10 PaysafeCard lottóoldalak teljes listája 2024

A Paysafecard, egy előre fizetett online tranzakciós módszer, 2000-ig nyúlik vissza, amikor egy bécsi vállalkozó csoport megalapította. Megjelenése óta a készpénz használatához hasonlóan egyszerűbbé teszi az online fizetést. Az idő múlásával 2013-ban különböző cégek vásárolták meg, például a Skrill. Két évvel később az Optimal Payments Group átvette a Skrillt, és átnevezte Paysafe Group-ra. A cég az Egyesült Királyság Financial Conduct Authority (FCA) engedélyével rendelkezik, és a világhírű Mastercard partnere.

2020-ban a Paysafecard Group bejelentette integrációját a Google Pay és az Apple Pay szolgáltatással. Mára a világ több mint 49 országában elérhető. Ilyen megcáfolhatatlan hírnév mellett nyugodtan kijelenthetjük, hogy a Paysafecard az egyik legbiztonságosabb befizetési mód az online lottózáshoz.

10 PaysafeCard lottóoldalak teljes listája 2024
Ádám Kovács
WriterÁdám KovácsWriter
Fact CheckerSamuel OseiFact Checker

Hogyan lehet befizetni a Paysafecard segítségével

Itt a fogadók megtalálják a legjobb online lottóoldalakat, amelyek ezt elfogadják fizetési mód. Még az újonnan létrehozott lottóoldalakat is érdemes megnézni.

A Paysafecard úgy működik, mint egy előre fizetett utalvány. Az ügyfelek 10 és 100 dollár közötti címletekben vásárolnak Paysafecard kódokat online és az üzletekben. Ezen kódok forgalmazói a hivatalos weboldalon találhatók. A lottójátékosok egyszerűen vásárolhatnak utalványt online, ha bejelentkeznek számlájukra a Paysafecard online PIN boltjában.

Az Android és az Apple felhasználók a Paysafecard alkalmazást hihetetlenül hasznosnak találják az előre fizetett kódok kezelésében. Az alkalmazás az összes megvásárolt PIN-kód tárolójaként működik. Szükség esetén a felhasználó innen ellenőrzi az egyenleget, vagy a QR-kódok segítségével bonyolít le online tranzakciókat.

Az online lottóoldalon történő befizetéshez a Paysafecard nagyszerű választás azoknak a szerencsejátékosoknak, akiknek nincs bankszámlájuk, vagy aggódnak az online biztonság miatt. Az utalvány egyszeri felhasználásra szolgál, így a játékos névtelenségét tartja, függetlenül attól, hogy hányszor játszik online lottót. Egyes fogadók nem tudják, hogyan kell előre fizetett online kártyákkal befizetni egy online lottón. Szerencsére a folyamat egyszerű, és bárki játszhat a Paysafecarddal, ha követi az alábbi lépéseket.

 1. Regisztráljon a Paysafecard segítségével
 2. Vásároljon előre fizetett PIN kódokat egy hivatalos helyi kereskedőtől vagy online kereskedőtől
 3. Keressen egy Paysafecard online lottóoldalt, és hozzon létre fiókot
 4. A fizetési módok közül válassza a Paysafecard lehetőséget
 5. Írja be a Paysafecard utalványon található 16 számjegyű kódot

Tranzakciós időkeret és díjak

A tranzakciót azonnal feldolgozzuk, és a pénznek azonnal meg kell jelennie a lottószámlán. A befizetés nem kerül felszámításra, de valutaátváltási díj (2%) kerülhet felszámításra, ha a lottóoldal által igényelt pénznem eltér a Paysafecard-utalványon szereplőtől.

A legnépszerűbb lottóoldalak alig számítanak fel befizetést. A lottójátékosok nagy valószínűséggel 10 dollár többszörösét fizetik be, így egyszerűen kombinálják a PIN kódokat, hogy megfeleljenek igényeiknek. Az előre fizetett utalványokkal az egyenleg bizonyos százalékát felhasználhatja egy kódból, a többit pedig a későbbi kifizetésekhez tarthatja.

Hogyan lehet pénzt kivenni a Paysafecard segítségével

A lottó kifizetések általában banki átutalással történnek, de a legújabb lottóoldalak támogatják a My Paysafecard segítségével történő kifizetést. Íme, hogyan kell csinálni.

