10 Revolut lottóoldalak teljes listája 2024

A Revolut egy pénzügyi technológiai cég Londonban, Angliában. Nikolay Storonsky és Vlad Yatsenko 2015-ben alapította a fizetési módot. Számláin keresztül bankkártyákat, virtuális kártyákat, kriptovalutát és egyéb szolgáltatásokat nyújt. A cég gyorsan fejlődött, és az online lottófizetés vezető szereplői közé nőtte ki magát. Több millió felhasználót gyűjtött össze, akik naponta használják a fizetési módot. Ezzel 1,7 milliárd dolláros értékelést kapott, amivel a világ legnagyobb fintech unikornisai közé sorolták. Ráadásul 2021-ben a cégnek több mint 2000 alkalmazottja volt.

10 Revolut lottóoldalak teljes listája 2024
Ádám Kovács
WriterÁdám KovácsWriter
Fact CheckerSamuel OseiFact Checker

A Revolutról

A fizetési mód legnépszerűbb funkciói közé tartozik, hogy a felhasználó fiókjában különböző pénznemek szerepelhetnek, ami azt jelenti, hogy választhat, hogy GBP-ben, EUR-ban, USD-ben vagy a szolgáltatás által jelenleg támogatott 28 pénznem bármelyikében kíván-e fizetni, beleértve a kriptovalutát is. Miután a felhasználók igazolták személyazonosságukat, ez egy viszonylag egyszerű eljárás.

Több mint 18 millió személyes felhasználó van több mint 30 országban, köztük az Egyesült Államokban, Japánban és Ausztráliában. Ez több mint 30 különböző alkalmazáson belüli valutát jelent. Tartalmaz egy mobilalkalmazást a kiadások előrejelzéséhez és nyomon követéséhez kategória, kereskedő és ország szerint. A felhasználók a programot költési korlátozások megállapítására is használhatják.

Hogyan lehet befizetni a Revolutnál

A fizetési mód társult néhány legnagyobb online lottószolgáltatóval, akik gyorsan elfogadták fizetési lehetőségükként. A fogadók különféle online tranzakciókhoz rendelhetnek Revolut kártyát, vagy telefonjukról azonnal folytathatják a kártya digitális űrlapjának használatát.

A Revolut befizetési módja egy lottóoldalon egyszerű online. Kezdésként olyan kaszinót kell keresni, amely elfogadja a hitelkártyát fizetési módként. Attól függően, hogy melyik prémium csomaghoz szeretne csatlakozni, a számla regisztrációja díjakat vonhat maga után. A felhasználóknak viszont csak az alapszámlacsomagra van szükségük ahhoz, hogy bármely online lottószolgáltatónál befizessenek befizetéseket. Ez a csomag ingyenesen elérhető.

Befizetés alkalmazáson keresztül

A Revoluthoz való csatlakozáshoz a felhasználónak először le kell töltenie az alkalmazást. Ezután beírják a telefonszámukat, létrehoznak egy jelszót, majd a telefonjukra kapott hatjegyű kód segítségével igazolják személyazonosságukat. A felhasználóknak azonban igazolniuk kell személyazonosságukat hivatalos nevük, születési dátumuk, lakcímük és e-mail-címük megadásával, mielőtt 10 dollárt vagy többet feltöltenek.

A számla feltöltése ugyanazon felhasználó másik meglévő bankszámlájához való kapcsolással és a hitelkártya adatainak megadásával történhet. Nevezetesen, a felhasználó választhat normál vagy prémium számla között, mindaddig, amíg fizeti a szükséges díjat. Ezenkívül a személyazonosság igazolására szelfifotót és személyi igazolványuk vagy útlevelük egyértelmű másolatát kell bemutatniuk.

A Revolut VISA és MasterCard kártyákkal való kompatibilitása az egyik legvonzóbb funkció. Száma online lottóoldalak amelyek elfogadják a Revolut fizetési módot, minden nap növekszik, így a játékosok további választási lehetőségeket kínálnak. A Revolut használatával történő közvetlen befizetéshez a játékosok a webhelyük fizetési részébe lépnek, és kiválasztják a Revolut kártyát.

VISA/MasterCard fizetés

Ezenkívül fizetési módként választhatják a VISA vagy MasterCard kártyát, ha az össze van kapcsolva Revolut-fiókjukkal. Adja meg a befizetés összegét, a felhasználói kártya számát, a nevet és a CVC-kódot. Mielőtt bármilyen pénzátutalást végrehajtana, ellenőrizze, hogy van-e minimális befizetési követelmény. Miután a felhasználó megerősítette a tranzakciót, megkapja Revolut-jóváírását, amelyet az online kaszinókban használhat fel. A felhasználók ezen a kriptovaluta tőzsdén cserélhetik valutájukat Bitcoinra, Litecoinra, Ethereumra, Bitcoin Cash-re vagy XRP-re.

Hogyan lehet pénzt kivenni a Revolut segítségével

Miközben a legtöbb online lottóoldalon a fizetési módot használják, a felhasználóknak be kell fizetniük a Revolut Payments szolgáltatással, hogy ugyanazon a rendszeren keresztül hozzáférhessenek és ki is vegyenek. Így azoknak a felhasználóknak, akik ezt a módszert kívánják használni lottó kifizetésekhez, szintén ragaszkodniuk kell a befizetéshez ugyanazt a fizetési módot.

