Lotto 1 Results lottó eredmények május 2024

Az 1. lottó egy lottójáték Svédországban, és nemzeti szinten játsszák. A sorsolást hetente kétszer tartják. Az első sorsolás minden szerdán 18.20-kor, a második pedig minden szombaton 20.00-kor történik. Minden lottónak két sorsolása van: az 1. lottó és a 2. lottó. A játékosok választhatnak, hogy csak az 1. lottóba neveznek, vagy kis felár ellenében a 2. lottóba is nevezhetnek.

A játékosok hét számot választanak egy és 35 között, de választhatnak akár 12-t is, hogy növeljék a nyeremény esélyét. Svédországban a lottónyeremények nem adókötelesek, de azok játszhatnak, akik más országban laknak, és esetleg adót kell fizetniük hazájukban.

A sorsolás részletei megtekinthetők a TV-ben, és a sorsolás után az interneten is megjelennek. A kisebb nyeremények online vagy kereskedőn keresztül igényelhetők, míg a nagyobb nyereményeket az üzemeltetőtől kell igényelni.

Ádám Kovács
WriterÁdám KovácsWriter
ResearcherPriya PatelResearcher
About the author
Ádám Kovács
Ádám Kovács
About

Ádám, aki Szegeden született és Budapesten csiszolódott, a modern magyar online kaszinó rajongók úttörője. Ötvözi a hagyományos játékokat a digitális pezsgéssel, így hidat ver a magyar szerencsejáték múltja és jelene között.

Send email
More posts by Ádám Kovács