10 Sofort lottóoldalak teljes listája 2024

A Sofort szó szerint azt jelenti, hogy „fizessen most” vagy „azonnal”. Több mint 35 000 online kereskedő fogadja el, és havonta több mint 3 millió tranzakciót bonyolít le. A vállalkozások és a magánszemélyek jelentősen alacsony tranzakciós díjakat és csúcskategóriás online biztonságot élveznek. Széles körben elterjedt használata miatt a Sofort az egyik legnépszerűbb fizetési mód az online lottó számára.

Ádám Kovács
WriterÁdám KovácsWriter
ResearcherAishwarya NairResearcher

Hogyan lehet befizetni a Sofortnál

Az európai vásárlói bázist bővíteni kívánó online lottóoldalak célzott szolgáltatással tehetik ezt meg letéti módszerek mint Sofort. Ez az egyik legbiztonságosabb internetes fizetési megoldás, amely a partner bankok legújabb eljárásait használja. A játékosok gyorsan fizethetnek jegyekért okostelefonon keresztül egy online lottóoldalon, online banki hitelesítő adataik segítségével.

A népszerű e-pénztárcákkal ellentétben a Sofort esetében a felhasználóknak nem kell virtuális számlát regisztrálniuk vagy finanszírozniuk. Egyszerűen a hagyományos bankszámlájukról származó pénzt használják fel. Hitel- vagy betéti kártya nem szükséges. A befizetés folyamata a következőképpen foglalható össze:

 1. Jelentkezzen be az online lottó platformra
 2. Kattintson a „Lotto játék” vagy „Lottojegy vásárlása” gombra
 3. Válassza a Sofortot az elérhető befizetési módok közül
 4. Adja meg országát, bankszolgáltatóját
 5. Jelentkezzen be online banki adatokkal egy új oldalon
 6. Add hozzá a lottó finanszírozásához szükséges összeget
 7. Az átvitel engedélyezéséhez adja meg a TAN-t és az OTP-t
 8. Az összegek valós időben kerülnek terhelésre a bankszámláról

A lottószolgáltató valós idejű visszaigazolást kap, és azonnal elküldi a jegy számát, vagy lottójátékot nyit fogadásra. A Sofort nem számít fel semmit az online lottó befizetésekért. A fogadók legalább 1 eurót és legfeljebb 25 000 eurót küldhetnek naponta. Az egyes bankok és lottóoldalak saját tranzakciós limittel rendelkezhetnek.

A 14 országból bárki lottózhat a Soforttal: az Egyesült Királyság, Németország, Dánia, Svájc, Belgium, Lengyelország, Norvégia, Olaszország, Finnország, Ausztria, Szlovákia, Spanyolország, Svédország és Hollandia. A Sofort lehetővé teszi a lottójátékosoknak, hogy eurót, font sterlinget és lengyel złotyt használjanak.

Hogyan lehet visszavonni a Soforttal

A játékosoknak fokozottan figyelniük kell a lottó kifizetésekhez elérhető fizetési módok megnevezésére. A banki oldalon a Sofort a Pay Now vagy a Klarnával is azonosítható. Ha a Sofortot használták befizetési módként, a lottóoldal felidézné a részleteket, így nem kell újra megadni azokat. Így válthat ki lottónyereményt a Sofort segítségével.

 1. Jelentkezzen be a lottóoldalra, és kérjen kifizetést
 2. Válassza a Sofortot a visszavonáshoz
 3. Adja meg a lakóhely szerinti országot és a bankot
 4. A webhely egy online banki platformra irányítja át Önt
 5. Adja meg a visszavonni kívánt összeget
 6. Szükség szerint adja meg az engedélyezési adatokat

Mivel sok internetes lottó mobilra optimalizált, a fenti eljárást mobileszközön is elvégezheti. Amikor online vesz ki pénzt egy lottóoldalról, a Sofort nem biztos, hogy olyan azonnali, mint a befizetés. A visszavonási idő akár 3 napig is eltarthat. Szokatlan késedelem esetén érdemes felvenni a kapcsolatot a bank engedélyezési osztályával.

