Ekstra Pensja Results lottó eredmények július 2024

Lengyelországban az egyik legnépszerűbb lottó az Ekstra Pensja. Ezt a sorsolást a hét minden napján 21 órakor sorsolják ki. A sorsolás egytől 35-ig terjedő számokat tartalmaz, és a játékosok ebből a tartományból öt számot választanak ki a jegyükön. Ezután kiválasztanak egy bónuszszámot, amely egy és négy között van.

A nyeréshez a játékosnak minden választását helyesen kell végrehajtania. Több oldal is közzéteszi a nyerőszámokat, amint a sorsolás megtörtént, de a tévében is élőben láthatják őket.

A kisebb nyeremények személyesen a kereskedőknél vehetők át, de az interneten vásárolt jegyek esetén a nyeremény automatikusan jóváírásra kerül a számlán. Nagyobb nyeremények esetén a lottó szervezőjénél kell igényelni.

A sorsoláson csak azok vehetnek részt, akik Lengyelországban laknak, és számos különböző lehetőség áll rendelkezésre a játékhoz, beleértve az elővételes jegyvásárlást és a szorzó igénybevételét.

Ádám Kovács
WriterÁdám KovácsWriter
About the author
Ádám Kovács
Ádám Kovács
Ról ről

Ádám, aki Szegeden született és Budapesten csiszolódott, a modern magyar online kaszinó rajongók úttörője. Ötvözi a hagyományos játékokat a digitális pezsgéssel, így hidat ver a magyar szerencsejáték múltja és jelene között.

Send email
More posts by Ádám Kovács