10 Skrill lottóoldalak teljes listája 2024

Népszerű online e-pénztárcaként a Skrill továbbra is vonzza azokat a fogyasztókat, akik olcsó pénzátutalási módot keresnek az interneten. Néhány kattintással a vevő befizethet és szétoszthat pénzt a fizetési szolgáltatón keresztül, amely ma már a világ egyik vezető fizetési szolgáltatása.

A peer-to-peer, elektronikus átvitelhez a webhely és az alkalmazás széles körű funkcionalitást biztosít. A működési területeken teljes körű licenccel rendelkező Skrill az online hozzáférés erejét kihasználva könnyen használható, intuitív e-pénztárcát hoz létre a napi internetfelhasználók számára.

10 Skrill lottóoldalak teljes listája 2024
Ádám Kovács
WriterÁdám KovácsWriter
Fact CheckerSamuel OseiFact Checker

2001-ben a Skrill Moneybookers néven indult az Egyesült Királyságban. Azóta a tulajdonos néhányszor változott. 2007-ben az Investcorp felvásárolta az e-pénztárca céget. 2015-re az Optimal kifizetések 1,1 milliárd eurót fizettek a cégért. Az Optimal Payments megváltoztatta a nevét Paysafe Group-ra, és a Moneybookers nevét is Skrillre változtatta.

Skrill felhasználók számára könnyű befizetni a pénzt egy fiókba. A platform szolgáltatásai a hivatalos weboldalon vagy mobilalkalmazáson keresztül érhetők el. Az Android és iOS rendszeren is elérhető mobilalkalmazáshoz a felhasználónak le kell töltenie az alkalmazást okostelefonjára. A pénzküldés előtt a fogyasztónak regisztrálnia kell a számla létrehozásához.

Regisztráció

Tapasztalt online pénzügyi szolgáltatóként a Skrill lehetővé teszi a regisztrált felhasználók számára, hogy világszerte pénzt utaljanak át. A felhasználói fiók egy digitális pénztárca, ahol banki átutalással, hitel-/betéti kártyával vagy más e-pénztárca számlával helyez el pénzt. A regisztráció ingyenes. Csak nyissa meg a Skrill hivatalos webhelyét, és kattintson a „Regisztráció” gombra.

E-mail címének megerősítése után a felhasználónak további információkat kell megadnia, beleértve a nevet, telefonszámot és a lakóhely szerinti országot. A választott pénznem kiválasztása után a regisztrálóknak meg kell erősíteniük, hogy az e-mail cím működik. A Skrill e-mailben küld egy linket az e-mail cím ellenőrzéséhez.

Az erős jelszó kiválasztása segít megőrizni a felhasználó Skrill-fiókját. A webhelynek legalább nyolc karakterre van szüksége, beleértve legalább egy számot, egy nagybetűs ábécét és egy egyedi karaktert, hogy megbizonyosodjon arról, hogy a jelszó megfelel a webhely biztonsági paramétereinek.

A szolgáltatási feltételek elolvasása után a felhasználó egyszerűen a „Regisztráció” gombra kattintva léphet a következő lépésre, amely magában foglalja egy űrlap kitöltését, amelyhez a regisztrálóknak meg kell adniuk a lakcímet, a születési dátumot és egyéb személyazonosításra alkalmas adatokat.

Hogyan kell befizetni

A Skrill számos módot kínál a pénzeszközök befizetésére. Ne feledje, hogy a platform minimális befizetési követelménye 50 USD, a maximális betéti felső határ pedig 20 000 USD havonta.

Transzfer Skrill-lel

A felhasználók bankszámláról utalhatnak pénzt. Van egy gyors átutalási lehetőség is, amely lehetővé teszi az ügyfél számára, hogy bankszámla adatait beírja az e-pénztárcába, hogy azonnal hozzáférjen a pénzekhez. Ellenkező esetben a banki átutalások eltarthatnak néhány napig. Az átutalási szolgáltatók, mint például a WebPay és az UPI, szintén zökkenőmentes módot kínálnak a Skrill-számlák finanszírozására.

Ewallet

A Paysafecard és a Neteller olyan e-pénztárca, amelyet a felhasználóknak kínálnak az azonnali pénzátutaláshoz a Skrill platformon. Az ügyfelek másik Skrill számláról is utalhatnak pénzt a befizetéshez.

Készpénzszolgáltatók

A lakóhelytől függően a helyi fizetési módok, mint például a Pago Efectivo, a Banorte, a ServiPage és a Boleto készpénzes befizetési lehetőségeket kínálnak a Skrill-számlákhoz.

