Fastpay

A FastPay egy online fizet√©si platform, amely lehetŇĎv√© teszi a felhaszn√°l√≥k sz√°m√°ra a keresked√©st, fizet√©st √©s p√©nz fogad√°s√°t. Ez az egyik leggyorsabb √©s legk√©nyelmesebb fizet√©si m√≥d, amelyet a kurdiszt√°ni sz√©khelyŇĪ Next-Generation Communications Company ind√≠tott el 2017-ben. Ez a fizet√©si m√≥d olyan r√©gi√≥kra is kiterjed, mint a K√∂zel-Kelet √©s az arab nemzetek. Ez a vezetŇĎ mobilt√°rca, amelyet az iraki szerencsej√°t√©k-oldalakon t√∂rt√©nŇĎ befizet√©sre haszn√°lnak.

A FastPay-t fizikai √©s online √°ruh√°zakban t√∂rt√©nŇĎ v√°s√°rl√°sra √©s p√©nz√°tutal√°sra, valamint lott√≥szelv√©nyek v√°s√°rl√°s√°ra haszn√°lj√°k. K√ľl√∂nf√©le elŇĎnyeinek k√∂sz√∂nhetŇĎen ez a mobilt√°rca sz√©les k√∂rben ismertt√© v√°lt az iraki lott√≥j√°t√©kosok k√∂r√©ben. Az egyetlen h√°tr√°nya, hogy a FastPay jelenleg csak az iraki fogad√≥kra korl√°toz√≥dik. Ennek fŇĎ oka az, hogy a regisztr√°ci√≥s folyamat megk√∂veteli, hogy a felhaszn√°l√≥ rendelkezzen iraki mobiltelefonsz√°mmal.

Flag

Legjobb kaszinók

hu Country FlagCheckmark

1xBet

hu Country FlagCheckmark

18+ | FelelŇĎss√©gteljes j√°t√©k | gamblingtherapy.org | √ĀSZF √©rv√©nyesek

Mutasson kevesebbetMutasson többet
Szerezze meg bónuszát!
 • Epic Sportbook
 • √ČlŇĎ chat 24/7
Mutasson kevesebbet
Mutasson többet
 • Epic Sportbook
 • √ČlŇĎ chat 24/7

Ha k√©nyelmes online lott√≥j√°t√©kokat szeretne tal√°lni, 1xBet az a hely, ahov√° el kell mennie! 1xBet egy j√≥l bev√°lt Lott√≥ amelyet m√©g 2011 -ben alap√≠tottak. Az√≥ta pozit√≠v h√≠rn√©vre tett szert, mivel megb√≠zhat√≥ √©s megb√≠zhat√≥, j√°t√©kok sz√©les v√°laszt√©k√°t, fizet√©si lehetŇĎs√©gek sz√©les sk√°l√°j√°t √©s bar√°ts√°gos √ľgyf√©lszolg√°lati csapat√°t k√≠n√°lja. Ezen a weboldalon mindent megtal√°l, amire sz√ľks√©ge van egy nagyszerŇĪ online lott√≥j√°t√©k √©lm√©nyhez.

Hogyan lehet befizetni a Fastpay segítségével

Hogyan lehet befizetni a Fastpay segítségével

Irakon k√≠v√ľli haszn√°lata ez√©rt kih√≠v√°st jelent. A c√©g azonban azon dolgozik, hogy megold√°st tal√°ljon a szerencsej√°t√©kok glob√°lis piac√°ra val√≥ jelentŇĎs bel√©p√©sre. A fogad√≥k √°ltal√°ban DenizBank ATM-eken, hitelk√°rty√°kon vagy banki √°tutal√°ssal t√∂ltenek be k√©szp√©nzt FastPay p√©nzt√°rc√°jukba. A DenizBank a FastPay ATM fizet√©sek vezetŇĎ szolg√°ltat√≥ja, b√°r a nem banki √ľgyfelek is ig√©nybe vehetik a szolg√°ltat√°st a mobilalkalmaz√°son kereszt√ľl.

Jelenleg nagyon kev√©s oldal fogad el FastPay befizet√©st, de a j√∂vŇĎben val√≥sz√≠nŇĪleg t√∂bb FastPay-t haszn√°l√≥ online lott√≥ platform fog megjelenni, ahogy az online szerencsej√°t√©k-ipar fejlŇĎdik. A fogad√≥knak elŇĎsz√∂r meg kell gyŇĎzŇĎdni√ľk arr√≥l, hogy kedvenc lott√≥oldaluk elfogadja-e a FastPay-t, mielŇĎtt elkezden√© a fizet√©st.

