10 Jeton lottóoldalak teljes listája 2024

A Jeton legitim fintech márka, annak ellenére, hogy nemrégiben vezették be. A platform egyik fő célja, hogy biztonságos tranzakciókat kínáljon a csalás szinonimájaként szolgáló digitális térben. Amint azt korábban említettük, ezt a fintech-et a Financial Conduct Authority (FCA) szabályozza, egy független testület, amely több mint 51 000 pénzügyi szolgáltatási márkát szabályoz. Ennek ellenére a Jeton betartja az FCA összes szabályát. Tisztességesen, nyitottan jár el és kellő gondossággal jár el. Mi több? Igyekszik tisztességesen bánni az ügyfelekkel, és betartja a piaci normákat.

10 Jeton lottóoldalak teljes listája 2024
Ádám Kovács
WriterÁdám KovácsWriter
ResearcherAishwarya NairResearcher

Hogyan készítsünk feposit Jetonnal

A Jeton Wallet egyik előnye a könnyű használhatóság. A számla regisztráció és a befizetések nagyon egyszerűek.

Jeton Wallet fiók regisztrálása

 1. Kattintson a REGISZTRÁCIÓ opcióra.
 2. Töltse ki személyes adatait, és állítson be jelszót.
 3. Kattintson a REGISZTRÁCIÓ gombra, és ellenőrizze az e-mail címet vagy telefonszámot.
 4. Indítsa el az ellenőrzési folyamatot a szükséges dokumentumok (igazolvány és közüzemi számla vagy bankszámlakivonat) feltöltésével.

Hogyan lehet befizetni a Jeton Wallet segítségével

Ha online szeretne befizetni egy lottóoldalra a Jeton Wallet használatával, először töltse be az eWallet-et. Itt két lehetőség van; Azonnali bankkártyával vagy hitel-/betéti kártyával. Ha elkészült, kövesse az alábbi lépéseket, hogy ezzel a befizetési móddal finanszírozzon egy számlát.

 • 1. lépés: Jelentkezzen be a lottó fiókba.
 • 2. lépés: Navigáljon a BANK / PÉNZTÁR szakaszhoz, és válassza a BETÉT lehetőséget.
 • 3. lépés: Válassza a Jetont preferált befizetési módként.
 • 4. lépés: Adja meg az összeget, és nyissa meg a Jeton számlát a tranzakció befejezéséhez.

Az összegnek azonnal meg kell jelennie az online lottón.

Befizetés a Jeton kártyával

 • Lépjen a BETÉT/PÉNZTÁR szakaszhoz, és válassza ki a Jeton kártyát befizetési módként
 • Adja meg az összeget, majd kattintson a FOLYTATÁS gombra
 • Adja meg az utalvány számát, a biztonsági kódot és a kártya lejárati dátumát
 • A tranzakció befejezéséhez kattintson a TELJESÍTÉS gombra.

Az összegnek néhány percen belül a lottószámlán kell lennie.

A Jeton Wallet több mint 70 fizetési módot és több mint 50 pénznemet támogat. A minimális befizetési limit 10 dollár, a maximális befizetési limit pedig 10 000 dollár. A limitek azonban lottóoldalonként változhatnak. A befizetés a webalkalmazáson vagy az iOS és Android rendszeren elérhető natív mobilalkalmazáson keresztül történhet.

Hogyan lehet pénzt kivenni a Jeton Wallet segítségével

A gyors befizetések mellett a Jeton Wallet is kínál gyors kivonások. De aztán a fordulat oldalról a másikra változik a lottóoldal ellenőrzése és a KYC folyamatok, és ami még fontosabb, a függőben lévő időszak alapján.

Hogyan lehet visszahúzódni Jetonba

A lottó kifizetések feldolgozhatók a lottóoldalról Jeton számlára. Ez addig tart, amíg a Jetont elfogadják pénzfelvételi lehetőségként, és a pénzeszközöket a befizetéshez használt számlára irányítják.