Ez bankonként változhat. Érdemes megjegyezni a lottó kifizetések kifizetési határát is. Az igényelhető összeg a nyereménytől függ. Előfordulhat, hogy a legtöbb lottóoldalon elhanyagolható összeget nem lehet kivenni, ezért célszerű megvárni, amíg a nyeremény jelentős szintre gyűlik.

Javasoljuk, hogy készenlétben legyen egy személyi igazolvány, mert a lottószervező kérheti a személyazonosság igazolását a visszavonás jóváhagyása előtt. Ennek célja, hogy megvédje a játékosokat az online pénzmosástól.

Biztonság és biztonság a Sofortnál

Az online fiók hiánya a Sofortnál az első védelmi vonal az ügyfelek online csalás elleni védelmére. Ez mentesíti a felhasználókat a jelszavak megjegyezésének vagy az online banki adataik harmadik felek webhelyein történő veszélyeztetésének terhe alól. Ráadásul a kibertámadásokra hajlamos bankkártyák a múlté a Sofort fizetések terén.

A pénzeszközöket kétrétegű hitelesítési rendszerek védik, amelyek biztonságosabbak, mint az e-pénztárcák. A bank minden tranzakcióhoz megköveteli a TAN kódot, mielőtt elengedi a pénzt. Ezt a számot harmadik fél nem lophatja el, mivel az az ügyfél mobilszámára megy. A cég adatvédelmi szabályzata azt ígéri, hogy nem tárol érzékeny információkat. Ez azt jelenti, hogy a játékosok névtelenül, kockázat nélkül játszhatnak.

A kiberbűnözők a lottóoldalakon barangolnak abban a reményben, hogy feltörik vagy megtörik a gyenge láncszemeket. Napjaink egyre inkább összekapcsolódó világában a Sofort fejlett titkosítási rendszerekkel biztosítja felhasználóinak az adatbiztonságot. Robusztus titkosítási protokolljaival a Sofort biztosítja, hogy az ügyfelek pénzügyi adatai rejtve maradjanak a lottóoldal előtt. Minden adatátvitel szigorúan AES 256 bites kapcsolaton keresztül történik.

A titkosítás egyszerű szöveget vesz fel, és titkosított szöveggé alakítja, véletlenszerű karakterek kombinációjaként. A speciális kulcs nélkül senki sem tudja visszafejteni a titkosított szöveget. A Nemzetbiztonsági Ügynökség jóváhagyta az AES-t a szigorúan titkos információk megőrzésére, így ez elegendő a lottójátékosok védelméhez.

Sofort ügyfélszolgálati lehetőségek

A Sofort ügyfélszolgálat német és angol nyelven érhető el:

 • telefon
 • Email
 • Online űrlap
 • Online chat

Az ügyfélszolgálatot hétfőtől péntekig 9 és 18 óra között hívhatják az ügyfelek. A szolgáltatás szombaton és vasárnap is elérhető 10-17 óráig. A különböző országok telefonszámai a Klarna webhelyén találhatók. Részletes kérdések esetén a legjobb az ügyfélszolgálati kapcsolatfelvételi űrlapot használni.

Itt lehetőség van fájlok csatolására a probléma további tisztázása érdekében. Amint a kérdés megérkezik a támogatási rendszerhez, e-mailben válaszolunk rá. Ezért elengedhetetlen egy e-mail cím hozzáadása.

Az online csevegés funkció kizárólag a meglévő Sofort-felhasználók számára készült, és éjjel-nappal működik. A segítség másik formája az erőforrásközpontban érhető el. Az ügyfelek hasznos cikkeket találhatnak ebben a részben, legyen szó fizetési problémákról, halasztásról, hitelellenőrzésről vagy elutasított vásárlásokról.

About the author
Ádám Kovács
Ádám Kovács
About

Ádám, aki Szegeden született és Budapesten csiszolódott, a modern magyar online kaszinó rajongók úttörője. Ötvözi a hagyományos játékokat a digitális pezsgéssel, így hidat ver a magyar szerencsejáték múltja és jelene között.

Send email
More posts by Ádám Kovács