Mark Six Lottery Results lottó eredmények április 2024

A Mark Six Lottery a legnépszerűbb lottójáték Hongkongban. A sorsolás hetente háromszor, kedden, csütörtökön és szombaton zajlik, és belépőnként 10 HKD-ba kerül. A hongkongi játékosok a Hong Kong Jockey Club (HKJC) hivatalos fogadási fiókjában játszhatnak online vagy telefonon.

A játékosok a világ többi részén játszhatnak online. A minimális főnyeremény 8 millió HKD, de akár 100 millió HKD is lehet a korlátlan újraforgatások miatt.

A játékosok kiválasztanak 6 számot a 49-es alapból, és mind a 6 számot el kell találniuk, hogy megnyerjék a jackpotot. A sorsolást élőben mutatja az ATV csatorna helyi idő szerint 21.30-kor. Az eredmények a mobilalkalmazásban vagy a webhelyeken is megtekinthetők. A nyereményeket a sorsolás után 60 nappal kell igényelni, és adómentes átalányösszegként kell kifizetni.

A nyeremények átvehetők a HKJC fiókjaiban, a HKJC központi irodájában vagy online, attól függően, hogy a jegyet hol vásárolták.

Ádám Kovács
WriterÁdám KovácsWriter
ResearcherPriya PatelResearcher
About the author
Ádám Kovács
Ádám Kovács
About

Ádám, aki Szegeden született és Budapesten csiszolódott, a modern magyar online kaszinó rajongók úttörője. Ötvözi a hagyományos játékokat a digitális pezsgéssel, így hidat ver a magyar szerencsejáték múltja és jelene között.

Send email
More posts by Ádám Kovács