Austria Lotto Results lottó eredmények május 2024

Az osztrák lottó, más néven 6/45, az osztrákok és más játékosok kedvelt lottója világszerte. Ez egy kéthetente 1,20 euróba kerülő lottó, ahol a játékosoknak 45 szám közül hatot kell kiválasztaniuk, hogy esélyük legyen legalább 1,5 millió eurós jackpot megnyerésére. Jegyek vásárolhatók hivatalos kiskereskedőktől, ha fizikailag jelen vannak Ausztriában. Jegyek online is vásárolhatók Ausztriában és azon kívül is.

A sorsolás hetente kétszer, szerdán és vasárnap történik. A játékosok az ORF 2 osztrák tévécsatornán ellenőrizhetik, hogy nyertek-e a sorsolás során. Az eredmények az osztrák újságokban és a win2day.at weboldalon is megtalálhatók.

Az Ausztrián kívüli játékosok bejelentkezhetnek arra a webhelyre, ahol jegyüket vásárolták, és láthatják az eredményeket. A játékosoknak hihetetlen három évük van egy nyeremény igénylésére, amelyet csak egy összegben fizetnek ki, éves fizetési lehetőség nélkül.

Ádám Kovács
WriterÁdám KovácsWriter
ResearcherPriya PatelResearcher
About the author
Ádám Kovács
Ádám Kovács
About

Ádám, aki Szegeden született és Budapesten csiszolódott, a modern magyar online kaszinó rajongók úttörője. Ötvözi a hagyományos játékokat a digitális pezsgéssel, így hidat ver a magyar szerencsejáték múltja és jelene között.

Send email
More posts by Ádám Kovács