UK Lotto Results lottó eredmények május 2024

Az Egyesült Királyság fő lottósorsolására szerda és szombat este kerül sor. Számozott golyókat húznak ki egy gépből, hogy létrehozzák a nyerőszámokat a sorsolásból. Hat főszámot és egy bónuszlabda számot húznak ki. A fő jackpot nyertesének csak a hat fő számmal kell rendelkeznie. Ha ötösük van, akkor is meglehetősen magas nyereményt nyerhetnek, ha a bónuszlabda számát választották a fősorsolás egyik száma helyett.

A legjobb hely a nyerőszámok ellenőrzésére a National Lottery weboldalán található. Ez a sorsolást követő néhány órán belül közzéteszi az eredményeket. A sorsolást korábban az egyik fő tévécsatorna közvetítette, és bár még mindig látható a tévében, most a Nemzeti Lottó saját YouTube-csatornáján közvetíti. A játékosok feliratkozhatnak a csatornára, hogy értesítést kapjanak a sorsolásokról.

Ádám Kovács
WriterÁdám KovácsWriter
ResearcherPriya PatelResearcher
About the author
Ádám Kovács
Ádám Kovács
About

Ádám, aki Szegeden született és Budapesten csiszolódott, a modern magyar online kaszinó rajongók úttörője. Ötvözi a hagyományos játékokat a digitális pezsgéssel, így hidat ver a magyar szerencsejáték múltja és jelene között.

Send email
More posts by Ádám Kovács