Ennek megerŇĎs√≠t√©se √©rdek√©ben a j√°t√©kosoknak besz√©lni√ľk kell egy √ľgyf√©lszolg√°lati √ľgyn√∂kkel. A befizet√©s elŇĎtt a online lott√≥oldal amely elfogadja a FastPay-t, a felhaszn√°l√≥knak le kell t√∂lteni√ľk a FastPay alkalmaz√°st, √©s regisztr√°lniuk kell egy ingyenes fi√≥kot. Ezut√°n meg kell gyŇĎzŇĎdni√ľk arr√≥l, hogy a sz√°ml√°n elegendŇĎ p√©nzeszk√∂z √°ll rendelkez√©sre a bet√©t fedez√©s√©re.

A FastPay rendk√≠v√ľl rugalmas fizet√©si m√≥d, √©s ezt felhaszn√°l√≥i tan√ļs√≠tj√°k is. Banksz√°ml√°hoz k√∂thetŇĎ, k√ľl√∂n√∂sen azok sz√°m√°ra, akik a DenizBank tagjai. Ez a fizet√©si lehetŇĎs√©g egy t√∂r√∂k DenizBank le√°nyv√°llalata Isztambulban. A banksz√°mla hitelk√°rty√°val vagy banki √°tutal√°s ‚Äěp√©nzk√ľld√©se‚ÄĚ szakasz√°val kapcsol√≥dik a FastPay-hez.

Hogyan lehet befizetni a Fastpay segítségével
A befizetési folyamat

A befizetési folyamat

Az ezzel a m√≥dszerrel t√∂rt√©nŇĎ befizet√©s elj√°r√°sa nem k√ľl√∂nb√∂zik a t√∂bbi e-p√©nzt√°rc√°t√≥l let√©ti m√≥dszerek a piacon.

 1. A játékos felhasználónévvel és jelszóval jelentkezik be egy FastPay lottóoldalra
 2. A banki vagy p√©nzt√°ros r√©szre l√©pnek, √©s a FastPay-t v√°lasztj√°k befizet√©si lehetŇĎs√©gk√©nt
 3. A k√∂vetkezŇĎ l√©p√©s a FastPay sz√°mla adatainak (mobilsz√°m √©s jelsz√≥) megad√°sa
 4. A fogadó ezután megadja a betét összegét
 5. K√∂vetni√ľk kell a webhely utas√≠t√°sait, √©s meg kell erŇĎs√≠teni√ľk a let√©tet

A FastPay m√°sik elŇĎnye, hogy lehetŇĎv√© teszi a nem banktagok sz√°m√°ra a mobilalkalmaz√°son kereszt√ľl t√∂rt√©nŇĎ befizet√©st. Az alkalmaz√°s Android √©s iOS felhaszn√°l√≥k sz√°m√°ra is el√©rhetŇĎ. Ezenk√≠v√ľl ennek a m√≥dszernek nincsenek bet√©ti korl√°tai.

A fogad√≥k az online lott√≥oldalaik √°ltal megengedett maxim√°lis limitig fizethetnek be. A lott√≥oldalakon gyakran vannak rugalmas befizet√©si limitek, p√©ld√°ul 10 doll√°rt√≥l az alkalmi j√°t√©kosok sz√°m√°ra √©s ak√°r 5000 doll√°rig terjedŇĎ √∂sszegŇĪ befizet√©si limiteket a high rollerekn√©l. Az √ľgyfelek olyan szerencs√©sek, hogy FastPay sz√°ml√°jukon kereszt√ľl √°ll√≠thatj√°k be a napi befizet√©si limiteket, ezzel is felelŇĎsen j√°tszhatnak.

A befizetési folyamat
Hogyan lehet pénzt kivenni a FastPay segítségével

Hogyan lehet pénzt kivenni a FastPay segítségével

A z√∂kkenŇĎmentes nyerem√©nyfelv√©tel √©rdek√©ben a FastPay-t haszn√°l√≥ online lott√≥oldal k√ľl√∂nf√©le felt√©teleket t√°maszt. A lott√≥oldalak t√∂bbs√©ge rendelkezik minim√°lis √©s maxim√°lis kifizet√©si k√ľsz√∂b√©rt√©kkel.

