10 Rapid Transfer lottóoldalak teljes listája 2024

A Rapid Transfer egy azonnali fizetési megoldás, amelyet 2016. szeptember 8-án indított el a Skrill Ltd, az Egyesült Királyságbeli Paysafe Group leányvállalata. A Neteller és több mint 3000 bank, köztük a Barclays és a Deutsche Bank támogatja. A 20 országban, például Spanyolországban, Németországban, Magyarországon, Ausztriában, Franciaországban, Olaszországban és az Egyesült Királyságban elérhető Rapid Transfer az online banki szolgáltatások kényelmét az online kereskedőknél végzett gyors tranzakciókkal ötvözi.

A szolgáltatás integrált és biztonságos platformot használ, amely zökkenőmentesen működik a mobil eszközökkel. Rendkívül népszerű az online lottóoldalak körében, és tovább fog bővülni, ahogy egyre több fogadóoldal alkalmazza a Rapid Transfer betéteket. A fogadók szeretik, mert kiválaszthatják a kívánt pénznemet. Ez azt jelenti, hogy sokféle lottóoldalt érhetnek el online, függetlenül attól, hogy milyen valutát fogadnak el.

10 Rapid Transfer lottóoldalak teljes listája 2024
Ádám Kovács
WriterÁdám KovácsWriter
ResearcherAishwarya NairResearcher

Hogyan lehet befizetni a Rapid Transfer segítségével

Azok a lottójátékosok, akik a hagyományos banki fizetést részesítik előnyben a hitel-/betéti kártyákkal szemben, kényelmesebbnek találják a Rapid Transfert. Ennek a fizetési módnak a használatához nincs szükség regisztrációra. Az ügyfelek közvetlen és gyors utalásokat hajtanak végre közvetlenül a bankszámlájukról anélkül, hogy elhagynák az online lottó webhelyet. Ráadásul a befizetés feldolgozásához nem kell bejelentkezni egy alkalmazásba.

Meg kell jegyezni, hogy a Rapid Transfer nem olyan eWallet, mint a Skrill. Ez egyszerűen egy közvetítő átjáró a felhasználó bankszámlája és az e-kereskedő között. Tehát nem kell pénzt feltölteni a pénztárcába, mielőtt befizetné egy lottószámlára. Gyors átutalással lehet befizetni euróban, GBP-ben, HUF-ban, NOK-ban, DKK-ban, SEK-ben, BGN-ben és PLN-ben.

A Rapid Transfer betétek feldolgozása a következőképpen történik.

 1. Válasszon egy Rapid Transfer lottóoldalt
 2. Menjen a pénztáros oldalra
 3. Válassza a Gyors átutalás lehetőséget az ajánlott befizetési módok listájából
 4. Egy új szolgáltatási oldalon jelentkezzen be online bankszámlájára
 5. Adja meg a befizetés összegét, és erősítse meg a fizetést
 6. Végezze el az ellenőrzést OTP-vel, 2-Factor hitelesítéssel vagy SMS-kóddal

Az online lottóoldalra történő befizetésnek meg kell felelnie az üzemeltető által meghatározott limiteknek. Másrészt a Rapid Transfer limitek országonként eltérőek. Általában nem haladhatják meg a 100 000 dollárt. A Rapid Transfer azonnal jóváhagyja a tranzakciókat, ha a kapcsolt bankszámlán elegendő fedezet van. A pénz azonnal jóváírásra kerül, így a játékos lottószelvényt vásárolhat.

Hogyan lehet pénzfelvételt végrehajtani a Rapid Transfer segítségével

Semmi sem izgalmasabb annál, mint egy lottójátékos, aki gratuláló üzenetet kap arról, hogy nyereményt nyert. Így tudják, hogy itt az ideje készpénzt venni. Általában, online lottó megkövetelik a játékosoktól, hogy ugyanazokkal a fizetési módokkal vegyenek ki pénzt, amelyeket eredetileg a befizetésekhez használtak. Sajnos a Rapid Transfer jellegéből adódóan az azonnali lottó kifizetés nem elérhető.

A játékosok választhatnak normál banki átutalást a nyeremény kifizetéséhez. Az online lottóoldalak banki átutalást és számos más fizetési módot támogatnak, beleértve a PayPal-t, a Visa-t, a MasterCard-ot, a Trustly-t és a Neteller-t. A normál banki átutalás az egyik legegyszerűbb, és a következő lépésekből áll:

 1. A kifizetéshez kövesse az online lottó által biztosított linket
 2. Válassz banki átutalást vagy közvetlen banki átutalást
 3. Adja meg, mennyi nyereményt kell átvinnie a lottószámláról a bankba
 4. Töltse ki a szükséges banki adatokat, és ellenőrizze a tranzakciót
 5. Várja meg, amíg a lottó üzemeltetője felszabadítja a pénzt

Az online lottó oldalon történő pénzfelvételkor tanácsos rendelkezni személyi igazolvánnyal, bankszámlakivonattal és közüzemi számlával a lakcím igazolásához. Ezek segítenek a játékos személyazonosságának megerősítésében. A sorsolásokon olyan dokumentumokat kérnek, amelyek megbizonyosodnak arról, hogy a pénz a megfelelő nyerteshez jutott el, ezzel megfékezve a csaló tevékenységet. Ennek feldolgozása eltarthat néhány napig.

