10e Lotto Results lottó eredmények július 2024

A 10e lottó (IT) egy keno típusú lottó, amelyet hetente háromszor sorsolnak ki Olaszországban kedden, csütörtökön és szombaton. A játéknak három változata van, és a legtöbb európai játékos számára elérhető mind on-line, mind offline módban, beleértve a My Lotteries alkalmazást is.

A klasszikus játékban a játékosok 1 és 10 szám közül választhatnak a 90-es alapból, és ez 1 és 200 euró között van, attól függően, hogy hány számot választottak. A 20 sorsolási szám az első két kisorsolt számból (90-ből 20) jön létre a 10 regionális lottó mindegyikében.

Az 1 millió eurós jackpot megnyeréséhez a játékosoknak 10/10 számot kell egyeznie. A jackpotok 5 millió euróig növelhetők az Aranyszám vagy a Dupla arany hozzáadásával. Az eredményeket a sorsolás után azonnal megtekintheti az interneten vagy az alkalmazásban. A játékosoknak 60 napjuk van a nyeremény átvételére.

Attól függően, hogy hol vásárolták a jegyet, a nyeremények közvetlenül a kiskereskedőktől, a Banco Intesa Sanpaolo fióktelepétől vagy a Lottomatica központjától igényelhetők.

Ádám Kovács
WriterÁdám KovácsWriter
About the author
Ádám Kovács
Ádám Kovács
Ról ről

Ádám, aki Szegeden született és Budapesten csiszolódott, a modern magyar online kaszinó rajongók úttörője. Ötvözi a hagyományos játékokat a digitális pezsgéssel, így hidat ver a magyar szerencsejáték múltja és jelene között.

Send email
More posts by Ádám Kovács