6D Lotto Results lottó eredmények május 2024

A 6D lottót a Fülöp-szigeteki Jótékonysági Nyereményjáték Iroda működteti. A sorsolás minden kedden, csütörtökön és szombaton 21 órakor történik. Az egyik legegyszerűbb lottójátéknak tartják. A játékos kiválaszt hat számjegyet nulla és kilenc között.

A fődíjat a nyertesek teljes száma között osztják fel, tehát minél kevesebb a nyertes, annál magasabb az egy főre jutó díj. A nyeremények nem túl nagyok ezen a lottón, de elég jelentősek ahhoz, hogy különbséget tegyenek a nyertes számára.

A sorsolást a tévé élőben mutatja, a közösségi oldalak pedig élőben közvetítik. Esetenként a sorsolás napja módosítható, ha fontos nemzeti ünnep van. Az eredményeket több webhely is hordozza majd. A nagyobb nyeremények valamelyikének igényléséhez a jegy hátoldalán fel kell tüntetnie a nevét és az aláírását, valamint kétféle személyazonosító okmánnyal kell rendelkeznie.

Ádám Kovács
WriterÁdám KovácsWriter
ResearcherPriya PatelResearcher
About the author
Ádám Kovács
Ádám Kovács
About

Ádám, aki Szegeden született és Budapesten csiszolódott, a modern magyar online kaszinó rajongók úttörője. Ötvözi a hagyományos játékokat a digitális pezsgéssel, így hidat ver a magyar szerencsejáték múltja és jelene között.

Send email
More posts by Ádám Kovács