Hírek

July 26, 2022

Ázsia legnagyobb lottójátékai ma

Ádám Kovács
WriterÁdám KovácsWriter
ResearcherAishwarya NairResearcher

A lottó az egyik legelterjedtebb játék a világon. Ázsia világszerte híres a lottójátékokról, és itt találhatók a világ legegzotikusabb szerencsejáték-üdülőhelyei. A játékosok részt vehetnek Ázsia legnépszerűbb lottóin, offline és online egyaránt.

Ázsia legnagyobb lottójátékai ma

6. lottó Japánban

A japán Lotto 6 Ázsia legnagyobb lottójátékai közé tartozik, néhány nagyon bőkezű jackpottal. A sorsolás helyi idő szerint hétfőn és kedden 6:45-kor történik. A 6. lottó biztosítja tisztességes lehetőség nagy nyerésre 200 millió japán jen garantált minimális jackpottal, körülbelül 1,8 millió dollárral.

Sajnos a 6-os lottó nyereményhatára 600 millió japán jen, azaz körülbelül 5,5 millió dollár. A résztvevők csak egyszeri befizetéssel igényelhetnek lottójutalmat a 6-os lottóban. Bár a lottójutalmakat Japánban nem kell megadóztatni, előfordulhat, hogy a játékosok adókötelesek lehetnek saját országukban.

Hogyan kell játszani a 6-os lottót

A játékosoknak hat különböző számot kell választaniuk az 1-től 43-ig terjedő készletből. A rendszer automatikusan egy plusz számjegyet húz. A játékosok úgy nyerik meg a főnyereményt, hogy mind a hat jegyük számát összepárosítják a sorsoláson feltárt nyerőszámokkal. A résztvevők hat, öt és öt plusz bónuszlabda, négy és három szám párosításával nyereményeket is nyerhetnek. A jackpot megnyerésének esélye 1 a 6 096 454-hez ésszerűnek tekinthető.

7. lottó Japánban

A játékosoknak hét számot kell választaniuk az 1-37 közötti potból. Különféle technikák léteznek a lottószámok kiválasztására online játék közben. A legtöbb esetben a játékosok kézzel választhatják ki a sorsjegyeiket. A játékosok a Quick-Pick opciót is használhatják véletlenszerű szám kiválasztásához.

Egyedülálló Lotto 7 jellemzők

Ezenkívül két golyó kerül kiválasztásra a másodlagos díjnyertesek azonosítására. A Japan Lotto 7 lottón összesen hat jutalomosztály van. A 7. lottó főnyereményének begyűjtéséhez a résztvevőknek meg kell felelniük a hét számnak a kisorsolt számmal. Ha hat kombinációt találsz a bónuszlabdával vagy anélkül, nyereményeket is nyerhetsz.

Ezenkívül öt vagy négy szám párosítása bizonyos jutalmakat is nyerhet. Ezenkívül a játékosok három számjegyet és egy bónuszlabdát érhetnek el, hogy jutalmakat kapjanak. A Lotto 7 kikiáltási ára 600 millió jen, a jackpot felső határa pedig egymilliárd jen, körülbelül 9 millió dollár. Ezen a lottón a jutalom megnyerésének esélye 1 a 42-hez.

Mark Six Hongkongban

A Mark Six lottó Hongkongban szintén Ázsia egyik legnépszerűbb online jackpot játéka. Nincs átviteli vagy jackpot felső határ, és a legalacsonyabb jackpot 8 millió HK$. A Mark Six játéka meglehetősen egyszerű. A résztvevőknek csak hat számot kell választaniuk egy 1-49 közötti potból. A nyeremény megnyeréséhez a játékos jegyszámainak meg kell egyeznie a kisorsolt nyerőszámokkal.

Mik az esélyek a győzelemre Mark Sixszel?

Mark Six játékosnak 1 a 13 983 816-hoz esélye van a győzelemre. Ha a játékosok nem nyerik meg a jackpotot, még hat lehetőségük van nyeremények megszerzésére a Mark Six játék során. Amikor a játékosok 5, 4 és 3-at mérnek extra labdával vagy anélkül, esélyük van bizonyos nyeremények megnyerésére. A sorsolás helyi idő szerint kedden, csütörtökön és vasárnap este 21:30-kor történik. A nyeremények bármelyikének megnyerésének esélye 1:54. Hongkongban, Japánhoz hasonlóan, nem vetnek ki adót a lottónyereményekre.

Ultra Lotto 6/58 Fülöp-szigeteken

A lottón a jackpot 49 500 000 Fülöp-szigeteki peso-tól kezdődik, ami nagyjából 923 000 dollár. A játékosoknak lehetőségük van jelentős nyeremények elnyerésére. A valaha volt legnagyobb Ultra Lotto 6/58 jackpot nyeremény 2018-ban volt. Ez 1,18 milliárd Fülöp-szigeteki peso volt, körülbelül 22 millió dollár. Ez a Fülöp-szigetek eddigi legnagyobb lottónyereménye.

Hogyan kell játszani az Ultra Lotto 6/58-at

A fogadók Ultra Lotto-t játszhatnak, és nagy nyereményeket nyerhetnek, ha kiválasztanak hat számot az 1-58 közötti potból. A nyeréshez a játékosoknak meg kell felelniük mind a hat jegyük számának a sorsoláson megadottaknak. Szerencsére a játékosok nyerhetnek, ha a jackpot tetején 5, 4 vagy 3 számjegyet egyeztetnek. A sorsolás minden kedden, pénteken és vasárnap, Manilla helyi idő szerint 21 órakor történik.

About the author
Ádám Kovács
Ádám Kovács
About

Ádám, aki Szegeden született és Budapesten csiszolódott, a modern magyar online kaszinó rajongók úttörője. Ötvözi a hagyományos játékokat a digitális pezsgéssel, így hidat ver a magyar szerencsejáték múltja és jelene között.

Send email
More posts by Ádám Kovács
undefined is not available in your country. Please try:

Legújabb hírek

A tünetek befolyásolhatják mindennapi életünket, de a kezelés elérhető!
2024-05-20

A tünetek befolyásolhatják mindennapi életünket, de a kezelés elérhető!

Hírek