Sportka Sazka Results lottó eredmények május 2024

A Sportka a csehországi Sazka cég által szervezett lottó, amelyet heti 3 alkalommal sorsolnak ki szerdán, pénteken és vasárnap. Csak a Cseh Köztársaság lakosai számára érhető el, és megvásárolható a POS-ben vagy online. Minden játék ára 20 CZK, jegyenként 10 játékot lehet kitölteni.

Egy átlagos jackpot 15 millió CZK körül van, de lehet sokkal több is, mivel a jackpot korlátlan számú alkalommal megfordulhat.

A játékosok 6 számot választanak ki a 49-ből, amelyek egyezés esetén megnyerik a főnyereményt. Ha azonban egy játékosnak teljes jeggyel rendelkezik (mind a 10 lejátszott játék), akkor esélye van megnyerni a körülbelül 136 millió CZK szuper jackpotot. Az eredmények megtekinthetők a CT1 TV csatornán, a hivatalos Sazka honlapján, vagy személyesen a Studio Pokrokban élő sorsoláson.

A nyeremények a nyeremény összegétől és a jegy vásárlási helyétől függően a POS-ban, online vagy a Sazka Központban vehetők át.

Ádám Kovács
WriterÁdám KovácsWriter
ResearcherPriya PatelResearcher
About the author
Ádám Kovács
Ádám Kovács
About

Ádám, aki Szegeden született és Budapesten csiszolódott, a modern magyar online kaszinó rajongók úttörője. Ötvözi a hagyományos játékokat a digitális pezsgéssel, így hidat ver a magyar szerencsejáték múltja és jelene között.

Send email
More posts by Ádám Kovács