10 Payz lottóoldalak teljes listája 2024

Az Payz, amely az egyik legelismertebb e-pénztárca fizetési mód, a lottójátékosok használhatják számláik finanszírozására. Ez egy rugalmas fizetési mód, amely 54 pénznemet támogat, és világszerte több mint 200 országban érhető el. A Payz támogatja a lottószelvények vásárlását azokban az országokban, ahol engedélyezett az online szerencsejáték.

Ez a PSI-Pay Ltd. bejegyzett védjegye, és 2000 óta nagy múltra tekint vissza az online fizetési ágazatban. Az Payz korábban ecoCard néven bocsátott ki kártyát, amelyet nemrég az Payz Mastercard váltott fel. Bár a kártya továbbra is használatban van, az új Payz-felhasználóknak már nincs szükségük EcoCard-ra, hogy online lottójegyeket vásároljanak.

10 Payz lottóoldalak teljes listája 2024
Ádám Kovács
WriterÁdám KovácsWriter
Fact CheckerSamuel OseiFact Checker

Hogyan lehet befizetni a Payz segítségével az online lottókon

Mivel az Egyesült Királyság Financial Conduct Authority irányítása alatt áll, és a Mastercard partnere, erős hírnevet szerzett az elszámoltathatóság terén. Az ecoVirtualcard fizetési mód lehetővé teszi a felhasználó számára fizetések küldése világszerte anélkül, hogy aggódnia kellene a hatóságok megfigyelésétől.

Az ügyfelek az Payz alkalmazáson keresztül is hozzáférhetnek fiókjukhoz, amely lehetővé teszi számukra, hogy ellenőrizzék mobil digitális pénztárcájukat. A befizetésektől a pénzátutalásokig a mobil Payz alkalmazás az asztali verzió összes funkciójával rendelkezik. Az online lottóoldalak többsége elfogadja a közvetlen Payz fizetést, azonban egyeseknél előfordulhat, hogy az ügyfélnek össze kell kapcsolnia ökokártyáját egy hitelkártyával.

A Payz tökéletes fizetési lehetőség a számlaegyenleg növelésére online lottóoldal ahol a szerencsejátéknak ez a formája legális. A számla finanszírozásának gyors, egyszerűsített eljárásnak kell lennie.

Ahhoz, hogy pénzt helyezzen be a lottószámlára az Payz-en keresztül, a szerencsejátékosok egy sor lépést követnek. Először is, az ügyfélnek regisztrálnia kell bármely Payz lottó platformra. Ezután bejelentkezve, majd a „pénztáros” területre lépve hozzáférhetnek fiókjukhoz. A bemutatott befizetési módok közül a felhasználónak az Payz-t kell választania preferált fizetési módként.

Miután beállította a fizetési módot, a fogadónak ki kell töltenie a kívánt befizetés összegét és az Payz adatait. A szükséges személyes adatok közé tartozik a telefonszám, a cím és a lakóhely szerinti ország. Az ellenőrzés után a felhasználó megnyomhatja a "megerősítés" gombot a pénz elküldéséhez. A lottószámla egyenlege azonnal frissül, amint a tranzakció befejeződött.

Hogyan működik az Payz

Az Payz MasterCard közvetlenül csatlakozik a megfelelő ecoAccount-hoz. Ily módon a felhasználónak készpénze lesz az online lottón való részvételre. Annak ellenére, hogy az ecoCard digitális pénztárca finanszírozható banki átutalással, nem szükséges bankszámlához kapcsolni.

A napi befizetési limit az ügyfél szintjétől függ. Az új felhasználók, akik most nyitottak Payz számlát, a klasszikus szintre kerülnek, és lassan átlépnek az ezüst szintre. Az Payz számla maximális napi befizetési limitje klasszikus szinten 200 EUR, ezüst szinten pedig 3000 EUR.

Befizethet a Felhasználó mobiltelefonon keresztül?

Igen. Lehetőség van befizetésre a Payz alkalmazáson keresztül, amely ugyanazokkal a képességekkel rendelkezik, mint az asztali verzió. Az alkalmazást Android és iOS verzió is támogatja. Ezenkívül a felhasználó mobiltelefonon is felkeresheti a webhelyet, amikor befizetésre van szüksége.

Hogyan lehet pénzt kivenni a Payz segítségével

A lottórajongók szívesen visszavonják lottó nyereményeiket egy sikeres fogadás után. A Payz segítségével azonnal felvehetnek pénzt a számlájukról, amint teljesítik a kifizetési követelményeket. Azonban tudniuk kell, hogy az online lottó szolgáltatótól függően a visszavonási folyamat eltérő lehet. Egyes webhelyek a fő ecoAccount-ra, míg mások az Payz-nek folyósítanak pénzt MasterCard.