Korl√°tozz√°k azt is, hogy h√°ny jutalmat kaphat egy nap vagy egy h√©t alatt. J√≥ p√©lda erre egy lott√≥oldal, amely hetente n√©gyszer legal√°bb 50 √©s legfeljebb 10 000 doll√°r kifizet√©st tesz lehetŇĎv√©. A kifizet√©s k√©r√©s√©hez a j√°t√©kos sz√°ml√°j√°nak legal√°bb 50 doll√°rt kell nyernie.

A mobiltelefonok praktikusak Android √©s iOS rendszeren t√∂rt√©nŇĎ kifizet√©skor. √Črdemes megjegyezni, hogy a j√°t√©kosok csak a befizet√©skor haszn√°lt fizet√©si m√≥ddal tudj√°k kiv√°ltani nyerem√©ny√ľket. P√©ld√°ul, ha egy √ľgyf√©l m√°s m√≥dszert haszn√°l a befizet√©shez, nem haszn√°lhatja a FastPay-t a kifizet√©shez.

Hogyan lehet pénzt kivenni a FastPay segítségével
A visszavon√°si folyamat

A visszavon√°si folyamat

Az el√°ll√°si feldolgoz√°si idŇĎszak online lott√≥oldalonk√©nt v√°ltozik. Fontos megjegyezni, hogy minden lott√≥oldalnak egyedi elj√°r√°sa van a kifizet√©sek kezel√©s√©re. Az alapvetŇĎ l√©p√©sek azonban szinte minden online lott√≥oldal eset√©ben azonosak. Az alapfolyamat a k√∂vetkezŇĎ.

 1. Miután bejelentkezett a lottóoldalra, ahol regisztrálva van, a felhasználó a pénztáros oldalra lép
 2. A felhasználó kiválasztja a fizetési módot, és ebben az esetben a FastPay-t, és kéri a kifizetést
 3. Az √ľgyf√©l ezut√°n be√≠rja a FastPay-fi√≥kj√°hoz kapcsol√≥d√≥ mobiltelefonsz√°mot
 4. Ezután kitöltik a kivenni kívánt összeget
 5. A lottóoldalnak igazolnia kell, hogy a bemutatott információ a számla törvényes tulajdonosához tartozik
 6. Az átvitel azonnal megtörténik, miután a weboldal igazolta a játékos személyazonosságát

A legn√©pszerŇĪbb FastPay lott√≥oldalak ingyenes lott√≥ kifizet√©seket biztos√≠tanak. Ha azonban egy fogad√≥ a megengedett maxim√°lis √∂sszegn√©l t√∂bbet akar kivenni, akkor elŇĎfordulhat, hogy k√ľl√∂n d√≠jat kell fizetnie.

A visszavon√°si folyamat
Biztonság és biztonság a FastPay-nél

Biztonság és biztonság a FastPay-nél

A biztons√°got minden esetben figyelembe kell venni, amikor az √ľgyfelek p√©nzeszk√∂zeirŇĎl √©s bizalmas adatair√≥l van sz√≥. Biztos√≠tani kell az √ľgyfeleket arr√≥l, hogy p√©nzeszk√∂zeik nem ker√ľlnek vesz√©lybe, vagy szem√©lyes adatai nem sziv√°rognak ki. A FastPay p√©nzt√°rca szerint a legszigor√ļbb biztons√°gi int√©zked√©seket, titkos√≠t√°sokat √©s adatv√©delmi m√≥dszereket alkalmazza.

A HTTPS protokoll (SSL titkos√≠t√°s) r√©v√©n minden FastPay webes platform √©s mobilalkalmaz√°s biztons√°gos. A p√©nzt√°rca (PA-DSS) tan√ļs√≠tv√°nnyal is rendelkezik, amely megerŇĎs√≠ti a felhaszn√°l√≥i adatok √©s a tranzakci√≥s inform√°ci√≥k biztons√°g√°t. Az adatsziv√°rg√°s elker√ľl√©se √©rdek√©ben a weboldal tŇĪzfalat haszn√°l, amikor p√©nz√ľgyi tranzakci√≥ra ker√ľl sor. A tŇĪzfalakon ritk√°n hackerek vagy b√°rmely m√°s rosszindulat√ļ felhaszn√°l√≥, aki csal√°st akar elk√∂vetni, behatolni.

