10 Neosurf lottóoldalak teljes listája 2024

Az e-pénztárca alternatíváját kereső online lottójátékosok használhatják a Neosurfot. A fizetési mód először Franciaországban jelent meg 2004-ben. Mára azonban több mint 40 országban elérhető Kanadában, Lengyelországban, Hollandiában, Spanyolországban, Németországban, Olaszországban, Belgiumban, Ausztriában, Ausztráliában, Afrikában és az Egyesült Királyságban. A Neosurf megkönnyíti a lottójátékosok életét, különösen azoknak, akik nem szeretik a banki átutalást és a bankkártyás fizetést.

Mindössze annyit kell tenniük, hogy Neocash-utalványokat vásárolnak hivatalos beszállítóktól, és felhasználják őket egy online lottó oldalon. Ezek előre fizetett utalványok, amelyeket általában online vásárláshoz és szerencsejátékhoz használnak. Több mint 350 000 felhasználó választotta a Neosurfot kedvenc fizetési módként.

10 Neosurf lottóoldalak teljes listája 2024
Ádám Kovács
WriterÁdám KovácsWriter
ResearcherAishwarya NairResearcher

Neosurf befizetés a lottónál

Mivel több mint 20 000 online kereskedő fogadja el a Neosurfot, nem meglepő, hogy a lottórajongók ezt választották az egyik legjobb befizetési módszerek. A banki átutalással ellentétben a Neosurf fizetések azonnaliak, így a felhasználók azonnal elkezdhetik játszani a legjobb lottójátékaikat.

Amint egy játékos azonosít egy Neosurf online lottóoldalt, a Fizetések/Pénztár részben a rendelkezésre álló banki lehetőségek között találja a befizetési módot.

Az egyik legnagyobb kérdés, amit a lottójátékosok feltesznek, az az, hogyan lehet befizetni pénzt és kivenni a nyereményeket egy lottóoldalról a Neosurf segítségével. Az indulás részleteit alább ismertetjük.

Hogyan lehet befizetni a Neosurffel

Először is, az ügyfélnek Neosurf számlával kell rendelkeznie, és előre fizetett hitelt kell vásárolnia egy megfelelő üzletben. Az előre kifizetett utalványok mellett a felhasználók MyNeosurf online számlát nyithatnak, vagy NeoCash MasterCard kártyát igényelhetnek, és gondoskodhatnak elegendő pénzeszközről. Ezek a számlák is finanszírozhatók és felhasználhatók online lottón játszani.

A Neosurf fiók megnyitásához a myNeosurf.com oldalon teljes név, e-mail cím, születési dátum és jelszó szükséges. Nem szükséges bankszámla, így a Neosurf ügyfélnek nincs szüksége közvetlen linkre a bankjához.

A Neocash utalvány olyan, mint a papírpénz, ezért a vevőnek nagyon vigyáznia kell rá, mert pótolhatatlan. Tartalmazza a lottó oldalon a befizetéskor szükséges PIN kódot. Jó ökölszabály, hogy az utalvány PIN kódját célszerű fénykép készítésével menteni. Az online pénztárca segítségével az ügyfelek megtekinthetik egyenlegüket és nyomon követhetik kiadásaikat.

Befizetés a Neosurffel egy online lottóoldalon

Függetlenül attól, hogy egy lottójátékos NeoCash MasterCard vagy Neocash utalványt használ, nem fizet külön fillért a befizetésért, hacsak nem jár pénzváltási díj. A következő lépések szükségesek:

a) Nyisson lottószámlát egy jó hírű oldalon, és jelentkezzen be
b) Lépjen be az oldal pénztárába, és keresse meg a Neosurfot a sok fizetési mód között
c) A Neosurf gombra kattintás után egy új felugró ablaknak kell megjelennie
d) Az új ablakban adja meg az előre fizetett utalvány vagy a Neosurf kártya adataiból származó 10 jegyű PIN kódot
e) Adja meg a betét összegét
f) Kövesse a képernyőn megjelenő utasításokat, és erősítse meg a fizetést

Az átvitel azonnali, és mivel a Neosurf mobilbarát, a lottójátékosok bármelyik helyről végrehajthatják a fenti folyamatot, amikor lottójátékokat játszanak mobil kütyükön. Az előre fizetett Neocash utalványokat kedvelőknek érdemes a kívánt befizetési összegnek megfelelő kártyaértéket választaniuk. A címletük 10, 15, 20, 30 és 50, egészen 100 USD/EUR-ig terjed.

Hogyan lehet pénzt kivenni a Neosurffel

Egyelőre egyetlen üzemeltető sem adott ki lottó kifizetéseket a Neosurffel. A fizetési szolgáltató hivatalos webhelyén azonban található egy rövid videó, amely bemutatja a befizetések és a kifizetések feldolgozásának lehetőségét. A NeoCash MasterCard úgy működik, mint bármely más hitelkártya, és újratölthető pénzzel.

Ez hagyományos fizetési módokkal, például közvetlen banki átutalással lehetséges. Ha csak a lottóoldalak kezelhetik úgy, mint a többi MasterCard kártyát, akkor a játékosok kérhetnek lottó kifizetéseket a NeoCash MasterCard-jukra. A MyNeosurf egyszerűen egy mobilalkalmazás, amely csak előre fizetett kártyák vásárlásához hasznos. Rögzíti a tranzakciók előzményeit, de nem használható önálló pénzfelvételi módként a lottóoldal.