Egyes online lottóoldalakon a lottó kifizetési ideje nem azonnali. A felhasználók azonban továbbra is megtalálhatják azokat az online lottóoldalakat, amelyek lehetővé teszik számukra, hogy ugyanazon a napon készpénzt vegyenek. Számos webhely biztonsági ellenőrzéseket végez annak biztosítása érdekében, hogy a pénzeszközök a megfelelő számlákra kerüljenek kifizetésre.

A visszavonáshoz a felhasználók megtalálják a „Pénztár” részt az online lottóoldalon. Ezután a Revolutot választják kifizetési módként. Végül adja meg a Revolut kártya adatait, és fejezze be a tranzakciót. A pénzfelvétel többnyire három és hat munkanapot vesz igénybe. Egyes kaszinók azonban lehetővé teszik a Revolut segítségével a kifizetések azonnali visszavonását. Extra feltételeknek kell megfelelniük. Ráadásul a prémium csomagokra előfizető felhasználók nagyobb valószínűséggel részesülnek ebből a lehetőségből.

Elállási díjak

Az online lottóoldalakról egy bizonyos limit feletti pénzfelvétel esetén 2%-os díjat számítanak fel. A pénzfelvétel 200 dollárig ingyenes, utána 2 százalékos díjat kell fizetni. A havi hatezer eurós limitet meghaladó tranzakciók esetében is 0,5 százalékos díjat kell fizetni minden devizában. A Revolut kártya használatával az ATM-ből történő pénzfelvétel a legtöbb régióban ingyenes, így a felhasználókat nem terhelik túlzott költségek.

Biztonság és biztonság a Revolutnál

A Revolut jól ismert a felhasználóinak szóló biztonsági intézkedéseiről. A fizetési mód teljes ellenőrzést biztosít a felhasználóknak pénzügyeik felett, így láthatják az összes kimenő összeget és minden gyanús tranzakciót. Ráadásul a Visa és a MasterCard kártyákhoz kapcsolódó felhasználók számára minden további biztonsági intézkedéssel rendelkezik. A felhasználókat a fizetési mód használata közben is védik a csalástól, mert lefagyaszthatják kártyáikat, és kapcsolatba léphetnek az ügyfélszolgálattal élő chaten vagy az automatikus kártyablokkoló forródróton keresztül. Le is fagyaszthatják a kártyáikat.

A fizetési mód azért népszerű, mert algoritmusokat alkalmaz a csalással vagy más illegális magatartással járó tevékenységek észlelésére. Más bankrendszerekkel ellentétben algoritmusaik automatikusan felfüggesztik a számlákat, amíg valamelyik megfelelőségi ügynökük fel nem tudja értékelni a helyzetet.

A szolgáltató rendelkezik az Európai Központi Bank banki engedéllyel, és brit banki engedélyt kért. Ez egy teljes bank néhány más ország, de nem az Egyesült Királyságban, és ez azt jelenti, hogy a felhasználók készpénzének védelme más, mint a high street bankoknál és más digitális bankoknál. A felhasználóknak azonban tisztában kell lenniük azzal, hogy a Revolut fizetésképtelensége esetén egy másik banknál igényelhetik pénzüket erről az elkülönített számláról, ahol az ügyfelek pénzeszközei védve vannak.

Revolut ügyfélszolgálati lehetőségek

A Revoluttal könnyű felvenni a kapcsolatot, mivel nagyra értékelik ügyfeleit. Az ügyfélszolgálat éjjel-nappal elérhető. A prémium csomagokkal rendelkező felhasználók azonban kiemelt támogatást kapnak. A Revolut ügyfélszolgálata elérhető az alkalmazáson belül. Mindössze annyit kell tennie, hogy egyszerűen érintse meg az ikont segítségért, és kattintson a buborékon belüli hatalmas kérdőjelre.

Ez a GYIK szakasz súgóját mutatja be kisebb problémák esetén. A nagyobb problémák miatt előfordulhat, hogy kapcsolatba kell lépniük az ügyfélszolgálattal. Valós idejű csevegést is kérhet az ügyfélszolgálati képviselővel a weboldalukon, vagy felhívhatja őket.

A felhasználók bármikor letilthatják kártyáikat az automata telefonvonal felhívásával vagy az alkalmazásban. A szám segít abban, hogy szükség esetén ideiglenesen letiltsák kártyájukat, emellett rögzített információkat is kínál. Közösségi oldalaik is nagyon hasznosak lesznek a felhasználók számára.

Ezenkívül a felhasználók használhatnak egy harmadik felet, a Resolvert. Ez egy ingyenes panaszkezelési szolgáltatás, amely a brit ügyfeleket közvetlenül kapcsolatba lépteti bármely ügyfélszolgálati szolgáltatóval, akik azután megoldhatják problémáikat. Támogatás áll rendelkezésre a Revolut számára, ahol minden szükséges információt megadnak a felhasználóknak, amelyek bármilyen probléma felvetéséhez és kezeléséhez szükségesek.

Elérhetőség

About the author
Ádám Kovács
Ádám Kovács
About

Ádám, aki Szegeden született és Budapesten csiszolódott, a modern magyar online kaszinó rajongók úttörője. Ötvözi a hagyományos játékokat a digitális pezsgéssel, így hidat ver a magyar szerencsejáték múltja és jelene között.

Send email
More posts by Ádám Kovács