 • Nyissa meg a My Paysafecard számlát online ugyanazokkal a hitelesítő adatokkal a lottó oldalon
 • Nyissa meg a kifizetés/kifizetés linket a lottón
 • Kifizetési lehetőségként válassza a Paysafecard kártyát
 • Adja meg a regisztrált e-mail címet
 • Adja meg a visszavonni kívánt összeget

A lottójátékosok 20 és 1000 dollár közötti összeget felvehetnek a My Paysafecard-ra. Az összeget a lottó által meghatározott limitek is befolyásolhatják. A valutaátváltás feldolgozási díjait általában a lottó üzemeltetője fedezi. A teljes folyamat körülbelül 24 órát vehet igénybe, amíg az összeg megérkezik a My Paysafecard számlájára.

A felhasználó a Paysafecard Mastercard segítségével újabb online lottó befizetést hajthat végre, vagy kiveheti az egyenleget ATM-ben. A mobilokat kedvelő szerencsejátékosoknak nincs miért aggódniuk, mert a Paysafecard minden mobilplatformon működik.

Biztonság és biztonság a Paysafecardnál

Az egyik legnagyobb kihívás, amellyel az online lottójátékosok szembesülnek, a biztonságos fizetési módok megtalálása. A tranzakciókat biztonságossá tevő funkciók ismerete kiemelten fontos. Ismeretes, hogy az előre fizetett utalványokat kiskorúak és bankkártyával nem rendelkező felhasználók használják.

Azonban ezek a legbiztonságosabb módok az a online lottóoldal. A felhasználók előre meghatározott értékek közül választanak, és a kártyaadatok segítségével fizetnek lottószelvényekért. A használat elterjedtebb a szerencsejátékok világában, mert a fogadók minden más közönségnél jobban értékelik a magánéletüket.

A Paysafecard lottó be- és kifizetések biztonsági szintje páratlan. Az ügyfeleknek nem kell felfedniük banki vagy kártyaadataikat, amikor előre fizetett PIN kódot vásárolnak a helyi boltokban. Mivel ez egy utalvány, biztonságban tartja a bizalmas adatokat, így a lottójátékos névtelen.

Tekintettel arra, hogy a legmagasabb utalványok 100 dollárba kerülnek, az az összeg, amely egy valószínűtlen csalás esetén elveszhet, nem túl nagy. A Paysafecard segítségével a felhasználók megerősíthetik pénzügyi előzményeiket, és névtelen fizetéseket hajthatnak végre QR-kóddal.

Paysafecard ügyfélszolgálati lehetőségek

Lehet, hogy egy fizetési megoldás fantasztikus, de ha az ügyfélszolgálat nehezen érhető el, sokan elkerülik a szolgáltatást. A Paysafecard a legnagyobb tisztelettel kezeli ügyfeleit, mert az üzleti siker az ügyfélkörön múlik.

A kiváló ügyfélszolgálat lényege, hogy megbecsüljük az ügyfél idejét, kellemes hozzáállással bánunk vele, és hasznos forrásokat kínálunk. Ahelyett, hogy csak megfelelne az elvárásoknak, a Paysafe Group célja, hogy magasabb szintre emelje a dolgokat azáltal, hogy biztosítja a felhasználók számára a nagyszerű élményt. Ennek megfelelően a következő kommunikációs csatornákat nyitották meg:

 • Élő chat: Ez egy automatizált üzenetküldő rendszer, ahol az ügyfelek felteszik kérdéseiket, és választ kapnak Larától, a virtuális asszisztenstől (bot). Lara azonnali támogatást kínál bármikor és bármikor.
 • A súgó: Ebben a részben rengeteg információ található a Paysafecard-ról. Van egy keresőmotor is, amely konkrét kérdéseket ír be.
 • Szerviz forródrót: Minden régióhoz/országhoz tartozik egy telefonszám a sürgős megkeresésekhez. Helyi díjak vonatkozhatnak rájuk.
 • Online kapcsolatfelvételi űrlap: Az ügyfél itt küldi el a szolgáltatással kapcsolatos kérdéseit, és lépésről lépésre tölti ki az információkat. A kéréseket 24 órán belül teljesítjük.

Mivel a Paysafecard egy multinacionális vállalat, az ügyfélszolgálat 29 nyelven érhető el, köztük angol, spanyol, orosz, arab, dán, görög, német és portugál nyelven.

About the author
Ádám Kovács
Ádám Kovács
About

Ádám, aki Szegeden született és Budapesten csiszolódott, a modern magyar online kaszinó rajongók úttörője. Ötvözi a hagyományos játékokat a digitális pezsgéssel, így hidat ver a magyar szerencsejáték múltja és jelene között.

Send email
More posts by Ádám Kovács