On Numara Results lottó eredmények május 2024

Az On Numara az egyik legnépszerűbb lottó Törökországban, és a játékosok minden hétfőn és pénteken sorsolásokra vásárolhatnak jegyeket. A sorsolás este 20 órakor lesz, ez megtekinthető online. Az eredményeket azonban szinte azonnal közzéteszik több különböző weboldalon.

A sorsolás 1-től 80-ig terjedő számokat tartalmaz, és a játékosnak 22-t kell választania ezek közül. A jackpot megnyeréséhez a játékosnak meg kell felelnie az összes számnak. A fő jackpot megnyerésének esélye hihetetlenül magas, különösen, ha összehasonlítjuk más országok lottóival.

Azoknak, akik úgy vélik, hogy nyertek egy nyereményt, vagy a kereskedőnél kell igényelniük, ha kisebb nyereményről van szó, vagy az üzemeltetőn keresztül, ha megnyerték a fő jackpot díjat. A nagyobb nyeremények kifizetése rövid ideig tarthat.

Ádám Kovács
WriterÁdám KovácsWriter
ResearcherPriya PatelResearcher
About the author
Ádám Kovács
Ádám Kovács
About

Ádám, aki Szegeden született és Budapesten csiszolódott, a modern magyar online kaszinó rajongók úttörője. Ötvözi a hagyományos játékokat a digitális pezsgéssel, így hidat ver a magyar szerencsejáték múltja és jelene között.

Send email
More posts by Ádám Kovács