10 Trustly lottóoldalak teljes listája 2024

A Trustly az egyik legjobb online fizetési mód, amellyel a felhasználók bankkártya vagy mobilalkalmazás nélkül is fizethetnek a szolgáltatásokért. 2008-ban Stockholmban alapította a svéd fintech cég, a Trustly Group. Kezdetben InstantBank néven hivatkoztak rá. Ma a cég több mint 6300 pénzintézettel áll partneri kapcsolatban, és körülbelül 525 milliós ügyfélkörrel rendelkezik. A nyílt banki rendszer megkönnyíti az átutalást más online kereskedőkkel, mint például a PayPal, az eToro, az AliPay, az eBay, a Dell, a GoFundMe és a Wise. A Trustlyt általában Európában, Észak-Amerikában és a Független Államok Közösségének (FÁK) régiójában használják.

10 Trustly lottóoldalak teljes listája 2024
Ádám Kovács
WriterÁdám KovácsWriter
Fact CheckerSamuel OseiFact Checker

Hogyan lehet befizetni a Trustly-val

A Trustly 2019-ben elérte az 1 milliárd fogyasztót, és 2020-ban kiterjesztette szolgáltatásait Kanadára és Ausztráliára. A Trustly mechanizmusa valós időben és azonnal működik. Köszönhetően a mobileszközökön való egyszerű használatnak, a Trustly tökéletes a szerencsejáték-webhelyeken és az online lottójátékokon való tranzakciókhoz. Határon átnyúló fizetések is lehetségesek, ha egy tengerentúli lottó oldalon játszanak.

Az ügyfeleknek nem kell fiókot regisztrálniuk a Trustly-nál ahhoz, hogy online lottóoldalon vagy más kereskedőnél használhassák. Mindaddig, amíg ez megjelenik a befizetési módok között, a fogadók anélkül utalhatnak át pénzt, hogy elhagynák a online lottóoldal. Egyes platformokon InstantBank néven jelenhet meg, de a szolgáltatás ugyanaz. A Trustly használata előtt a lottójátékosoknak ellenőrizniük kell, hogy bankjuk együttműködik-e a Trustly-val.

Svédországban, Finnországban, Dániában és Spanyolországban minden nagyobb bank támogatja a Trustly-tranzakciókat. A pénz közvetlenül a Trustlyval összekapcsolt bankszámláról érkezik. Tehát nem szabad összetéveszteni az online bankszámlával. A szolgáltatás további biztonságot nyújt a közvetlen banki átutaláshoz.

Érdemes az online lottónál érdeklődni a tranzakciós módszer használatakor esetlegesen felmerülő díjakról. A Trustly nem számít fel semmit az online fizetésért. Egy másik szempont, amelyet figyelembe kell venni, a minimális befizetési limit. Ha minden világos, a lottójátékosoknak követniük kell ezeket a lépéseket a Trustly-befizetés teljesítéséhez.

 1. Válassz egy lottójátékot, és kattints a játék gombra
 2. Nyissa meg a befizetési ablakot a pénztáros/fizetések oldalon
 3. Töltse ki a letétként elhelyezendő összeget
 4. Banki szolgáltatóként válassza a Trustlyt
 5. Megjelenik egy új fizetési ablak
 6. Jelentkezzen be az online bankszámlára
 7. Erősítse meg a bankszámláról levonandó összeget

A visszaigazolást követően az alapok azonnal bekerülnek a lottó oldalára. A Trustly egyik előnye az online csalások minimalizálása. Mind a fogadók, mind a lottószolgáltatók optimális biztonságot élveznek.

Hogyan lehet pénzt kivenni a Trustly segítségével

A lottó kifizetések nem is lehetne egyszerűbbek a Trustly segítségével. A folyamat ugyanolyan egyszerű, mint a befizetés, mindaddig, amíg az ügyfél teljesítette a KYC-jét a lottó helyszínén. Íme a Trustly segítségével történő kifizetés alapvető lépései.

 1. Lépjen a pénztáros részre, és kattintson a kifizetésekre/kifizetésekre
 2. A visszavonandó összeg megadása
 3. A Trustly gombra kattintva (ez lesz az automatikus választás, ha a befizetésnél használták)
 4. Banki szolgáltató kiválasztása
 5. Megjelenik egy új oldal
 6. Bejelentkezés a banki hitelesítő adatokkal
 7. A tranzakció megerősítése és az online lottószolgáltató jóváhagyásának várakozása

A Trustly-n keresztül kért lottó kifizetések feldolgozása egy-két munkanapon belül megtörténik. Esetenként hosszabb ideig tarthat, amíg az összeg megérkezik a játékos bankszámlájára, mert sok pénzintézet rendelkezik olyan visszatartási időszakkal, amely segít megfékezni az online csalásokat. A kifizetés előtt a játékosoknak teljesíteniük kell az összes fogadási követelményt.

