy jackpot eltalálása azonban nem könnyű bravúr, mivel a játékosoknak minden számmal meg kell felelniük. Szóval, az elefánt a szobában, hogyan választják ki a játékosok a lottószámokat? Nos, több mód is létezik, amint azt alább tárgyaljuk.

6 egyszerű módszer a lottószámok kiválasztására

1. Próbálja ki a Lucky Numbers-t

Mindenkinek megvan a szerencseszáma. Ez lehet születési dátum, kedvenc játékos mezszáma, vagy bármilyen más szám, amelyre szentimentálisan hat. Ennek a számnak a kiválasztása lehet az egyik legegyszerűbb módja lottózni.

Azok számára, akiknek nincs szerencseszámuk, választhatják a hagyományos szerencseszámokat. Például a hetet szerencseszámnak tekintik, mert hét nap van egy héten, hét kontinens, hét tenger, hét világcsoda stb. A hét mellett a három is egy népszerű szerencseszám, amelyet a következőképpen népszerűsítenek: „Jöhet a jó dolog hármasban." További információért nézze meg a szerencsés és balszerencsés számokat a világ minden tájáról.

2. A kiválasztás véletlenszerűsítése

A lottószámok kiválasztásának másik módja a kiválasztás véletlenszerűsítése. Itt nem kell szerencsés számokra vagy korábbi statisztikákra gondolni. A játékosok bármilyen számot kigondolhatnak, leírhatják, és ez lesz az első választás. A következő lépés az eljárás megismétlése, amíg meg nem szerzik az összes szükséges lottószámot.

A lottószámok véletlenszerűvé tétele meglehetősen egyszerű, és megszabadítja a szerencsejátékosokat a túlgondolkodástól.

3. Az Auto Pick / Quick Pick használata

A legegyszerűbb módja annak válasszon lottószámokat használja a legtöbb lottóoldalon elérhető automatikus kiválasztás funkciót, beleértve a világ legnagyobb lottójait is, mint például a Powerball és a Mega Millions. Ahogy a neve is sugallja, az automatikus választás funkció véletlenszerűvé teszi és kiválasztja a játékosok számát.

Érdekes módon a lottónyertesek több mint 70%-a használja a gyors kiválasztás funkciót. Ez elég ok arra, hogy ne feszengjen a lottószámok miatt, és inkább hagyja, hogy a számítógép végezze el a nehéz terheket.

4. Korábbi statisztikák ellenőrzése

A korábbi lottósorsolások során kihúzott forró számok kutatása szintén okos ötlet lottószámok kiválasztásához. Kezdetnek a hot lotto számok azok a számok, amelyeket a legtöbbet húztak ki a különböző lottókon. Például a 38 és a 39 a legtöbbet húzott számok között volt a 2021-es Powerball versenyen, mindegyikük 15-ször került kihúzásra. Ezzel szemben ugyanabban az évben 20-at, 22-t és 40-et 14-szer, míg 1-et, 21-et, 61-et és 63-at 13-szor húztak ki.

Nos, nincs garancia arra, hogy ezeknek a felkapott számoknak a választásával bárki is győztes lesz. Valójában minden számnak egyenlő esélye van a kisorsolásra. Vannak hideglabdák is, amelyeket alig húznak.

5. Horoszkóp használata

A napi horoszkópok a lottó számok kiválasztására is használhatók. Sok horoszkóp megjósolja, ha valakinek szerencséje van, így a lottózás ilyen napokon elvarázsolhatja.

Az a jó ebben a módszerben, hogy sok oldal oszt meg szerencsés lottószámokat minden csillagjegyhez.

6. Számmisztika

Azok számára, akik hisznek az univerzum erejében, a numerológia segíthet a lottó számok kiválasztásában. Ugyanúgy, ahogy az asztrológiai születési diagramok kulcsfontosságú metafizikai betekintést nyújtanak, a numerológia hogyan tud betekintést nyújtani a szerencsejátékosoknak arra vonatkozóan, hogy melyik számot válasszák a következő sorsolásnál.

Bár ez egy hosszú folyamat, rengeteg online forrás elmagyarázza, hogyan kell használni a numerológiát a lottószámok kiválasztásához.

Becsomagolás

Ennyi, emberek, hat egyszerű módszer a lottószámok kiválasztására. Nyilvánvaló, hogy nincs egyetlen mód a nyeremény garantálására. A jackpot vagy bármely más lottó nyeremény elérése a szerencsén múlik. Tehát a játékosok kipróbálhatják a fenti módszerek bármelyikét, összekulcsolhatják az ujjaikat, és remélhetik, hogy a hölgy a szerencse melléjük áll.

Legújabb hírek

Lottó kiadások világszerte: trendek és hatások
2023-11-21

Lottó kiadások világszerte: trendek és hatások

Hírek