10 American Express lottóoldalak teljes listája 2024

A legtöbb játékos manapság inkább az online lottót részesíti előnyben a hagyományos lottó helyett, mivel világszerte jelentős számú jackpotnak teszi ki őket, mint például az EuroMillions, a US Powerball és a MegaMillions. Szerencsére a webalapú lottószelvényeket olyan kártyaszolgáltatásokkal lehet vásárolni, mint az American Express. AmEx néven is ismert, az American Express egy sikeres pénzügyi szervezet, amely hitelkártyákkal, utazási csekkekkel és terhelési kártyákkal foglalkozik.

1850-ben alapította New Yorkban John Warren Butterfield, William Fargo és Henry Wells. Az Egyesült Államokban népszerű, de több mint 160 másik országban és területen is elérhető. Az AmEx kártyák a legszélesebb körben használt bankkártyákká fejlődtek, amelyek az Egyesült Államok hitelkártya-üzletágának körülbelül 24%-át teszik ki.

10 American Express lottóoldalak teljes listája 2024
Ádám Kovács
WriterÁdám KovácsWriter
Fact CheckerSamuel OseiFact Checker

Hogyan lehet befizetni az American Express segítségével

Az American Express bank külön számlákat kínál a kártyákhoz és a megtakarításokhoz. A kettő összekapcsolható, így a felhasználó minden be- és kijelentkezés nélkül használhatja fel a megtakarítási számlájáról a hitelkártya adatain keresztül. Pénzt American Express kártyával befizetni egy online lottó oldalon olyan egyszerű, mint bármely hitelkártya használata.

A folyamat hasonló ahhoz, mintha árukat és szolgáltatásokat vásárolna egy e-kereskedelmi webhelyről népszerű fizetési módok mint a MasterCard vagy a Visa. A mobileszközöket előnyben részesítő online lottójátékosok nem találkoznak semmilyen problémával. Íme, hogyan kell csinálni.

 1. Jelentkezzen be az online lottóoldalra a regisztrált felhasználónévvel és jelszóval
 2. Lépjen a Saját fiókba, és kattintson a Pénztár/Kifizetések elemre
 3. Nyissa meg a Befizetés lapot, és válassza ki az American Expresst a befizetési módok legördülő listájából
 4. Adja hozzá az AmEx kártya számát
 5. Adja meg azt az országot, ahol a lottóoldal működik
 6. Adja meg a betét összegét
 7. Kövesse a képernyőn megjelenő utasításokat (kéttényezős ellenőrzés és OTP-kérések)
 8. Erősítse meg a fizetést, és várjon néhány másodpercet

Mindaddig, amíg elegendő pénz van az AmEx számlán, a befizetés azonnal átkerül a megfelelő online lottó számlára. A finanszírozott lottószámla valódi pénzes lottó jackpotban és egyéb játékokban vehet részt. Egyes lottóoldalak viszonylag alacsony befizetési limittel rendelkeznek, például 10 dollár. Az American Express hitelkártya-tulajdonosok szerencsések, mert a cég nem szab meg maximális átutalási limitet a kártyákra.

Azok az online lottójátékosok, akik szeretnek számos jegyet vásárolni vagy nagy téteket kötni, tetszőleges összeggel feltölthetik számlájukat. Ezenkívül az AmEx ellenzi, hogy a lottóoldalak tranzakciós díjat számítsanak fel, így minden American Express befizetés ingyenes.

Hogyan lehet kivenni az American Express segítségével

A befizetésekhez hasonlóan az American Express lottó kifizetése is egyszerű. A lottójátékosok kényelmesen, probléma nélkül készpénzt fizethetnek ki mobiltelefonon. A visszavonási folyamat a következőképpen zajlik:

 1. Látogassa meg a kifizetési oldalt az online lottó oldalon
 2. Az elérhető fizetési módok közül válassza az American Express lehetőséget
 3. Írja be a nyereményt a kifizetéshez
 4. Mivel az AmEx-et már befizetésre használták, nem kell kitölteni a kártya adatait
 5. Ellenőrizze az átutalást, és küldje el az adatokat a lottószolgáltató jóváhagyására

Az átutalás nem olyan azonnali, mint a befizetés, de viszonylag gyorsabb, mint a legtöbb hitelkártya-kivonás. Miután a lottóoldal jóváhagyta a kérést, körülbelül 72 órába telhet, amíg a pénz megérkezik a nyerteshez.