Ehhez a játékos először bejelentkezik a lottó számlájára. Egy legördülő menüből az Payz fizetési módot választják. Végül meg kell adni a szükséges összeget, majd folytatni kell a megerősítést. Az Payz kifizetéseihez kis díj tartozik, bár ez elhanyagolható, és lottóoldalonként változhat.

Mi a napi kifizetési limit?

A maximális napi pénzfelvétel ezüst szinten 750 euró, míg a legmagasabb összeg, amit egy tranzakció során ki lehet venni, 250 euró. Az arany, platina és VIP szinten a napi kifizetési limit 1500 euróig, egyetlen tranzakció pedig 500 euróig terjedhet. A legtöbb ATM-kivonás, amelyet egy ügyfél naponta végrehajthat, minden számlaállapot esetén tízszerese.

Mik a feldolgozási idők?

A kifizetési folyamat jellemzően gyors, egyes lottóoldalak kevesebb mint egy napot vesz igénybe, míg mások akár 3 napot is igénybe vehetnek.

Mobiltelefonon keresztül lehet kivenni?

Igen. Az Payz alkalmazás kényelmének köszönhetően mobiltelefonról is lehet pénzt felvenni. Az ügyfelek az Payz webhelyét is felkereshetik, hogy pénzüket más bankszámlákra utalják át.

Biztonság és biztonság a Payznél

A mai lottójátékosok ki vannak téve az interneten tevékenykedő csalók vagy csalók rosszindulatú cselekedeteinek. A biztonsági tényezőnek különösen akkor kell érvényesülnie, ha online lottótranzakciókról van szó. A csapdákba esés elkerülése érdekében a lottórajongóknak ellenőrizniük kell, hogy az általuk választott fizetési módot jóváhagyta-e az Egyesült Királyság Financial Conduct Authoritya.

Az Payz használatával történő pénzátutalások nagyon biztonságosak, és lefedik az összes biztonsági rést, amelyet a csalók veszélyeztethetnek. A vállalat célja az ügyfelek érzékeny információinak bizalmas kezelésének és biztonságának biztosítása. Szervereik minden tranzakciót a pénzügyi magatartási hatósággal kötött megállapodások szerint hajtanak végre a csalások és pénzmosási tevékenységek meghiúsítása érdekében.

Az Payz 3D Secure-t (3DS) alkalmaz az ökokártyákban, ami átláthatóságot és biztonságot tesz lehetővé az online kereskedők és más számlák közötti pénzmozgatás során. Extra védelmet biztosít a kétlépcsős azonosítás, amely biztosítja, hogy csak a jogosult tulajdonos férhessen hozzá a fiókhoz.

A kétlépcsős azonosítás esetén az ügyfél SMS-t vagy kódot kap a telefonszámába, és beírja a jelszót személyazonosságának igazolásához. Egy ilyen eljárás minden alkalommal kötelező, amikor a felhasználók hozzáférnek a fiókjukhoz. Az ügyfél vagy egyedi kódot kap a Google Hitelesítőtől, vagy közvetlenül a telefonra küldi.

Payz ügyfélszolgálati lehetőségek lottókhoz

Az ügyfeleknek van néhány módja annak, hogy gyorsan felvegyék a kapcsolatot a Payz ügyfélszolgálatával, ha nehézségekkel szembesülnek. Az Payz kezdőlapján van egy kapcsolatfelvételi űrlap, egy élő chat funkció és egy e-mail cím. Az ügyfeleket arra biztatjuk, hogy adják meg fiókazonosítójukat, ha e-mailben vagy kapcsolatfelvételi űrlapon szeretnének foglalkozni velük.

E két csatorna használata esetén a válasz 1-2 napon belül várható. Az Payz élő csevegés funkciója a legegyszerűbb és leggyorsabb módja annak, hogy kapcsolatba lépjen az online ügynökökkel. A támogatási képviselő általában perceken belül elérhető élő csevegésen keresztül, és éjjel-nappal elérhető.

A GYIK oldal segítséget nyújt azoknak a felhasználóknak, akik elakadtak, és gyors választ szeretnének kapni általános kérdésekre. Az ügyfeleknek azt tanácsoljuk, hogy használják az élő csevegés funkciót vagy az e-mailt, ha problémákba ütköznek a fiókjukba való bejelentkezéssel, vagy ha a fiók biztonságával kapcsolatos aggályaik vannak.

Ha a Payz MasterCard elveszik vagy ellopják, javasoljuk a probléma kezelését az Payz virtuális számlán keresztül. Ehhez válassza az „ecoCard” lehetőséget a bal oldali menüből, és kattintson a „Cancel Card” gombra. Az Payz elérhetőségei a következők:

About the author
Ádám Kovács
Ádám Kovács
About

Ádám, aki Szegeden született és Budapesten csiszolódott, a modern magyar online kaszinó rajongók úttörője. Ötvözi a hagyományos játékokat a digitális pezsgéssel, így hidat ver a magyar szerencsejáték múltja és jelene között.

Send email
More posts by Ádám Kovács