Amikor eljött az ideje, hogy nyereményt igényeljen egy online lottó oldalon, a nyertesnek a helyes nevet kell használnia. Egyes lottóoldalak megkövetelik a törvényes azonosítást vagy ugyanazt a nevet a lottószelvényen. A jó hírű oldalak biztosítják, hogy a nyereményt a jogos tulajdonosok kapják ki. Érdemes megjegyezni, hogy a nyertes szelvények meghatározott ideig érvényesek, ezért elengedhetetlen, hogy online olvassa el a lottóoldal feltételeit.

Biztonság és biztonság a Trustlynál

A Trustly rendszert ugyanazok a magas szintű adatkezelési szabványok támasztják alá, mint a bankok. Ellenőrzési technikáikat úgy alakították ki, hogy enyhítsék a gyakori kiberbiztonsági problémákat. Ezenkívül a Trustlyt a svéd pénzügyi felügyeleti hatóság szabályozza; így az ügyfelek megbízhatnak szolgáltatásukban a biztonságos tranzakciókban.

Amikor banki hitelesítő adatokkal jelentkezik be, a Trustly egy Secure Socket Layer (SSL)-t biztosít a böngészővel való kapcsolat védelmére. Könnyebb megállapítani, hogy az SSL-titkosítás aktív-e, mert a webcímen HTTPS-ként jelenik meg.

Sok fogadó aggódik a csalási kockázatok miatt az online lottózás során. De a Trustly esetében az ilyen fenyegetéseknek semmi baja a játékosokkal. Mivel a rendszer nem menti el a banki információkat, egyetlen hacker sem férhet hozzá a játékos érzékeny adataihoz. A Trustly megköveteli az ügyféltől, hogy adjon meg egy szöveges üzenetben küldött felhasználónevet, jelszót és biztonsági tokent.

Ezeket a hitelesítő adatokat csak a fióktulajdonos ismeri, ezért a hacker nehezen tudja kitalálni őket. A 3-D Secure (3DS) és a robusztus titkosítás mellett a lottórajongók biztonságosan játszhatnak online.

A 3D Secure kétlépcsős hitelesítést von maga után minden egyes fizetésnél a lottó oldalon. A 3D három tartomány – a bank, az online kereskedő és a 3DS platform – rövidítése. A számlatulajdonos jóváhagyása nélkül a kifizetéseket nem lehet feldolgozni. Ezért az ügyfeleknek PIN-kódot kell megadniuk az átutalás megerősítéséhez.

Megbízható ügyfélszolgálati lehetőségek

A Trustly elkötelezett amellett, hogy a legjobb támogatást nyújtsa ügyfeleinek, hogy elégedettek maradjanak. Ez létfontosságú szempont online fizetési módok. Bárki, akinek problémája van a fizetés feldolgozásával, kétféleképpen léphet kapcsolatba a Trustly-val:

 • telefon
 • Kapcsolatfelvételi űrlap a "Kapcsolatfelvétel" oldalon

A Trustly telefonvonalak közép-európai idő szerint 9 és 12 óra között működnek. Különböző országokból, például az Egyesült Királyságból és Svédországból érkező ügyfelek számára egyedülálló termékvonalat kínálunk. A tranzakciókkal kapcsolatos segítséghez a legjobb, ha felírja a részleteket a kapcsolatfelvételi űrlapra. Olyan információkat fognak kérni, mint a teljes név, e-mail cím, hivatkozási azonosító, tárgy és a pontos lekérdezés.

Konkrét tranzakcióval kapcsolatos érdeklődés esetén feltétlenül el kell küldeni a fizetési bizonylatot jpeg, pdf vagy png formátumban. Az ilyen részletek segítik a személyre szabott megoldásokat az ügyfélszolgálati képviselőktől.

About the author
Ádám Kovács
Ádám Kovács
About

Ádám, aki Szegeden született és Budapesten csiszolódott, a modern magyar online kaszinó rajongók úttörője. Ötvözi a hagyományos játékokat a digitális pezsgéssel, így hidat ver a magyar szerencsejáték múltja és jelene között.

Send email
More posts by Ádám Kovács