Lotto India Results lottó eredmények november 2022

A Lotto India egy exkluzív online lottó, amely Indiában és világszerte elérhető a játékosok számára. Játszható a hivatalos weboldalon, a lotto-india.com-on, a mobilalkalmazáson vagy harmadik fél lottóügynökén keresztül. A sorsolás hetente kétszer zajlik kedden és pénteken, és nevezésenként 40 ₹ba kerül.

12 nyereményszint áll rendelkezésre, amelyekben a jackpot 40 millió ₹ (körülbelül 500 000 USD) fix, és nincs átgörgetés. Alkalmanként Bumper Draw-t rendeznek, ahol a jackpot eléri a 400 millió ₹ (körülbelül 5 millió dollárt).

A játékhoz a játékosok kiválasztanak hat számot egytől 50-ig és egy Joker-labdát egytől ötig, amelyek mind a hét számmal megegyeznek, hogy megnyerjék a jackpotot. Mivel ez egy online játék, minden nyertes automatikusan jóváírja a nyereményeket. A játékosok azonban ellenőrizhetik a számukat a lotto-india.com oldalon, hogy megtudják, nyertek-e.

A hivatalos oldalon lévő játékosokat telefonon értesítjük a jackpot nyereményéről. A jackpot nyereményeket átalányösszegként fizetik ki közvetlenül a játékos bankszámlájára az ellenőrzést követő négy héten belül.

2022-12-02

02
14
16
30
39
47
03