A legjobb Neteller elfogadó lottózó 2023

A legtöbb online fogadónál a Neteller szerepel a preferált fizetési módok listáján. Ez a fizetési mód a könnyű használhatósága miatt vonzó. A Neteller tulajdonosa és üzemeltetője egy brit vállalat, a Paysafe Group. Még 1999-ben alapították. Azonban egészen 2000-ig kezdte meg az online szerencsejátékokkal kapcsolatos fizetések feldolgozását, beleértve a lottójátékokat is.

Amikor a vállalat elkezdett online szerencsejátékokkal fizetni, bevételének akár 95%-a ebből a bevételi forrásból származott. Néhány kiemelkedő szolgáltatás, amely a Netellert oly népszerűvé teszi, többek között az alacsony díjak, a felhasználóbarátság és a biztonság. Prémium tagságot is kínál a nagy forgalmú Neteller VIP néven ismert ügyfelek számára.

A legjobb Neteller elfogadó lottózó 2023
Flag

Legjobb kaszinók

hu Country FlagCheckmark

1xBet

hu Country FlagCheckmark

18+ | Felelősségteljes játék | gamblingtherapy.org | ÁSZF érvényesek

Show less...Mutasson többet
Szerezze meg bónuszát!
 • Epic Sportbook
 • Élő chat 24/7
Show less...
Mutasson többet
 • Epic Sportbook
 • Élő chat 24/7

Ha kényelmes online lottójátékokat szeretne találni, 1xBet az a hely, ahová el kell mennie! 1xBet egy jól bevált Lottó amelyet még 2011 -ben alapítottak. Azóta pozitív hírnévre tett szert, mivel megbízható és megbízható, játékok széles választékát, fizetési lehetőségek széles skáláját és barátságos ügyfélszolgálati csapatát kínálja. Ezen a weboldalon mindent megtalál, amire szüksége van egy nagyszerű online lottójáték élményhez.

BonusHavi kaparós sorsjegyek!

18+ | Felelősségteljes játék | gamblingtherapy.org | ÁSZF érvényesek

 • VIP klub kedvezmény
 • Többnyelvű
 • Világszerte elérhető lottó
Show less...
Mutasson többet
 • VIP klub kedvezmény
 • Többnyelvű
 • Világszerte elérhető lottó

A TheLotter, licencszáma: MGA/CRP/402/2017, a Lotto Direct Limited tulajdona és üzemeltetője, regisztrációs száma: C77583. Ezt a társaságot a Máltai Szerencsejáték Hatóság engedélyezte és szabályozza. Ez azt jelenti, hogy Málta kormánya éber szemmel tartja a TheLottert, hogy megbizonyosodjon arról, hogy minden művelete legális és felülmúlhatatlan. A 2002-ben alapított TheLotter egy független jegyvásárlási szolgáltatás, több mint 20 nemzetközi irodával.

18+ | Felelősségteljes játék | gamblingtherapy.org | ÁSZF érvényesek

Show less...
Mutasson többet

  Az online lottószolgáltatót 2016-ban alapították, tulajdonosa és üzemeltetője a Lottomatrix Ltd., egy brit vállalat. Az Egyesült Királyság Szerencsejáték Bizottsága engedélyezte a C73232 regisztrációs számmal az Egyesült Királyságban.

  18+ | Felelősségteljes játék | gamblingtherapy.org | ÁSZF érvényesek

  Show less...
  Mutasson többet

   A LotteryWorld, licencszáma 153264, a curacaói törvény értelmében nyilvánosan működő részvénytársaság. Megkönnyíti a sorsjegyek online vásárlását. A LotteryWorld Curacaóban alapították, székhelye: Emancipatie Boulevard 31, Willemstad.

   Hogyan lehet befizetni a Netellernél
   Hogyan lehet befizetni a Netellernél

   Hogyan lehet befizetni a Netellernél

   A fogadóknak pénzt kell befizetniük az online lottó webhelyükre, hogy bármilyen online lottót játszhassanak. A belépőjegyek ára különböző módon változik online lottóoldalak. A befizetés összegét általában az oldal szerződési feltételei határozzák meg, valamint a játékos által megvásárolni kívánt lottószelvények száma.

