Extra 5 Lottery Results lottó eredmények május 2024

A Görögország Extra 5 lottót a hét minden napján játsszák, athéni idő szerint naponta kétszer 15 és 19 órakor. A 2002-ben alapított játék egy nagyon kedvelt játék Görögországban és világszerte.

Ez egy egyszerű játék, amelyben a játékosoknak öt számot kell kiválasztaniuk egytől 35-ig. Az Extra 5 lottó mindössze 0,50 euróba kerül, ha esélyed van megnyerni az 50 000 eurós főnyereményt, ha mind az öt szám megegyezik. A görögországi és azon kívüli játékosok játszhatják ezt a játékot.

A jegyértékesítés a sorsolás időpontja előtt másfél órával leáll, az eredményeket pedig minden sorsolás után egy órával közzétesszük. A játékosok megtekinthetik az eredményeket a hivatalos OPAP webhelyen vagy azon a webhelyen, ahol a játékot játszották.

A nyeremények átvétele a sorsolástól számított három hónapon belül a jegy bemutatásával történik. A nyeremények átvehetők az OPAP üzletekben vagy az engedélyezett bankokban, ha Görögországban vannak; ellenkező esetben a játékos weboldala részletezi az esetleges követelési eljárásokat.

Ádám Kovács
WriterÁdám KovácsWriter
ResearcherPriya PatelResearcher
About the author
Ádám Kovács
Ádám Kovács
About

Ádám, aki Szegeden született és Budapesten csiszolódott, a modern magyar online kaszinó rajongók úttörője. Ötvözi a hagyományos játékokat a digitális pezsgéssel, így hidat ver a magyar szerencsejáték múltja és jelene között.

Send email
More posts by Ádám Kovács