Lotto 6/45 Results lottó eredmények május 2024

A Croatia Loto 6/45 jelenleg csak Horvátországban játszható. Kéthetente sorsolják helyi idő szerint este 8 órakor csütörtökön és vasárnap. Online játszható a hivatalos Hrvatska Lutrija oldalon, vagy bármely hivatalos horvát lottókereskedőnél.

A 2 HRK (0,26 USD) összegért a játékosok 6 számot választanak 1-45 között, hogy esélyük legyen 5 nyereményszinten nyerni. Nincs minimális jackpot, amely a jegyeladások számától függ, és korlátlan számú alkalommal gurulhat.

A sorsolás során 6 golyó kerül kiválasztásra, majd 1 bónuszlabda. A jackpot akkor nyerhető, ha mind a 6 normál szám megegyezik. A nyerteseknek 60 napjuk van, hogy igényt nyújtsanak be egy POS-ban vagy a Hrvatska Lutrija fő zágrábi irodájában. A sorsolást élőben láthatják a horvát tévécsatornán, a HTV 1-en vagy YouTube-csatornájukon. A játékosok a sorsolás eredményeit a hivatalos weboldalon vagy egy lottókereskedőnél is ellenőrizhetik.

Ádám Kovács
WriterÁdám KovácsWriter
ResearcherPriya PatelResearcher
About the author
Ádám Kovács
Ádám Kovács
About

Ádám, aki Szegeden született és Budapesten csiszolódott, a modern magyar online kaszinó rajongók úttörője. Ötvözi a hagyományos játékokat a digitális pezsgéssel, így hidat ver a magyar szerencsejáték múltja és jelene között.

Send email
More posts by Ádám Kovács