   A Neteller használatával befizető játékosoknak a következő lépéseket kell követniük:
   Kezdetben a játékosoknak be kell jelentkezniük az online lottó fiókjukba, ahonnan megvásárolhatják a lottószelvényeket. A fogadónak meg kell látogatnia a lottó hivatalos weboldalát. Mielőtt továbblépnének, ellenőrizhetik, hogy a webhely vagy a kaszinó felajánlja-e a Netellert fizetési lehetőségként. A sikeres befizetéshez a játékosnak Neteller számlával is rendelkeznie kell, elegendő pénzeszközzel.

   Mindaddig, amíg a játékosnak van Neteller számlája, a fizetési folyamat megkezdéséhez a Neteller fizetési lehetőségre kell kattintania az online kaszinóban vagy az online lottó oldalon. Ezután átirányítják őket egy fizetésfeldolgozó oldalra, ahol meg kell adniuk a vonatkozó adatokat.

   Az első felhasználóknak meg kell adniuk a Neteller e-mail címét, amelyre a pénzt utalják, valamint más információkat, például a felhasználónevet és az összeget. A részletek megerősítésével a játékosok a Neteller felugró ablakába jutnak, ahol meg kell adniuk egy jelszót és meg kell erősíteniük a tranzakciót.

   A betét feldolgozási ideje

   Mint a legtöbb online lottó befizetési módszerek, A Neteller azonnali befizetést kínál. Néhány lottóoldalon azonban eltarthat néhány percig, amíg a befizetés megjelenik a kaszinó számlaegyenlegében, általában forgalmi és háttérproblémák miatt. A teljes befizetési folyamat okostelefonon keresztül is elvégezhető.

   Hogyan lehet befizetni a Netellernél
   Hogyan lehet pénzt kivenni a Netellerrel

   Hogyan lehet pénzt kivenni a Netellerrel

   A játékosok könnyedén kivehetik a lottó kifizetéseket. A folyamat elindításához a felhasználóknak be kell jelentkezniük online játékfiókjukba, és meg kell erősíteniük, hogy van-e elég pénzük a kívánt összeg lehívásához. A játékosoknak a kifizetés előtt figyelniük kell az adókra és a kezelési költségekre.

   A lottójátékosoknak fel kell lépniük a lottó banki oldalára, és a Netellert kell kiválasztani preferált kifizetési módként. A következő lépés a kifizetési adatok megadása, például a Neteller számla neve és a kifizetés összege. Az online lottó feldolgozza a kifizetési kérelmet, és a pénzt a felhasználó Neteller számlájára küldi.

   Tranzakciós limitek

   A Neteller a tranzakciós korlátaival tűnik ki. A minimális kifizetési limitek a felhasználó országától függően változnak, ami tranzakciónként átlagosan 40.

   A maximális kifizetési limitek a felhasználó fiók állapotától függően változnak. Például egy VIP számlával rendelkező online lottó játékosnak sokkal magasabb tranzakciós limitje lesz, mint egy normál számlával rendelkező felhasználónak.

   Ezenkívül a legtöbb online lottó rendszerint fizetési korlátokat határoz meg, függetlenül a használt fizetési módtól.

   Feldolgozási idők

   A Neteller kifizetései általában sokkal tovább tartanak, mint a befizetések. A különböző online lottóoldalakon azonban eltérő az idő. A legtöbb kivonás három napig tart. Amint a lottó a játékos Neteller számlájára engedi a kivont összeget, az összegnek azonnal a felhasználó rendelkezésére kell állnia.

   Pénzfelvétel mobiltelefonon keresztül

   Azok a fogadók, akik útközben is szeretik a szerencsejátékokat, a Netelleren keresztül vehetnek fel pénzt mobiltelefonjukról. A folyamat hasonló a számítógépről történő pénzfelvételhez, csak a felület némileg eltér, mivel mobiltelefonra van optimalizálva.

