10 GiroPay lottóoldalak teljes listája 2024

A GiroPay egy német online banki alapú internetes fizetési mód. 2006 februárja óta működik. Az ügyfelek biztonságos online lottó kifizetéseket hajthatnak végre a bankszámlájukon keresztül történő közvetlen online átutalással, ezzel a fizetési móddal. A fizetési mód a legjelentősebb online fizetési szolgáltatók közé tartozik. Belföldi és nemzetközi pénzügyi tranzakciós szolgáltatásokat nyújt.

Több mint 1500 német bank vesz részt a programban, amely 17 millió online fizetési ügyfelet ér el. Ez a német bankpiac több mint 85%-át jelenti.
Az ügyfelek a GiroPay fizetését banktól függően a második igazolási móddal vagy PIN-kóddal erősítik meg.

10 GiroPay lottóoldalak teljes listája 2024
Ádám Kovács
WriterÁdám KovácsWriter
ResearcherAishwarya NairResearcher

A GiroPayről

Ez a fizetési mód az összes online tranzakció 10%-át teszi ki. Online lottóoldalon történő használatakor az ügyfelek a Giropay webhelyére irányítják át a fizetést, és azonnal értesítik a fizetés sikerességét vagy sikertelenségét. Továbbra is az egyik legnépszerűbb befizetési mód, amelyet az online lottójátékosok használnak Németországban és Ausztriában.

Biztonság és elfogadott országok

Mivel az ügyfélnek a banknál kell érvényesítenie a fizetést, a csalás vagy az el nem ismert fizetések veszélye korlátozott. Ennek eredményeként a fogadók nem kapnak visszaterhelést és nem távolítanak el pénzt online lottószámláikról viták miatt. Nevezetesen, a GiroPay használatával teljesített befizetéseket a teljesítést követő 180 napon belül vissza lehet küldeni.

Jelenleg Németország és Ausztria az egyetlen országok amelyek elfogadják a GiroPay-t. A társaság 2014-ben együttműködött az osztrák bankok által a határokon átnyúló fizetések lehetővé tételére használt EPS rendszerrel. Ha valakinek a bankja nem engedélyezi a GiroPay használatát pénzküldésre, használhat egy másik fizetési lehetőséget, amely a különböző lottóoldalakon elérhető az interneten.

Befizetés a GiroPay segítségével

Amikor a kiemelkedő online kaszinómárkák és az elérhető banki módszerek összevonásáról van szó, a GiroPay kaszinók növekvő iparágnak számítanak. Ez a befizetési mód szolgáltatója általában bankszámlához van kötve. A GiroPay online lottóoldal használatakor a felhasználóknak csak a bankjukkal és az online lottóval kell foglalkozniuk. A felhasználók megtehetik előlegez mobiltelefonjaik segítségével. Csak egy német banki folyószámlára van szükségük, amely hozzáférést biztosít az online banki szolgáltatáshoz.

Követendő lépések

A szolgáltatónál történő közvetlen befizetéshez a felhasználók a pénztárhoz mennek, akár a weboldalon, akár a telefonjukon található online lottó alkalmazáson keresztül. Ezután kiválasztják a "További fizetési módok" lehetőséget a "Befizetés" oldalon, hogy megtekintsék az összes elérhető alternatívát. Válassza a „GiroPay” lehetőséget a legördülő menüből, majd válasszon egyet a javasolt befizetési összegek közül, vagy írjon be egy egyéni összeget az „Egyéb” mezőbe.

Ezután beírják az első befizetés bónuszkódját, ha elérhető. Az átirányítást követően jelentkezzen be a GiroPay webhelyére, és a képernyőn megjelenő utasításokat követve fejezze be a befizetési folyamatot. A tranzakció érvényesítése után a pénzeszközök jóváírásra kerülnek a felhasználó számláján.

A lottóoldalak többsége nem számít fel díjat a befizetési mód használatáért. A szolgáltató tranzakciónkénti 0,08 USD-jén kívül azonban a felhasználó bankköltségei eltérőek lehetnek. Jelenleg a GiroPay maximális befizetése tranzakciónként 5000 USD. Ez a korlátozás alacsonyabb lehet attól függően, hogy a felhasználók melyik online lottóoldalt választják, mivel mindegyiknek megvan a maga paraméterkészlete.

Ha valakinek nagyobb befizetésre van szüksége, azt egyszerű lépésekkel megteheti. Csak több tranzakciót kell végrehajtaniuk 5000 dolláros lépésekben, amíg el nem érik a kívánt betéti összeget. A GiroPay minimális befizetési összege nincs meghatározva, de az online lottó üzemeltetője beállíthat egyet a felhasználók számára.

Hogyan lehet pénzt kivenni a GiroPay segítségével

Ez a technológia lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy pénzt vegyenek fel telefonjukról, amennyiben van németországi folyószámlájuk, amelyen online banki szolgáltatások érhetők el. A fizetési mód használatához a felhasználóknak először be kell állítaniuk az online banki szolgáltatást a bankjukkal.

