Super Lotto Results lottó eredmények november 2022

A Super Lotto a legnépszerűbb játék, amelyet Ukrajnában játszanak, és a játékosok számára nyitva áll szerte a világon. Az ukrajnai játékosok a POS terminálokon, az UNL hivatalos weboldalán, az alkalmazáson keresztül vagy SMS-ben vásárolhatnak jegyeket. Az Ukrajnán kívüli játékosok harmadik féltől származó online ügynökökön keresztül élvezhetik ezt a lottót.

Hetente kétszer sorsolják ki, és csak 15 UAH (0,50 €) kerül bejegyzésenként. A jackpot minimum 3 millió UAH, de a korlátlan rollover miatt akár a 33 millió UAH-t is elérheti.

A játékosok 6 számot választanak ki egy 1-52-es készletből, amelyek mind a 6 számmal megegyeznek, hogy megnyerjék a jackpotot. A Szuperlottót élőben sorsolják ki a Kijevi TV-n, az online játékosok pedig automatikusan értesítést kapnak minden nyereményről. A játékosoknak 6 hónap áll rendelkezésükre a követelés benyújtására, és a 25 000 UAH feletti nyereményért az UNL főhadiszállására kell menniük.

Még a külföldi játékosoknak is utazniuk kell, hogy átvegyék ezt az egyösszegű kifizetést. A nyereményeket 19,5%-kal adóztatják, a tengerentúli játékosok további adóztatásával.

2022-12-03

07
17
18
22
37
40