   Hogyan lehet pénzt kivenni a Netellerrel
   Biztonság és biztonság a Netellernél

   Biztonság és biztonság a Netellernél

   A Neteller a biztonságos fizetési mód, az évek során a felhasználóktól származó számos vélemény alapján. Ez az egyik oka annak, hogy népszerűsége a szerencsejáték-iparban folyamatosan új magasságokba emelkedik. Először is, a Neteller soha nem oszt meg semmilyen felhasználói személyes és banki információt harmadik féllel a maximális adatvédelem és biztonság érdekében.

   Hogyan működik a banki ügyintézés a Netellerrel

   A Neteller elektronikus szoftvertechnológia segítségével összekapcsolja a felhasználók lottószámláit a bankszámlájukkal, megkönnyítve ezzel a tranzakciókat. A felhasználók számos lehetőséggel tölthetik fel Neteller-számlájukat, beleértve a közvetlen banki átutalásokat is.

   Neteller biztonsági funkciók

   • Titkosítás: A Neteller a legmodernebb titkosítási eszközöket alkalmaz minden tranzakcióhoz. Ez segít abban, hogy minden tranzakció biztonságos maradjon, még akkor is, ha megszakadnak.
   • Hitelesítés: Minden Neteller-tranzakciót hitelesíteni és jóvá kell hagynia a számlatulajdonosoknak a feldolgozáshoz. Ennek szokásos módja megköveteli, hogy a felhasználók megadják felhasználónevüket és jelszavukat. A felhasználók azonban bekapcsolhatják a kéttényezős hitelesítési funkciót, amely újabb biztonsági réteget ad hozzá.

   A Neteller-felhasználóknak figyelniük kell minden gyanús tevékenységet a fiókjukban. Azonnal jelenteniük kell a fel nem ismert fióktevékenységeket. A felhasználóknak kellő gondossággal kell eljárniuk az online sorsolás jogszerűségének biztosítása érdekében.

   Biztonság és biztonság a Netellernél
   A Neteller ügyfélszolgálati lehetőségei

   A Neteller ügyfélszolgálati lehetőségei

   A Neteller ügyfélszolgálatát a legtöbb versenytársánál magasabbra értékelik. A vállalat meglehetősen sokat fektetett be az ügyfélszolgálatba, beleértve az új technológiákat is, hogy minden felhasználó hozzáférhessen a segítséghez, amikor csak szüksége van rá. Az ügyfélszolgálati munkatársak mindig szakszerűen, de barátságos hangnemben válaszolnak. Általában azonban hosszabb ideig tart, mint amennyit a legtöbb felhasználó szeretne, mielőtt választ kapna, a használt kommunikációs csatornától függően. Ez leginkább a Neteller-felhasználók magas számának köszönhető.

   Elérhető támogatási lehetőségek

   • Élő chat: A Neteller-felhasználók a hivatalos webhelyről érhetik el az élő csevegést. Érdemes megjegyezni, hogy a Neteller élő chat-válaszai egy AI-robottól származnak, és nem egy valós személytől. A felhasználók azonban általában hasznos információkat és válaszokat kapnak aggályaikra az élő csevegésből.
   • Közösségi média: A felhasználók a Neteller közösségi média fiókjaiból is megkaphatják a szükséges segítséget. A fiókok általában mindig aktívak.
   • Neteller fórum: A felhasználók a Neteller fórumához csatlakozva hozzáférhetnek a többi Neteller-felhasználótól származó információkhoz vagy segítséghez. A fórum nagyon hasznos a sürgős aggodalmakkal rendelkező felhasználók számára.

   Sajnos a Neteller nem kínál telefonos vagy e-mailes ügyfélszolgálatot. Ez a VIP számlatulajdonosok kivételével. Az elérhetőség a VIP tagokra korlátozódik.

   A Neteller ügyfélszolgálati lehetőségei