Kivonási folyamat

 1. Jelentkezzen be az oldal fiókjába, és kattintson a VISSZAVONÁS opcióra. Megjelenik az elérhető kifizetési lehetőségek listája.
 2. Válassza a Jetont preferált kivonási lehetőségként.
 3. A következő lépésben adja meg a kivenni kívánt összeget és a kívánt pénznemet.
 4. Végezze el a tranzakciót.

Az összegnek 12-24 órán belül meg kell érkeznie a legtöbb lottóoldalra, amíg az ellenőrzés és a KYC folyamat befejeződik.

A kifizetéseknek, akárcsak a betéteknek, vannak korlátai. Az üzemeltető határozza meg a minimális és a maximális kivonást. Lottóoldalonként változnak. Ami a Jetont illeti, a minimális kifizetési limit 250 USD, míg a maximális kifizetési limit 15 000 USD ellenőrzött számlák esetén.

A Jeton egyik nagyszerű tulajdonsága a mobilos pénzkivonás. A játékosok mobilon is felvehetnek pénzt, nem csak mobilböngészőn keresztül, hanem mobilalkalmazásokkal is Android és iOS eszközökre.

Biztonság és biztonság a Jetonnál

Ami a biztonságot illeti, minden Jeton platform magas szintű biztonságban van a legújabb katonai szintű titkosítással. A rendszer tokenizálást használ, amely az összes kulcsfontosságú kártyaadatot tokenizált számokra cserél, így a felhasználók egyetlen fontos információját sem fedik fel.

A titkosításon kívül a Jeton kéttényezős hitelesítéssel (2FA) is rendelkezik, amely további biztonsági réteget ad. A Jeton a fizetési kártyaiparnak (PCI) is kompatibilis.

Ami az adatvédelmet illeti, a Jeton Wallet nyílt adatvédelmi szabályzattal rendelkezik, amely meghatározza, hogy a vállalat milyen adatokat gyűjt, hogyan tárolja azokat, és ami fontos, hogyan használja fel azokat.

Jeton ügyfélszolgálati lehetőségek

A Jeton tisztában van azzal, hogy az ügyfél a király, ezért platformjai felhasználóbarátak. A regisztrációs folyamat meglehetősen egyszerű, és a navigáció is. Van egy részletes GYIK rész is, amely a legnépszerűbb kérdéseket és válaszokat tartalmazza.

Tudja meg, mit kérdeznek a Jeton ügyfelei, és megtudja a válaszokat. A Jeton használhatósága mellett a cég több csatornán is kínál ügyfélszolgálatot.

Az első az élő chat, amely éjjel-nappal elérhető. Ez egy nagyszerű funkció, amely kétféleképpen kínál segítséget a felhasználóknak. Először is létezik egy mesterséges intelligencia, amely javaslatokat ad a felhasználóknak az alapján, amit akarnak. Ha egyik lehetőség sem elegendő, vannak élő chat-ügynökök, akik mindig készek segíteni a felhasználóknak. A felhasználóknak be kell jelentkezniük ahhoz, hogy segítséget kapjanak egy élő csevegési ügynöktől.

Egy másik ötletes lehetőség az e-mail. A felhasználók e-mailben léphetnek kapcsolatba a Jeton Wallet csapatával. Az egyetlen probléma az, hogy a visszajelzés nem azonnali. Néhány órát vesz igénybe, mire választ kapunk.

A fenti ügyfélszolgálati csatornákon kívül a Jeton felhasználói a közösségi média csatornáin és a hivatalos Jeton blogon keresztül is tarthatják a kapcsolatot a márkával.

Becsomagolás

Valóban, Jeton az egyik a legjobb befizetési módok lottóoldalakon. Az online fizetési szolgáltató gyors és biztonságos pénzátutalást kínál, függetlenül attól, hogy a játékosok befizetnek vagy visszavonnak a lottóoldalakon.

About the author
Ádám Kovács
Ádám Kovács
About

Ádám, aki Szegeden született és Budapesten csiszolódott, a modern magyar online kaszinó rajongók úttörője. Ötvözi a hagyományos játékokat a digitális pezsgéssel, így hidat ver a magyar szerencsejáték múltja és jelene között.

Send email
More posts by Ádám Kovács