A Neocash utalvánnyal viszont gyakorlatilag lehetetlen lottónyereményt kivenni, mert általában egy egyszeri feltöltőkártyáról van szó. Ez az előre fizetett utalványok legnagyobb hátránya, mivel a PIN kódok felhasználása után azonnal lejár. A Neosurf lottó rajongói azonban jobb alternatívákat találnak a kifizetéshez, például:

1. Bankkártyák

A Neosurf lottóoldalak hitelkártyákat kínálnak alternatív pénzfelvételi lehetőségként. Tipikus példák a Visa, a MasterCard, az American Express és a Maestro. A hitelkártyás kifizetések maximális biztonságot nyújtanak, mert a fő pénzügyi szabályozók biztonsági szabványai alátámasztják őket. A jó hírű lottóoldal kiválasztása azonban kulcsfontosságú, mert az online szerencsejátékok felfedhetik a hitelkártyaadatokat. A licencelt webhely szigorú adatvédelmi szabályokkal rendelkezik; ezért bizalmasan kezelik a játékosok pénzügyi adatait.

2. Interac

A kanadai lottójátékosoknak nem kell aggódniuk, mert a legtöbb Neosurf oldal az Interact lottó kifizetését is megkönnyíti. Az Interac úgy működik, mint egy online bank. Biztonságos és gyors.

3. E-pénztárcák

Az e-pénztárca átutalása azonnali. Ezek a legszélesebb körben használt kifizetési lehetőségek a Neosurf lottó webhelyeken. A PayPal népszerűbb, mint a Neteller és a Skrill, de mindegyik biztosítja a nagyon szükséges biztonságot az online lottójátékok során. A legtöbb elektronikus pénztárca megköveteli, hogy a felhasználók kártyákhoz vagy bankszámlákhoz kapcsoljanak. Alacsony kockázatú pénzügyi csalást garantálnak, mert nem a banki felületen, hanem külön átjárón működnek.

4. Közvetlen vezeték

Azok a lottórajongók, akik nem félnek megmutatni hobbijaikat, a lottónyeremények kifizetésekor közvetlen banki átutalást is választhatnak. Ez a módszer azonban lassú lehet, főleg akkor, ha a játékos más országban tartózkodik, mint a lottószolgáltató. A befizetés megérkezése 3-7 munkanapot is igénybe vehet.

Biztonság és biztonság a Neosurfnél

Az ügyfelek biztonságban érezhetik magukat, ha tudják, hogy a Neosurf védi pénzügyi és személyes adataikat. Mivel nincs közvetlen kapcsolata bankszámlával, a Neocash utalványkártya ideális lehetőség névtelen lottó befizetésekhez. A bankszámla nem kötelező a számlanyitáskor, így a játékosoknak nem kell aggódniuk amiatt, hogy felfedik banki hitelesítő adataikat.

Minden alkalommal, amikor valaki hitelkártyás befizetést hajt végre egy lottó oldalon, meg kell adnia személyes adatait és kártyaszámát. A csalók, akik szeretik a szerencsejáték-platformokat, ellophatják az ilyen információkat. Sok szerencsejátékos veszített pénzt, és szinte észre sem veszi, amíg meg nem nézi hitelkimutatását. A pénzügyi veszteségek a hitelkártya limittől függően akár több ezer dollárt is elérhetnek, ami adósságciklushoz vezethet.

A Neosurf felhasználóknak szerencséjük van, mert banki hitelesítő adataik privátak maradnak. Az érzékeny adatok nem kerülnek tárolásra az utalványon, így az ügyfél mindig védve van a személyazonosság-lopástól. Még a legrosszabb esetben is, amikor egy Neochash utalványkártyát ellopnak, a tulajdonos csak az előre kifizetett hitelt veszíti el, amely a használat után lejár.

Ügyfélszolgálati lehetőségek a Neosurfnél

Az ügyfelek problémákkal szembesülhetnek a Neosurf kártyák használatával, ahol az ügyfélszolgálat hasznos. Néha előfordul, hogy a kártyáik nem működnek, vagy a fizetés a szokásosnál hosszabb ideig tart, amíg befizetnek egy lottószámlára.

Ezenkívül az ügyfél és a kereskedő vita is felmerülhet, és a felhasználó kénytelen kapcsolatba lépni a Neosurffel. Nem számít az ok, jó tudni, hogy milyen kommunikációs csatorna érhető el a Neosurfnél. Az ügyfélszolgálati részleg gondoskodik arról, hogy az ügyfelekről gondoskodjanak:

  • Élő chat
  • Email: support@neosurf.com.
  • Telefonszám: 33 899 03 03 03
  • Online kapcsolatfelvételi űrlap
  • GYIK oldal

Mivel a Neosurf globális, az ügyfelek használhatják kedvenc nyelvüket, amikor telefonon beszélnek az ügyfélszolgálati ügynökökkel. Az élő csevegés a weboldaluk jobb alsó sarkában található. Ez egy kényelmes üzenetküldő rendszer, ahol a felhasználók beírják nevüket, e-mail címüket és kérdéseiket, és várják a válaszokat. Fájlokat is feltölthetnek aggályaik további magyarázata érdekében.

Az ügyfeleknek az online kapcsolatfelvételi űrlapot kell használniuk, ha olyan konkrét kérdéseik vannak, amelyek nem szerepelnek a GYIK oldalon. Az e-mail cím, telefonszám és lekérdezés megadása után a Neosurf ügynökei 24 órán belül válaszolnak.

About the author
Ádám Kovács
Ádám Kovács
About

Ádám, aki Szegeden született és Budapesten csiszolódott, a modern magyar online kaszinó rajongók úttörője. Ötvözi a hagyományos játékokat a digitális pezsgéssel, így hidat ver a magyar szerencsejáték múltja és jelene között.

Send email
More posts by Ádám Kovács