Az online banki átutalásoknak nincs befizetési és kifizetési limitje. A lottószolgáltatók azonban eltérő korlátokkal rendelkeznek az online banki átutalások tekintetében. Egyes webhelyek minimum 20 dollárban és maximum 100 000 dollárban korlátozzák a kifizetést. Bölcs dolog ellenőrizni ezeket a limiteket, hogy biztosak lehessünk benne, mielőtt megnyomjuk a kifizetés gombot.

Hasonlóképpen, a kivonási díjak lottóról sorsolásra változnak. Egyes platformok ingyenes transzfereket tesznek lehetővé, míg mások névleges díjat számítanak fel. Az is, hogy a bank mennyit számít fel, a bank konkrét feltételeitől függ.

Biztonság és biztonság a Rapid Transfernél

Azok, akik korábban használták a Skrillt, tisztában vannak a Rapid Transfer biztonsági előnyeivel. Miközben számos előnye van online fizetési módok, A Rapid Transfer számos megkülönböztető tulajdonsággal rendelkezik társaihoz képest.

Először is, megfelel a globális banki szabványoknak, beleértve a fejlett titkosítási technológia használatát. Ezzel kapcsolatban a lottójátékosok biztosak abban, hogy pénzük biztos kezekben van. A Rapid Transfer biztonságos nyomkövető rendszerrel rendelkezik, amely biztosítja az összes eljárás titkosítását, és soha nem tárolnak érzékeny információkat.

Az elektronikus fizetés biztonsága nem más, mint az ügyfél bizalmas adatainak védelme. Az egyik biztonsági protokoll, amelynek a Rapid Transfer megfelel, a PCI DSS vagy Payment Card Industry Data Security Standard.

Egy másik biztonsági intézkedés, amelyet ez a fizetési megoldás alkalmaz, a tokenizálás, amely egy véletlenszerű karaktersorozattal további biztonsági réteget ad. Egyetlen hacker sem tudja konfigurálni a tokenizált információkat. Minden feltört adat haszontalan lesz, mivel senki sem tudja visszafejteni.

A Rapid Transfer megérti az egyszeri jelszavak vagy az OTP értékét a fizetés ellenőrzésekor. Az ügyfelek védve vannak a pénzmosási kötelezettségekkel szemben, különösen akkor, ha csekkszámlájuk forog kockán lottójátékok során. Az OTP mellett egyes bankok közvetlenül azután küldenek visszaigazoló e-mailt, hogy az ügyfelek kérik, hogy online fizessenek lottószelvényt. Ez folyamatosan tájékoztatja a felhasználókat pénzügyi tevékenységeik állapotáról.

A Rapid Transfer ügyfélszolgálati lehetőségei

Az online fizetések fő mozgatórugói az ügyfélszolgálat és a kényelem. Ez az oka annak, hogy a Rapid Transfer az utóbbi időben fellendült, mert a szolgáltatás az ügyfeleket helyezi előtérbe. Manapság a szerencsejátékosok nem szeretnek sorban állni, vagy papírokat kitölteni a tranzakciós problémáik megoldása érdekében. A Rapid Transfer előnye, hogy az ügyfélszolgálat elérhető az interneten keresztül. Bárki, aki stabil internetkapcsolattal rendelkezik, könnyedén elérheti a szolgáltatást.

Az ügyfelek kihívásokkal szembesülhetnek a fizetéssel, a számlakivonatokkal, a jelszó-visszaállítással, az árfolyam-lekérdezéssel, a számlanyitással, a számlaegyeztetéssel és a visszatérítés feldolgozásával kapcsolatban a Gyors átutalás használatakor. Mint már említettük, a Rapid Transfert a Paysafe Group üzemelteti, amely az alábbi elérhetőségeken keresztül érhető el:

 • Online kapcsolatfelvételi űrlap
 • telefon
 • Email
 • Élő chat

Az ügyfelek az online kapcsolatfelvételi űrlapon töltik ki személyes adataikat és bármilyen kérdésüket. Ezután egy munkanapon belül 24 órán belül várják a választ. Telefonos kommunikáció 9:00 és 6:00 EST között érhető el. A nyílt élő chat automatizált kérdéseket és válaszokat tartalmaz.

About the author
Ádám Kovács
Ádám Kovács
About

Ádám, aki Szegeden született és Budapesten csiszolódott, a modern magyar online kaszinó rajongók úttörője. Ötvözi a hagyományos játékokat a digitális pezsgéssel, így hidat ver a magyar szerencsejáték múltja és jelene között.

Send email
More posts by Ádám Kovács