Keno Results lottó eredmények május 2024

A Keno egy napi játék, két döntetlennel, délben és este, a hét minden napján. Csak akkor játszható, ha a játékos Franciaországban tartózkodik. A játékosok 2 és 10 szám közül választhatnak 70 között. A tét összege 1 és 10 euró között változik, és kívánság szerint szorzó is választható. A játékosok megvásárolhatják jegyeiket lottó kiskereskedőknél, a hivatalos weboldalon vagy egy mobilalkalmazáson keresztül.

A sorsolás során 70 szám közül 20 golyót választanak ki. Bár a játékosok 2 és 10 között tetszőleges számú számra fogadhatnak, csak a 10/10 vagy 9/9 helyes számjegy nyeri meg a főnyereményt. Ezeket a jackpotokat átalányösszegként vagy járadékként is ki lehet fizetni.

A nyereményeket a sorsolástól számított 60 napon belül kell átvenni. A sorsolás élőben követhető a YouTube-on, illetve az eredményeket a hivatalos weboldalon, a Francaise des Jeux-n lehet ellenőrizni.

Ádám Kovács
WriterÁdám KovácsWriter
ResearcherPriya PatelResearcher
About the author
Ádám Kovács
Ádám Kovács
About

Ádám, aki Szegeden született és Budapesten csiszolódott, a modern magyar online kaszinó rajongók úttörője. Ötvözi a hagyományos játékokat a digitális pezsgéssel, így hidat ver a magyar szerencsejáték múltja és jelene között.

Send email
More posts by Ádám Kovács