A használt kártyától függően az America Express a tranzakció összegének 2,5-3,5%-át számítja fel a kereskedőnek (jelen esetben a lottóoldalnak). De a cég nem számít fel díjat az ügyfélnek (lottójátékosnak). Ha a játékos bármilyen kifizetési díjat fizet, az a lottóoldal döntése, nem pedig az AmEx.

A játékos bankjától függően előfordulhat, hogy az AmEx nem áll rendelkezésre lottónyeremények kivonására. Feltétlenül konzultáljon a bankkal, mielőtt az American Express lottóoldalán online készpénzt fizetne ki.

Az AmEx kártyákat kínáló bankok és hitelszövetkezetek például az American Express Bank, a US Bank, a Navy Federal, az USAA, a Wells Fargo stb. Az AmEx kártyákat ritkán bocsátják ki harmadik felek, mivel az American Express egyszerre kártyahálózat és kártyakibocsátó is. . Ennek ellenére a cég partnerségben áll más hitelkártya-társaságokkal, így lehetséges AmEx kártya beszerzése más pénzintézetektől.

Biztonság és biztonság az American Expressnél

Az American Express közel két évszázada létezik, és nagy hírnévnek örvend az ügyfelek körében, ami azt jelenti, hogy megbízható szolgáltatás. Az AmEx-el végzett online lottótranzakciók a legbiztonságosabbak.

A vállalat szigorú biztonsági intézkedéseket követ, és megköveteli minden kereskedőtől, hogy kövessék a példát. A pénzeszközök soha nem vesznek el az átutalás során; így a felhasználók aligha tapasztalják, hogy pénzproblémákat vonnak le a kártyáikról, és nem jutnak el a lottóoldalra.

A online lottó honlap ijesztőnek tűnhet azon játékosok számára, akik óvakodnak az adatbiztonságtól az online interakció során. Az American Express azonban a csúcsminőségű biztonságba fektetett be, hogy biztosítsa, hogy a harmadik felektől érkező fenyegetéseket meghiúsítsák, mielőtt azok kárt okoznának. Fogyasztóvédelmi rendszerük biztosítja, hogy a kártyalopásból eredő, 50 dollárt meghaladó pénzbeli veszteségeket megtérítsék.

Az American Express titkosítási technológiát alkalmaz az online fiókok védelmére, amelyek védik a fogyasztók személyazonosításra alkalmas adatait. Az automatikus időtúllépés engedélyezve van a felhasználói fiókban, ha az 10 percig inaktív.

Ez azt jelenti, hogy illetéktelen felhasználók akkor sem férhetnek hozzá a fiókhoz, ha nyilvános számítógépet használnak, vagy felügyelet nélkül hagyják eszközüket. A bejelentkezési adatok, például a jelszó megváltoztatása esetén az AmEx megerősítő e-mailt küld, hogy megbizonyosodjon arról, hogy a kérés a jogosult felhasználótól érkezik.

Az American Express ügyfélszolgálati lehetőségei

Az American Expressnél a felhasználók elvárják, hogy válaszokat találjanak, és elvárásaik megfeleljenek:

 • Élő chat
 • Súgó keresőmotorja
 • Telefon
 • Posta

Ha online ügynökkel csevegnek, az ügyfeleknek felhasználói azonosítójukkal kell bejelentkezniük. Ez a funkció alkalmasabb sürgős ügyekre. Alternatív megoldásként az ügyfelek használhatják a Kapcsolat oldalon található telefonszámokat. Minden vonal meghatározott szolgáltatásokhoz, például kártyaalkalmazásokhoz és fizetésekhez készült. Egyes forródrótok meghatározott időpontokban működnek, míg mások éjjel-nappal elérhetők.

Azok az ügyfelek, akik részletes segítséget keresnek, és hajlandóak néhány napot várni, szabadon írhatnak levelet a megadott három cím valamelyikén. Érdemes megjegyezni, hogy az AmEx kártyák hátoldalán telefonszám található. A kártyabirtokosok bármikor tárcsázhatják ezeket a számokat.

Végül az American Express egy súgót kínál, amely a fő információs központ a gyakran ismételt kérdések megválaszolásához. Itt az ügyfelek hasznos útmutatásokat találnak a kártyacserével, a hitelképességgel, a fizetési vitákkal és a számlanyitásokkal kapcsolatban.

About the author
Ádám Kovács
Ádám Kovács
About

Ádám, aki Szegeden született és Budapesten csiszolódott, a modern magyar online kaszinó rajongók úttörője. Ötvözi a hagyományos játékokat a digitális pezsgéssel, így hidat ver a magyar szerencsejáték múltja és jelene között.

Send email
More posts by Ádám Kovács