Pick 3 Lottery Results lottó eredmények április 2024

A Pick 3 egy népszerű állami lottójáték, amelyet Belgiumban játszanak. Kisorsolják a hét minden napján 20 órakor UTC. A belépés 1 euróba kerül, és Belgiumon belüli és kívüli játékosok POS-ban vagy online játszhatnak. A játékosok egyszerűen kiválasztanak hármat a nullától kilencig terjedő számok közül, és kiválasztják a játszani kívánt játéklehetőséget. Az 500 eurós főnyereményt azért fizetik ki, ha mindhárom számjegy helyesen illeszkedik a kisorsolás sorrendjében.

A sorsolást élőben közvetíti a TV, vagy a játékosok egy online oldalon tekinthetik meg az eredményeket. A jeggyel rendelkező játékosok beszkennelhetik jegyeiket egy POS-ban, hogy megnézzék, nyertek-e. A játékosoknak alá kell írniuk a jegyük hátulját, hogy elkerüljék, hogy valaki más írja alá, és saját maga igényelje a nyereményt. A nyereményeket a sorsolástól számított 20 héten belül kell átvenni. A nyereményeket csak egyösszegben fizetik ki, és adómentesek.

Ádám Kovács
WriterÁdám KovácsWriter
ResearcherPriya PatelResearcher
About the author
Ádám Kovács
Ádám Kovács
About

Ádám, aki Szegeden született és Budapesten csiszolódott, a modern magyar online kaszinó rajongók úttörője. Ötvözi a hagyományos játékokat a digitális pezsgéssel, így hidat ver a magyar szerencsejáték múltja és jelene között.

Send email
More posts by Ádám Kovács