A legfrissebb lottó eredmények 2023/2024

A lottó eredmények a lottózás részét képezik. Bár ez még nem az út vége, mindenképpen ez a folyamat legizgalmasabb része. A lottó eredmények azt mutatják, hogy egy adott lottóhoz milyen legutóbbi számok kerültek kihúzásra. Ha lottón játszottál, és a kihúzott számok megegyeznek a kiválasztott számokkal, akkor nyersz! Éppen ezért döntő fontosságú a friss lottóeredmények ismerete, ha lottójátékokról van szó. Itt közöljük a legfrissebb adatokat a legújabb rajzokról.

Tekintse meg az online lottó összes eredményét, például: Cash for Life, El Gordo, EuroJackpot, EuroMillions, Lotto 6/49, MegaMillions, Mega-Sena, OZ Lotto, Powerball, SuperEnalotto
Sok sikert, és remélem, ez a szerencsés napod!

Az Egyesült Királyság fő lottósorsolására szerda és szombat este kerül sor. Számozott golyókat húznak ki egy gépből, hogy létrehozzák a nyerőszámokat a sorsolásból. Hat főszámot és egy bónuszlabda számot húznak ki. A fő jackpot nyertesének csak a hat fő számmal kell rendelkeznie. Ha ötösük van, akkor is meglehetősen magas nyereményt nyerhetnek, ha a bónuszlabda számát választották a fősorsolás egyik száma helyett.

Mutasson többet

Az osztrák lottó, más néven 6/45, az osztrákok és más játékosok kedvelt lottója világszerte. Ez egy kéthetente 1,20 euróba kerülő lottó, ahol a játékosoknak 45 szám közül hatot kell kiválasztaniuk, hogy esélyük legyen legalább 1,5 millió eurós jackpot megnyerésére. Jegyek vásárolhatók hivatalos kiskereskedőktől, ha fizikailag jelen vannak Ausztriában. Jegyek online is vásárolhatók Ausztriában és azon kívül is.

Mutasson többet

A Pick 3 egy népszerű állami lottójáték, amelyet Belgiumban játszanak. Kisorsolják a hét minden napján 20 órakor UTC. A belépés 1 euróba kerül, és Belgiumon belüli és kívüli játékosok POS-ban vagy online játszhatnak. A játékosok egyszerűen kiválasztanak hármat a nullától kilencig terjedő számok közül, és kiválasztják a játszani kívánt játéklehetőséget. Az 500 eurós főnyereményt azért fizetik ki, ha mindhárom számjegy helyesen illeszkedik a kisorsolás sorrendjében.

Mutasson többet

A Croatia Loto 6/45 jelenleg csak Horvátországban játszható. Kéthetente sorsolják helyi idő szerint este 8 órakor csütörtökön és vasárnap. Online játszható a hivatalos Hrvatska Lutrija oldalon, vagy bármely hivatalos horvát lottókereskedőnél.

Mutasson többet

A Sportka a csehországi Sazka cég által szervezett lottó, amelyet heti 3 alkalommal sorsolnak ki szerdán, pénteken és vasárnap. Csak a Cseh Köztársaság lakosai számára érhető el, és megvásárolható a POS-ben vagy online. Minden játék ára 20 CZK, jegyenként 10 játékot lehet kitölteni.

Mutasson többet

A Finland Lotto 7/40, más néven Veikkaus Lotto, egy heti egyszeri lottósorsolás, amelyet szombatonként tartanak Helsinkiben. Ez a legnagyobb lottó, amelyet a finn lakosság és más játékosok körülbelül 70%-a játszik világszerte.

Mutasson többet

A Keno egy napi játék, két döntetlennel, délben és este, a hét minden napján. Csak akkor játszható, ha a játékos Franciaországban tartózkodik. A játékosok 2 és 10 szám közül választhatnak 70 között. A tét összege 1 és 10 euró között változik, és kívánság szerint szorzó is választható. A játékosok megvásárolhatják jegyeiket lottó kiskereskedőknél, a hivatalos weboldalon vagy egy mobilalkalmazáson keresztül.

Mutasson többet

A Görögország Extra 5 lottót a hét minden napján játsszák, athéni idő szerint naponta kétszer 15 és 19 órakor. A 2002-ben alapított játék egy nagyon kedvelt játék Görögországban és világszerte.

Mutasson többet

10e Lotto Results