Kriptovaluta

2018 óta a Skrill lehetővé teszi az ügyfelek számára, hogy kriptovalutát utaljanak át számlájuk finanszírozására, beleértve a Bitcoint és a Bitcoin Cash-t is. A Bitcoin alkalmazás megkönnyíti a digitális valuta átutalását a Skrillre.

Pénzeszközök átutalása

A számla regisztrációja és a pénz befizetése után a pénz átutalása a Skrill segítségével egyszerű folyamat. A fogyasztó bejelentkezhet fiókjába a hivatalos weboldalon vagy a mobilalkalmazáson keresztül fiókadatok megadásával.

Átutalás kezdeményezéséhez nyissa meg a menüt, és kattintson a „Pénz küldése” gombra. Az e-pénztárca arra kéri a felhasználókat, hogy adják meg a címzett adatait, beleértve az utcát és az e-mail címet.

Miután a feladó kiválasztotta a fizetési pénznemet és összeget, megerősítheti a tranzakció adatait, elfogadhatja a szolgáltatási feltételeket, és befejezheti a pénzátutalást. A Skrill szilárd online hírnevet szerzett a lottó felhasználók számára a zökkenőmentes pénzátutalások révén, amelyek révén a jegyvásárlás gyors és egyszerű.

Pénzt felvesz

A pénzeszköz igénylése után visszavonás, a folyamat akár 5 munkanapot is igénybe vehet, amíg a pénz megérkezik a bankszámlára. A Skrill „Kivétel” menüjének elérésekor a felhasználó a „Bankszámla” opció alatti „Kivonás most” gombra kattint.

Miután a fogyasztó megadta a kívánt összeget, a „Tovább” gombra kell kattintania, hogy megtekinthesse a számlájára engedélyezett minimális és maximális kifizetési összeget. A kifizetési limitek számlánként változhatnak, a számlán elérhető pénz mennyiségétől, a számlatulajdonos VIP státuszától vagy egyéb meghatározó tényezőktől függően.

Miután megjelenik a kifizetési információs oldal, a számlatulajdonos a „Megerősítés” gombra kattintva véglegesíti a kifizetést. A kifizetési díjak a számlatulajdonosok számára elérhetők a Skrill díjak oldalán és a számla „Kivonás” részében.

A mobilalkalmazáson keresztül történő pénzfelvétel hasonló módon történik, lehetővé téve a felhasználóknak, hogy néhány kattintással pénzt kérjenek az összeg, a pénznem típusa és a fogadó bankszámla megerősítéséhez.

Biztonság

A Skrill a világ különböző országaiban jogosult működni. Az Egyesült Államokban a FinCEN és az Egyesült Királyságban az FCA által szabályozott platform szigorú pénzügyi szabályozási követelményeknek felel meg, beleértve az ügyfélszámlák védelmét szolgáló robusztus biztonságot.

A felhasználóknak meg kell erősíteniük, hogy az általuk megnyitott webhely valójában a Skrill hivatalos webhelye, nem pedig klónoldal. Ellenőrizze az URL-címet az oldal tetején, és győződjön meg arról, hogy a DigiCert Inc. lakat látható a biztonságos pénzügyi tranzakció érdekében. A cég 2001 óta működik, és szilárd online hírnevet épített ki a biztonság és biztonság terén.

Ügyfélszolgálat

A Skrill számos ügyfélszolgálati lehetőséget kínál. A felhasználók telefonon is kapcsolatba léphetnek a Skrill-lel. A kényelmes ügyfélszolgálati képviselők készséggel válaszolnak a kérdésekre, és útmutatást nyújtanak a platform használatához.

Az ügyfelek írásos választ is küldhetnek a Skrillnek a webhely „Üzenet küldése” gombjára kattintva. A támogatási hozzáférés a webhely chat opcióján keresztül is elérhető.

  • Telefonos támogatás - 855-719-2087

A Skrill több mint egy évtizede pénzügyi szolgáltató óriáscéggé nőtte ki magát. Azáltal, hogy hozzáférést biztosít egy rendkívül intuitív online pénzátutalási platformhoz, a vállalat erős hírnevet szerzett.

About the author
Ádám Kovács
Ádám Kovács
About

Ádám, aki Szegeden született és Budapesten csiszolódott, a modern magyar online kaszinó rajongók úttörője. Ötvözi a hagyományos játékokat a digitális pezsgéssel, így hidat ver a magyar szerencsejáték múltja és jelene között.

Send email
More posts by Ádám Kovács