Ezenkívül szükségük lehet egy eszközre a tranzakció engedélyezéséhez szükséges biztonsági kód létrehozásához. Egyes bankok az alkalmazásaikat használják a kód előállításához. Ha a felhasználók a GiroPay-en keresztül szeretnek pénzt kivenni, egyszerűen követik a képernyőn megjelenő utasításokat a tranzakció befejezéséhez. A kifizetési folyamat szinte megegyezik az ezzel a fizetési móddal történő befizetéssel.

Kivonulási lépések

Az első lépés az lesz, hogy a felhasználó megerősítse, hogy az a kaszinó, amelyből a nyereményét ki akarja venni, elfogadja a GiroPay-t. Ezután a visszavonási részhez mennek online lottóoldal. Ezután a GiroPay-t választják fizetési módként, és beírják a felvenni kívánt összeget.

A lottó kifizetésének befejezéséhez jelölje be a képernyőn megjelenő megerősítési jelölőnégyzetet, majd kattintson a küldés gombra. Az egyes kifizetések feldolgozási idejét és a levont díjakat többnyire a bank határozza meg.

A szolgáltatónak általában nincs napi pénzfelvételi limitje. Mivel a GiroPay bankszámlához van kötve, nincs korlátozás arra vonatkozóan, hogy hány tranzakciót hajthat végre vele. Azt azonban, hogy mennyi idő alatt jelenik meg a pénz a felhasználó számláján, az általa használt bank határozza meg.

Ez a fizetési mód minden egyes tranzakcióért díjat számít fel a fogyasztóknak, így alkalmatlan a korlátozott költségvetésű játékosok számára. Ez a kivonási mód bármikor alkalmazható. Egyes online lottó kaszinóknál azonban előfordulhatnak kifizetési korlátozások. Ebből kifolyólag a felhasználóknak konzultálniuk kell velük, mielőtt bármilyen kifizetést hajtanának végre.

Biztonság és biztonság a GiroPay-nél

A fizetési processzor jól ismert szigorú biztonsági intézkedéseiről. A fogadók garantáltan teljesen biztonságos online banki tranzakciókat hajtanak végre a GiroPay használatával. Minden tranzakciót és bizalmas információt a rendelkezésre álló legfejlettebb biztonsági módszerek védenek. Ez a fizetési lehetőség nemcsak az egyszerűség, hanem a biztonság szempontjából is egyedülálló.

A biztonságos átvitel érdekében a GiroPay mindig AES 256 bites titkosított kódokat használ a TLS 1.2 alatt. PIN és TAN kódok (két tényező) is használatosak a rendszerben. Ezek biztosítják, hogy a felhasználókat ne csalják meg, amellett, hogy maximális biztonságot nyújtanak az online banki szolgáltatások elérésekor. A számlatulajdonosok ingyenesen használhatják a fizetési lehetőséget, de a kereskedőknek a bankjukkal vagy brókerükkel kell egyeztetniük az esetleges további szolgáltatási díjakat. A brókerek átalánydíjat vagy a tranzakciók számának arányát számíthatják fel.

Mivel a felhasználóknak nem kell regisztrálniuk a befizetéshez, az összegek azonnal átkerülnek a bankszámlájukról az online lottószámlájukra. A kifizetéseket azonnal kezeljük, mert ez egy valós idejű fizetési lehetőség. A felhasználóknak azonban figyelniük kell, mert az online lottószámlán lévő pénzeszközök feldolgozásának ideje változó lehet, ezért érdemes időben ellenőrizni őket.

A GiroPay ügyfélszolgálati lehetőségei

A fizetési mód meglehetősen kényelmes, az ügyfélszolgálati csapat pedig rendkívül érzékeny. A felhasználók különféle módokon fordulhatnak az ügyfélszolgálathoz. Alternatív megközelítések alkalmazása esetén azonban jelentős eltérések mutatkoznak a különböző feladatok elvégzéséhez szükséges idő között. Az ügyfélszolgálat többnyire 8 és 22 óra között érhető el hétfőtől péntekig, hétvégén és ünnepnapokon pedig 10 és 18 óra között.

Vészhelyzetben a nap 24 órájában, a hét minden napján elérhetőek. Nyitvatartási időn kívül a támogatási hívások a készenléti szolgálat 24 órás segélyvonalára érkeznek, amely díjköteles. Mivel német cégről van szó, elsődleges nyelvük a német. A telefonos támogatás azonban számos más nyelven is elérhető.

A felhasználók úgy is kapcsolatba léphetnek a támogatási csapattal, hogy jegyet küldenek be a webhely Névjegy részében, amely az oldaluk alján található. A számlavezető bank további információkkal is szolgálhat a felhasználóknak. Az egyik a bank elérhetőségeit a közösségi oldalakon keresztül kapja meg.

Elérhetőség

About the author
Ádám Kovács
Ádám Kovács
About

Ádám, aki Szegeden született és Budapesten csiszolódott, a modern magyar online kaszinó rajongók úttörője. Ötvözi a hagyományos játékokat a digitális pezsgéssel, így hidat ver a magyar szerencsejáték múltja és jelene között.

Send email
More posts by Ádám Kovács