Finland Lotto Results lottó eredmények július 2024

A Finland Lotto 7/40, más néven Veikkaus Lotto, egy heti egyszeri lottósorsolás, amelyet szombatonként tartanak Helsinkiben. Ez a legnagyobb lottó, amelyet a finn lakosság és más játékosok körülbelül 70%-a játszik világszerte.

A finn játékosok belépőnként 1 euróért vásárolhatják meg jegyeiket egy POS-ban vagy a hivatalos Veikkaus weboldalon. A Finnországon kívüli játékosok harmadik felek webhelyein játszhatnak. Minimális jackpotja 700 000 euró, de gyakran meghaladja az 1 millió eurót, a rekord pedig 14,1 millió euró.

A játékosok 7 számot választanak ki a 40-ből, és választhatnak egy plusz számot, amely az összes nem jackpot nyereményt megszorozza 5-tel, így 0,50 € pluszért.

A sorsolás élőben követhető az MTV3 csatornán, az eredményeket pedig a Veikkaus weboldalán vagy egy külső oldalon ellenőrizhetik a nem finn játékosok. A játékosoknak mind a 7 számot el kell találniuk a jackpot megnyeréséhez. A nyeremények adómentesen, átalányösszegként kerülnek kifizetésre, és a sorsolást követő 1 éven belül igényelhetők.

Ádám Kovács
WriterÁdám KovácsWriter
About the author
Ádám Kovács
Ádám Kovács
Ról ről

Ádám, aki Szegeden született és Budapesten csiszolódott, a modern magyar online kaszinó rajongók úttörője. Ötvözi a hagyományos játékokat a digitális pezsgéssel, így hidat ver a magyar szerencsejáték múltja és jelene között.

Send email
More posts by Ádám Kovács