ErŇĎs jelsz√≥t, ujjlenyomatot √©s arclenyomatot haszn√°lnak a FastPay-fi√≥kok v√©delm√©re. Az ilyen adatokat a regisztr√°ci√≥ sor√°n gyŇĪjtj√ľk az √ľgyf√©ltŇĎl. A biometrikus √∂sszetevŇĎk egyed√ľl√°ll√≥ak a felhaszn√°l√≥k k√∂r√©ben, √©s a csal√≥k nem tudj√°k meghamis√≠tani ŇĎket, k√ľl√∂n√∂sen az ujjlenyomatot √©s az arclenyomatot.

A csal√≥k hamis telefonsz√°mokat √©s e-maileket is haszn√°lhatnak, ha azt √°ll√≠tj√°k, hogy FastPay-kereskedŇĎk. Az √ľgyfeleknek tudniuk kell, hogy a FastPay n√©vjegyei megjelennek a hivatalos webhely√ľk√∂n. Amikor egy m√°sik e-mail vagy telefonsz√°m √©ri el az √ľgyfeleket, a FastPay figyelmezteti, hogy az ilyen pr√≥b√°lkoz√°sokat figyelmen k√≠v√ľl kell hagyni, √©s azonnal jelenteni kell.

Biztonság és biztonság a FastPay-nél
Fastpay √ľgyf√©lszolg√°lati lehetŇĎs√©gek

Fastpay √ľgyf√©lszolg√°lati lehetŇĎs√©gek

Az √ľgyfelek k√©pviselŇĎi a c√©g arca, ez√©rt kommunik√°ci√≥juknak nagyon hat√©konynak kell lennie. Az √ľgyfelek mindig a legjobb megold√°st keresik a felmer√ľlŇĎ kih√≠v√°sokra.

Szerencs√©re a FastPay √ľgyf√©lszolg√°lati szakemberei az √ľgyf√©l k√∂znyelv√©t haszn√°lj√°k a szakkifejez√©sek egyszerŇĪs√≠t√©s√©re. A nap 24 √≥r√°j√°ban el√©rhetŇĎs√©get biztos√≠tanak megb√≠zhat√≥ seg√≠ts√©g√ľkh√∂z. A k√∂vetkezŇĎ m√≥dokon l√©phet kapcsolatba a t√°mogat√≥ szem√©lyzettel:

 • Helyi telefonsz√°m (0662310000)
 • E-mail (info@fast-pay.cash)
 • Kapcsolatfelv√©teli ŇĪrlap

A fizet√©si szolg√°ltat√≥nak hangs√ļlyoznia kell a kiv√°l√≥ √ľgyf√©lszolg√°latot. Ennek ellen√©re a FastPay udvarias √ľgyf√©lszolg√°lati k√©pviselŇĎivel rendelkezik. A kifog√°stalan √ľgyf√©lszolg√°latnak k√∂sz√∂nhetŇĎen a c√©g a hŇĪs√©ges √ľgyfelek megtart√°s√°val tudott n√∂vekedni. Az √ľgyf√©lszolg√°lat mag√°ban foglalja a GYIK r√©szt is, amely a gyakran ism√©telt k√©rd√©sekre adott √°ltal√°nos v√°laszokat tartalmazza.

Az √ľgyfeleket arra biztatjuk, hogy m√©g a t√°mogat√≥ szem√©lyzet felh√≠v√°sa elŇĎtt olvass√°k el a GYIK r√©szt a kisebb probl√©m√°k megold√°s√°ra vonatkoz√≥ utas√≠t√°sok√©rt. Alternat√≠v megold√°sk√©nt a felhaszn√°l√≥k kit√∂lthetnek egy kapcsolatfelv√©teli ŇĪrlapot nev√ľkkel √©s e-mail c√≠m√ľkkel. √ćgy az √ľgyf√©lszolg√°lati √ľgyn√∂k√∂k k√∂nnyen megoldhatj√°k a fizet√©ssel kapcsolatos probl√©m√°kat √©s egy√©b technikai probl√©m√°kat.

Fastpay √ľgyf√©lszolg√°lati lehetŇĎs√©gek